Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyvallah saolasın....
valla şanslıymıssın bakalım bizim başımıza neler gelecek ??? anasını satım ben ne kadar şanssız ksmetsiz adamım ki batsın b dünyaa....
hayır süresiz di....
bununla vergi muafiyetinden faydalanamıyorduk bende işe girersem başvururum hemde belki oranı artar dedim nerden bileyim böyle olacanı şansıma bahtıma tuküreyim.... ben ne kısmetsiz adamım ki ....
yaaa gördün mü işteee bu yüzden arkadaşlarım bana çöldeki bahtsız bedevi gibisin diyorlarr...
valla bizde ilk başta senin gibi düşündük ilk başta eski raporu verelim dedik ama araştırılarsa şayet çok kötü olur yalan beyanda bulunmuş oluruz çünkü 39 raporla engelli bile sayılmıyon nerde çetrefilli alengirli işler hep beni buluyor...
evet doğru engelli satatüsü işte eski raporla girsek işe yeni raporun yüzde 39 olduğu anlaşılsa ne olur 1 haftadır bunu düşünmekten cinnet geçirecem.....
dert 1 değilki abicim başımda bir sürü sıkıntı var ...
%40 olunca oluyor sanırım benimde pek şanslı olduğum söylenemez ya ama sende macera aramışsın insan hiç devamlı raporu iptal etirmeye çalışırımı alamayan nice insan var o raporu uğraşıp yanlış anlama senin kararın ben karışamam ama keşke yapmasaydın
yahu haklısında ben nerden bileyim işin buralara varacağını.....???
eski raporla vergiden muaf olamıyoruz 2.si boynumda sıkıntı var onuda katarsak oran yükselir dedik hemde elimizde güncel bir rapor olsun abi ben nerden bileyim böyle olacanı Allah kahretsin ....
hiçbir işim gücüm ras gitmiyor dert 1 değil bende iş arıyoz bulamıyoz başımızda dava mahkeme sürecimiz var v.s.. v.s...
Eski raporunla iş başvurusu yap. Vergi indirimini emekli olmana yakın zaman al. Sorun olmaz sadece vergi indiriminden yararlanıp emekli olamazsın. Özel sektörde eski raporunla çalış ama devlet memuru olursan sıkıntı yaşarsın.
tabi bilsen yapmazdın umutsuz olma inşallah düzelir bizde Bi laf var seninki o hesap o zaman deli Bir değil ki alıpta bağlayalım ölü bir değil ki oturup ağlayalım derler hangi birisine yanayım manasında bencede eski raporun zaten sürekliymiş onu kullan işe girerken özel sektörde sıkıntı olmaz herhalde yalnız biran önce o oran işini düzeltirmeye bak çünkü eğer ortaya çıkarsa iyi olmaz düzeltirincede o raporu kullanırsın zaten ama devlet işinde sıkıntı olur mesela
Süresiz raporun varken daha bizi ne diye uğraştırıyorsun al 39 u da biraz da sen uğraş gibi olmuş zaten hep öyle olur yok vergiden muaf olsun falan diye üçün beşin hesabını yaparsan fazlası senden çıkar ne güzel süresiz raporun varmış işte daha ne kurcalıyorsun .
yelpaze
eyvallah ustam ama istanbulda yaşamıyorum sivata yaşıyorum il sağlık müdürlüğüde kayseri şehr hastanesine sevk ediyor....
sokrates
Allah ALlah yahu siz bu süreli süresiz meselesine neden takıldını ki ??? bütün raporlarlar süresiz adamlar bana yüzde 9 rapor verdiler o bile süresiz di bizim bir an önce bu işi çözmemiz lazım mesele süreli süresiz muahhbeti değil....
Pa_Pi
eyvallah usta özel sektörde eski rapor sıkıntı olmaz mı yani ??
ama kamu ilanlarınada sürekli müracat ediyorum valla bilmiyorum çok alengirli iş inşallah bir an önce çözülür...
@POWER_ süresiz raporun 44 oranlı değil miydi zaten yeni raporun da 39 değil mi ? yeni rapor çıkarayım diye hiç uğraşmasaydın eski yani 44 oranlı raporun olmayacak mıydı şimdi elinde sonuçta süresiz vermişler sen kendin bulaşmışsın rapor işine mevzu bu değil mi ?
valla ustam rapor yüzde 44 de olsa 39 da olsa yüzde 80 de olsa bizim burda raporların hepsi süresiz.... burda sıkıntı yok..
ben işe girersem sorun olurmu bunu kafaya takıyorum...
Bahtsız bedevi özel sektörde eski raporunla çalış kardeşim sorun olmaz. Devlet memuru ve erken emekli olamazsın. Ayrıca Sivas'ta zaten iş bulman çok zor diye düşünüyorum.
aynen öyle burda iş bulmak çok zorrr....
özel sektörde iş bakıyorum ama bu rapor işi çok canımı sıkıyor bir an önce çözmek istiyorum.. ama elimden hiçbirşey gelmiyor deli olacam çıldıracam......
POWER_
Arkadaşım.
Sivas-Kayseri otobüs fiyatlarına baktım.
60 TL.
Hakikaten bu kadar paranız yoksa gideceğiniz tarihi belirleyin biletinizi ben alacağım.
abicim mesela sadece bilet parası değil ki ?? admlar hastaneye gitmeden 200 küsür lira para istiyor hadi onuda geçtim orda doktor bir sürü test tetkik isteyecek belki bu işlemler 1 hafta sürecek ben orda nerde kalacam ???
saçmalık abi saçmalık burdaki engelli arkadaşlarla konuştum herkes diyor ki itiraz sürecinde bir hiyeraşi vardır önce sivas ta çözmeye çalışırsın üniversite hastanesine sevk ederler eğer ki orda çözülmezse kayseri yada yozgta sevk ederler diyor herkes ...
il sağlık müdürlüğü seni direk alıp kayseriye yolluyor mantıksız değil m ??
birde bu il sağlık müdürlüğündeki aklı evveller diyor ki biz yıllardır kayseriye sevk ediyoz kayseri şehir hastanesi açılalı daha 1,5 - 2 sene olmuş nasıl yıllardır oraya sevk ediyorsunuz... ????