Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde 2. el araçlarını satan kişiler çok pahalıya satıyor!

yaa reis bak diyosunki bugün varız varız yarın yokuz dıyosun elini vidanına koy !ben argo kullanmıyorum!!! ya abicim git vergsini öde piyasada sat yaa engelli kardesimize verme o aracını işte bu kadar!vereceksende uygun bişey yap bunu diyoruz!!!Neyse Reis tamam sen kazandın ok???birdaha yorum yapmıyorum!seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum!!!Allah herkesin Kalbine gönlüne bilhassada biz engellilere hakkımızdan hayırlısını versin Hayırlı günler!!!

mehmetselcuk;

mehmet mıhlamanın kıymalısı var patateslisi var herkez isteği fiyata satmaya hakkı var işine gelmiyosa almazsın mal canının yongasıdır hiç araç almamış gibisin

Yaa allah aşkına sana örnek verecem benim aracım aynısı aynı model 15000-35000tl arası istiyosan benim ilanı vereyim bak ama aradaki farkı görebilecenmi ve yorumunu merakla bekliyorum

nasıl aynısı 15000-35000 TL pek anllıyamadım!...hani nerde link verde yapıyım yorumumu!

Sahibinden Satılık "BMW 3.16 İA" - 10.000 TL - 20200 MERKEZ Denizli - Araba.Com 10000TL istiyor! az önce gördüm gitmediyse bakılır!!!

Misal:::= Nissan PIXO 1.0l acenta 5T Automatik Klima 1 -Hand als Kleinwagen in Soest

ben bu nissanı! 1000 liradan daha az fiyata yaptırırım!araç 4500 euro! 4000euroya aldın diyelim! toplam türkiyede tamiri ile toplam 2010model araç sana 12-13 milyara mal olmuş olur!!! bunun gibi daha neler var bu ufak bi misal...memurlar bu yönden şanslı kendileri gidip getirebilirler bir sürü galeriler var satıcı var türkler var mesela yani istersen cillop gibi 2010 araç getirirsin en fazla 15000 liraya rahat rahat!!!...

tabiki BMW, Mersedes, Audi hariç!!...!

Al buyur kardesim!... 4500 euroya alırsın!2010 model!!!toplam masrafın türkiyeye geliş tüm işlemler 12-13 milyar buyur! Hyundai i20 1.4 Automatik als Kleinwagen in Dorenaz

BUyur sana sıfır 0 chevrolet aveo!!!5900euro 5500-5400 e alırsın bir milyarda türkiyede tamir verdin diyelim en fazla 1000 lira haa buraya getirmen falandır fılandır hadi 15000 TL yi bulsun!!!
Chevrolet Aveo 1.6 A; KLIMA; EURO - 5; LTZ - NUR 294 KM!!! als Kleinwagen in Geldersheim, Landkreis Schweinfurt

sen bana gelmişsin Opel astra 1994 model 9800 TL komik olmayalım lütfen zaten ötv den faydalanan biride 15000 TL ye bilemedin 17 milyara sıfır 0 araç alıyor!!!dikktinizi çakerim ben anlarım kardesim zihniyetten şurda arkadaslarımıza doğru yolu mantıklısı neyse onu ben burda tartışmak zorundayım ve tekrar tekrar söylüyorum reis vicdansiz davranıyor!!! inşaAllah kimsede almaz kimsenin kanınada girmiş olmassınız!!! gayet açık ve doğru toksözlüyümdür bazı kişilerin işine gelmediğimi biliyorum hiiiö kusura bakmayın....!:mad:

Senin işin gücün yok heralde birader. Hala bana bulaşıyorsun. Sen o nissanı getir bakalım bir parçasını bulabiliyormusun. Önceki mesajlarında 5000 TL den fazla vermem diyordun şimdi 10.000 TL 1994 model araç linki vermişsin KM si de cabası. ÖTV den faydalanarak en ucuz otomatik araç linki de koy bakalım kaça geliyo. Adama bak ya aracımı kimse almasın diye beddua ediyor. Asıl senin zihniyetin belli bunu yaparak. Bir daha benimle ilgili bir şey yazarsan buraya açık söylüyorum kalbini kötü kırarım benden söylemesi.....

alan alsın banane havasını kimse almasında!!!boşver ağzı olan konuşuyor herseye hazır kılıf var!!!bu işleri geçecen reis tamam artık seninle senin gibi zihniyette olanlarla uğraşmıyom bidahada yorum yapmıyacaktım MUR arkadsımız zorladı !hadin Allah rasgetirsin:cool:

hem kırarsan ne olur ne yazar kardesim işine ekmeğine bak uyanık....

hyundai i20 1.4 e nediyon peki bırakın bu ayakları her paralı adammı fedakar olmalı durumun çokmu kötü fakirmisin mağdurmusun?boşverin ben sizin gibi zihniyetleri olanlarla asıl muhattap bile olmam ama engelli engelsiz insanları seviyorum elimden ne gelirse her fedakarlığıda yaparım !!!ötv siz link koy diyor buyur git arastır zormu???belki sende ötv den faydalanabiliyosan ondan kakalayıpta araç filan alacan haha:cool: ben insanların ilğini okudum kardesim iliğini sen beni tanımassın hadi !!!

mehmetselcuk;

BAK KARDEŞ BU BİR ALINTIDIR VE NORMAL VATANDAŞDAN NORMALE VE AYNI KLASMANDA BENDEDE VAR
1.Mercedes - Benz Vito 112 CDI Model 22.750 TL - 75286275
2.Mercedes - Benz / Vito / 112 CDI / sahibinden vito 112cdı vıp sahibinden.com'da - 74873092BUNLAR SADECE BİR ÖRNEK VE BENİM ARACIMDA ŞUDUR ÜSTELİK BENİMKİ OTAMATİK ŞANZUMAN
Mercedes - Benz Vito 112 CDI Model 32.000 TL - 72846354
YAP KARDEŞİM YORUMUNU ÖRNEK ÇOĞALTILABİLİR FİYATLAR ARASINDAKİ FARKDA ARTACAKTIR
AYRICA BURADA POLİMİK YAPMANININ ANLAMI YOK AYNI KADERİ PAYLAŞAN İNSANLAR OLARAK BİRBİRİMİZİ İNCİTMİYELİM SATAN OLURSA CANLI ÖRNEKLE YORUM YAPARIZ ALICI KENDİ AKLI İLE YA ALIR YA VAZGEÇER HEPSİBU

tabiki birbirimizi incitmeyelim birbirimize sadık gönülden yardımcı olalım destek olalım !!!

kimse kimseyi al diye zorlamıyor... işinize gelmiyorsa almazsınız... gider bayiden alırsınız... isterse 10.000 tl'ye aldığı aracı 100.000 tl'ye satar,isterse 5.000 tl'ye satar... kimse aptal değil, kimse enayi değil... almak istediğiniz aracı herhangi bir 2. el oto satıcısına sorsanız sizlere fiyatını söyler ona göre pazarlığınızı yapar işinize gelirse alırsınız...2007'de dolar 1.400 tl idi ve enflasyon daha düşüktü...şimdi ise dolar 1.850 tl ve enflasyonu hepimiz biliyoruz...

hala alan alır almayan almaz muhabbeti dönüyor bundan bahsetmiyrouzki bu zaten böle siz 5 000 lik aracı 50 000 e verirsiniz örneğin ben alırım bu benim sorunum mesele bu değilki satan rahat mı vicdanen mesele bu... piyasa değeri 15 000 olan engelli aracı 5 yıl geçsin aracın temizdir ve sen 10 000 e almışsındır 5 yıl geçer istersen git 17 000 e sat bunda sorun yok ama daha engelliye satmak durumundasın daha 5 yıl dolmadan 15 000 e aynı aracın piyasasıysa sen 14 diyorsan engelliden engelliye bu komik kaçıyor mesele bu... yoksa ALLAH herkesin çarşısına pazar versin... sadece vijdan yoksa ben şahsen ne alıcıyım ne satıcı sadece görüğüm bu ki araç alacak olsam asla engelli aracı almam 0 araçlar bile şimdi gerçekten uygun

milletin vicdanını sorgulamak kimseye düşmez... bu konuda herkes haddini bilmeli... herkesin kıblesi kendi vicdanıdır... bu konuya vicdan olarak bakılmamalı... şöyle baksanız daha iyi olur; engelli zaten hayatını zorluk için yaşıyor... ben zengin ama engelli olan vatandaş çok az gördüm... herkes arabasını alırken binbir zorlukla hatta bir dünya borcun altına girerek alıyor... alırken sıfır araç satan galeriler "vay sen engellisin ben sana daha çok indirim yapayım" demiyor...tam tersine ötv düştü diye kendi karının artırmak için fiyatı biraz daha kabarık söylüyor...otomobili alan arkadaşta 5 yıl sonra satarken en azından yeni alacağı aracın fiyatını kafa kafaya getirmek için elinden geldiğince değerinde satmaya çalışıyor... ben hiç 30.000 tl'lik aracını 35.000 tl'ye satmak isteyen engelli arkadaş görmedim...satamaz zaten...piyasa belli,otomobil fiyatları belli...en fazla 1.000 veya 2.000 tl artı veya eksi fiyata satabilir...

Audi A3 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da Türkiye 2. el

Suchergebnisse: Pkw bei mobile.de Germany 2. el

Bu yaş sınırını kaldırsalar bi tane arabasız fakir engelli kalmaz.

Şimdi gelelim 3 yaş ithal edilebilir. İkinci el araçlara.

Audi A3 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da Türrkişh 2. el

Suchergebnisse: Pkw bei mobile.de Germany 2. el

Bu araçları yurtdışından 2. el alıp, amacı araç binmek olan 20 ila 30 bin tl karda oluyor.
Ben olsam şahsen uzun seneler kullanabileceğim araç alıcaksam alırım bi audi. Tank gibi araçdır.
En az 20-30 sene binersin auidi ye.

Opel Astra 1.6 GL 1995 Model 9.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 75159287
10 binlik istiyor. 95 model astraya.
Almanyadan almasa bişey demiycem.
Suchergebnisse: Pkw bei mobile.de
Arabası almanyada çöp. 300 euro ya satıyorlar. Bu aracı bedava vericek bir sürü adam bulurusn. Hatta üstüne 300 euro bile veren çıkar.
Malum orda aracı çöpe atmaya kalksa dah çok öder:)

Engelliden engelliye toyota corolla as dı.4d4comfort dizel Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 56968965
108000km 2008 corolla 38 000 tl istiyor. Yuhhhh
2012 a3 alırsın cillop yurtdışından. Bu paraya...

Şu çöp olan arabalardan bana 15-20 tane getirsene kardeş sana araba başı 1.000 EURO vereyim...

95 lik kalmamış. İstiyorsan 2009 getiririm. 2000 euro kerla 15 20 tane istermisin?
Hem engelli kardeşine 1000 liraya aldığın aracı burda 10 katına satmana gönlüm razı olmaz.

saww;

O zaman bir hayır işi yap sen al bedava dağıt sevabı çok olur...

arkadaşım burada bir şeyi atlıyorsun... hiçbir ülke 5 yaşından büyük arabanın kendi ülkesine ithaline izin vermez...çünkü bir ülkeye otomobilin en büyük zararı maddi anlamda şöyle dokunur; mercedes'in patronun bir sözü vardır "-biz sattığımız otomobillerden satış sırasında kar etmeyiz.biz parayı sattığımız araçlar servislerimize geldiğinde değiştirdiğimiz yedek parçalardan kazanırız" demiştir.buda şu demek ; ülke içinde dolaşan yaşı büyük her araç senin cari açığına, oto sanayine, vergi sistemine, yollarına, havaya ve ülke içinde bulunan otomobil fabrikalarına zarar verir... devletin 5 yaşından büyük yaşlı arabaları ithal ettirmemesi doğru bir karardır...

cılkı çıkmış bu konunun herkes kendine yontuyor başlığı açan arkadaş zorlama bırak anlatamazsın... hadi eyvallah

OPTimus 5 yıl değil arkadasım 3 yıl...!!!

Saw kardesim haklı forumdaki en iyi fikirli en mantıklı yorum yapanlardan biri inanın ve bu işlerden uyanıyor! Optimus senin düşünceni mantığını anlayamıyorum arkadasım!!!konuyu saptırıyosun!biz engelliden engelliye satıştan bahsediyoruz sen pek bu işlerden ayıkmıyosun gibi geliyor bana kusura bakma tamam herkes malını kaça kime veriyorsa versin ... ben Allah biliyorya tamamen içten ve tüm samimiyetimle yardımcı ve doğruyu ortaya koymak istiyorum!!!sadece bu!benden daha iyi herseyleri bende daha iyi ve üstün olsun hiç önemli değil Allaha şükür ben engelli arkadaslarımızın herseyin en iyisine en güzeline layık olduğuna inanıyorum ve bunu gönülden söylüyorum!

polimiğe girmek istemem ama 12 yıldır Mercedes kullanan bir olarak diyebilirimki; o söz mercedese ait olamaz.. yoksa adamlar neden bu kadar sağlam masraf çıkarmayan arabalar üretsinler.. ve hiç de kar edilmeyecek kadar ucuza satmıyorlar?

bu işlerden senden daha iyi ayıktığıma bahse girebilirim... arkadaşım engelliden engelliye satışta neden bu konuyu kendinize dert ettiniz anlamıyorum...işinize gelmiyorsa almazsınız olur biter...bunu tartışma konusu haline getirmenize çok şaşırdım...sanki birilerine mesaj vermek ister gibi...mehmet selçuk arkadaşım sen aldığın otomobilleri engelliye satarken piyasadan daha ucuza satıp bizlere örnek olursan memnun olurum...
ayrıca;
nova arkadaşım mercedes firmasının kurucuları Karl Benzhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Benz_&_Cie. ve Gottlieb Daimler'in hayatlarını anlatan bir kitap okumuştum orada yazıyordu...ben kitabın yalancısıyım...oto maliyetini hesaplamak gibi bir derdim olmadığı için bunu araştırma sıkıntısına girmedim...

OptimusPrime;

Araba firmalarının çoğu parayı servisten kazanıyor zaten.
Honda neden 5 sene garanti veriyor zannediyosun.
Dışarıda 100TL ye yapcağı bakımı orda 300-350 TL ye yaptıyor.

OptimusPrime

Estafurullah arkadaşım.. ben genel olarak Alman ve Amerikan arabaları severim ve kullanırım imkanım oldukça ve gayet sert kullanırım.. o yüzden kendi şahsi tecrübeme dayanarak söyledim.. tabiki belli bir yaştan sonra arabalar masraf çıkartıyor hiç çıkartmayacak değil :) ama arada kullandığım japon ve fransız arabalarına kıyasla daha gaddar dayanıklı arabalar yapıyor mercedes..
neyse konu çok uzadı, herkese iyi pazarlar :)

Optimus bu mersedes üzerine dediğin doğru böle bişi bende duydum 20 yıl yasadım almanyada!arkadaslar bu konu uzadı doğru bundan emin ol şayet 3 yıl sonra satarsam aracımı değerinden baya ucuza vercem Allah nasip ederse!şuanki piyasası 13-14 milyar!ben baya bi uygun aldım ve lpg takdırdım araç maasAllah saat gibi klima elektrıklı sunroof ABS vs vs memnunum şükür şöle söliyim LPg si ve ufak tefek masrafıyla bana 7000 liraya geldi ben 5000 liraya aldım Allah inandırsın!ve arkadaslar aklınızda olsun yani hazırda az bişi birikimiz varsa! özel tertibatlı araç kullabilir raporunuz ile İthal izin belgesi çıkartın Ankara bedelsiz naklihaneden! bu ithal izin belgesi 6 ay gecerli! diyeceğim şu! ayın ilk haftası salı günleri heyet var ithal izin belgesini al ve her ayın ilk salı günü bi şöle gümrüğe uğrayın ucuz ve uygun gercekten bulma ihtımaliniz olabilir arkadaslar!benden sölemesi tavsiye!!! buarada hastane rapor ve ıthal izin belgeleri ücretsizdir!!!saygılar arkadaslar!

ucuz uygun ARABA!

Engelli aracı

mehmetselcuk

Mehmet kardeş ÖTV siz 15-20 arası sıfır otomatik ve engelliye yönelik hangi markalar var acaba?
Mehmet selçuk kardeş

yurt dışından engelliye yönelik otomatik vitesli her masrafı içinde eve teslim 2010 modelden başlayan hangi araç var acaba?

haklısın bir anlamda

bu başlığı açan arkadaşa hitaben yazıyorum şu konuda anlaşalım işine gelirse al gelmezsse alma yurt dışı girişlerine bakarsak evet faiş fiyatlar isteyenler var doğrumu adam satıcı işine gelirse mantalitede yalnış sığınılan nokta ise 3 yaş sınırı benim bu sitede 98 astra ilanım var olumlu olumsuz bir cevap gelmedi herşey açık ve net çünkü.konuyu toparlarsak herkez binecek bir ,,,,,,,,,,, arıyor lakin hiçkimse ,,,,,,,,,,, değil. Sen rahat ol tabiri caizsse maymun gözünü açtı bilinçli bir tüketici ile baş başayız.

valla bencede haklı konuyu acan bende uzun zamandır takip ediyorum bu alım satım olayını adamlar engelliden engelliye ufak bir indirimle satmak yerine normal piyasa fiyatının cok üstüne satıp 15 yıllık aracı kakalıyor. BİZLER ENGELLİYİZ ARKADAŞLAR ENAYİ DEĞİL.. kime ne giydirebilirsem diye bakmayın.. onca yıl biniyorsun zararına satacaksın tabi arabayı..adam 15 yıl binmiş aldığı fiyata satacakmış... Yok öyle bir dünya sizde talip olmayın belki bir zaman sonra bıkar bu çakallar..

cevdet.ozcubukcu;

Bakıyorum artık sitede seviye iyice düşmeye başladı. Benim de sitede bir ilanım olduğundan bu ÇAKALLAR kelimesinden alındım. Cevap olarak bu arkadaşa ÇAKAL SENİN BABANDIR desem banlanırım heralde ?

ikinci el engelli araçlarındaki fahiş fiyatlar

Sıfır bedelinden dahi yüksek talep edilen fiyatlar;

Suistimal edilen bu hakkın ileride gerçek ihtiyaç sahiplerinde doğuracağı mağduriyetler (uygulamaya konulan üst fiyat limiti vb kısıtlamaların artması);

Böyle bir piyasanın oluşmasına müsaade etmemeliyiz. Aksi taktirde alinan araçların 5 yıl süresince hiç bir koşulda satılamaması gibi çok daha sert yaptırımlar ile karşılaşılabilir.

Yurt dışından nasıl araç getirtebiliriz? Siz getırttiniz mi?

Üst Alt