[SIZE=1]Herkese merhaba, Jengal Yazılım bünyesinde çalışacak Ofis ve Temizlik görevlisi ekip arkadaşı aramaktayız. [/SIZE]
Herkeze merhaba ;
Bence ;
1 - Gerek kendisi, gerekse bağlı olduğu kurum tarafından bu tarz bir düşünce oluşturduğu / oluşturulduğu , sanal alemde arayış yaptığı / engelliler biz'e de ulaştığı ve yekten talebini tüm açıklığı ile dile kendisi ve kurumu adına getiren Şeyma Kalkan'a teşekkür ederim. Düşünce ve harcanan emek kıymetli.
2 - 7.02.2023 tarihinden bu güne kadar katkı sağlayan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Tüm zamanlarda olduğu gibi palette yine her renk düşünce gördüm. ( + ) ve ( - ) . Zenginliğimizdir.
3 - Gönderi içinde mevcut bireyselleşen tatlı atışmaların kendi özellerinde devam etmesini paylaşım içinde gereksiz yorgunluk yaratmaması adına bu bölüm yöneticisi ( Forum: İŞ HAYATI: İş İlanları / Becayiş : Engelli Personel İş İstihdamı - ) tarafından kaldırılmasını hala bekler olurum / oluyorum.
4 - Yaşamak için Para gerekli. Evet.. Ancak: Çalışmak, Hayata katılmak, Üreten olmak bizlerdeki benliği pekiştiren bir olgu. Para zaten o zaman gelecek. Öneriyi okuyan ve kendisine uyduğunu düşünen kişi müracaat edecekken; â mevcut paylaşıma alelacele bireysel olarak, sadece kendi hayat görüşünle ve de fiziksel olarak önerilen ortamda bulunmadan â negatif algı yaratacak ve yönlendirecek yazılar yazmak çok doğru değil sanki.
Açıkça firma ismi beyan edilmiş. WEB sayfasına baktığımızda ; bir Yazılım firması ve kadrosu kalabalık. Bu tarz işyerlerinde bulunan herkesi beyaz yaka olarak görmek gerekir. Gerek çalışma hayatına yeni başlayanlar gerekse devam edenler gelecek günler için birer yönetici ve/veya işyeri sahibi olacaktır. Bir engelli ile aynı ortamı paylaştıklarında olumlu olarak algıda seçicilik yaşayacak ve insan bedeninin ekstra olarak neler yapabildiği gözlemleyeceklerdir.
Keza çalışacak arkadaşımız için bu tarz bir işyeri tamamen bir sosyalleşme ortamıdır. Gözlem ve daha sonrasında benzer hayatlara geçiş köprüsü olacaktır. Web sayfasının Kariyer bölümünü incelemeniz bunun için yeterli olacaktır.
Not :
Bu paylaşıma güzel bir örnekleme olduğunu düşündüğüm için katıldım.
Yazıma BENCE diyerek başladım ve bitirdim.
â Kişi kendinden bilir, işi â tadında değildir.
Dolayısı ile yazdıklarım beni bağlar.