Bu sitede herkezin farklı nedenlerle engeli var elbet .... kimse benimki daha kötü diyemez hepimiz yaşadığı acıyla ve yaşadığı şartlarla kendisinin kini daha kötü diye düşünebilir.Polio sekeliyim 39 yaşındayım ve 39 yıldır engelim hiçmi dert olmadı çokkkkk en çokta genç kızken bir bakan birdaha bakıyor birde laf atılıyor ya ( çok güzel kız keşke engelli olmasa ) umursadım mı tabikiii hayır evliyim ikizlerim var polio ikiz dogumdan dolayı ilerledi beni ölümemi itti elbette hayırrrr bikere engelli insanlar normal insanlara göre çokk daha güçlüdür neden? ; Engelli insan engelini aşmak için daha fazla çaba sarfederken güçlenir en basit örn : geçen yıl büyük bir operasyon geçirdim bacagımdan 4 ay demirlerle kaldım neyse ayaga kalktım 6 ay geçti bacagımın bir kısmı felç gece oluyor sabah işe gittim. Bakıyorum grip olmuş neymiş kötüymüş işe gelemicekmiş bırakın bunları hayat nazlanıcak kadar uzun degil yüreginiz biraz çıtkırıldım olmasın Kulağım duymuyor demişsin çok şanslısın desem valla ciddi o kadar çirkinlikleri duyupta napıcan .........