Arkadaslar forumda zaman zaman araçlarını satmak isteyen arkadaslarımız var ne yazıkki biraz düşüncesiz ve vicdansızca hareket ediyolar mesela ŞU: bakınız dikkat!!!adam aracı yurtdışından atıyorum zamanında 3000-5000 euroya getiriyor ve buna senelerce biniyor ve satarkende engelliden engelliye 10000TL ye mal ettiği aracı hemde yanısıra bayada aracı kullanıyor 15000TL ye kakalamak istiyor şimdi gelde sinirlenme !!!kızma neden engelli arkadasların kanına giriyosunuz yazık değilmi ya yazık yaa hani yine aldığı fiyata verse tamam oda guzel adam resmen kar ediyor satarsada kendine bi şekilde model yukseltıyor veya ötv siz arac alıyor fılan işte arkadaslar akıllı olun kafayı kullanın mesela forumda adam golf 3 satıyor 14500 yazmış 1997 model hahaha biri BMW 1995 model 15000TL : cok komık bende 15000 TL verceksem neden senin çürüğünü çarığnı 15 yıllık aracını alıyım ya neden 15000 TL ya kendim 2010 model arac yuerdışından getiririm veya ötv den faydalanabiliyosam sıfır arac alırım dimi???yani! yaa ne biliyim arkdaslar kızıyorum gercekten ayıp ayıp biraz elinizi vicadına koysunlar bu tip insanlar forumdaki engelli arkadaslarımızın kanına girmeyin binevi kandırmayın lütfen ayıp vicdanlı olun biraz .... bukadar diyorum Arkadaslar!!!