Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde 2. el araçlarını satan kişiler çok pahalıya satıyor!

Bundan 1 yıl kadar önce arabamı satışa çıkarmıştım linkinide burdan yayınlamıştım bana fiyatın yüksek olduğunu daha ucuza satmam için demediklerini bırakmamışlardı sözlü linç girişiminde bulundular resmen aynı araç bugün 2.ci eli çok çok daha üzerine zam geldi.Bugün 1 yıl önce verdiğim fiyata şimdi o arabayı alamıyorlar alsaydılar bugün kendileri kardaydı.

Engelli engelliye bunu yaparsa..

şu utanmazları görüyor musunuz?

biz o kadar kızalım, bağıralım, çağıralım, devletten yardım bekleyelim, GÜYA şu engellilerin yaptığını görüyor musunuz?

ucuz ucuz aldıkları arabaları utanmadan ar damarları çatlamadan indirimsiz araba fiyatına satıyorlar. bir de akıl veriyorlar, üst perdeden konuşuyor paşalar: "bayide şu kadarmış da, akıl vermeyin de, alabilen gitsin bayiden alsın da" daha ne yumurtlamalar.. ben okurken utandım. hatta bir ikisine mesaj yazım, ötv siz fiyatınız nedir diye.. pişkin pişkin cevaplar veriyorlar utanmadan yüzleri kızarmadan.

engelliden engelliye diye satmasalar bir diyeceğim yok.. istediği fiyata satsın. ötv indirimi ile yarı fiyatına aldığı sadece engelli vatandaşın alabileceği aracı rezil bir fırsatçılıkla satmaya çalışıyorlar.

82FlCu

k8bqxY

resimler çıkmadıysa adres belli zaten, sarı sitede engelliden engelliye sekmesinde.

(arada tek tük normal fiyat yazanlar var, onlara bir lafım yok)

https://hizliresim.com/82FlCu

https://hizliresim.com/k8bqxY

isteyen alır almayan almaz nasıl bir mantıktır yaw? ne aymazlıktır.. 150 ye aldığı aracı 350 bine satmanın nesi normal yahu?

fırsatçılığın eş anlamlısıdır.

Engelli aracını satmaz.
Dede nene anne baba adına alan onları belki hiç bindirmeyen
sarı sitedeki ilanları görünce o paraya satacağını 2 katı para kazanacağını
sanan yaşlı engelliyi sömürücüler bide kazık atarak engelli sömüreceğini
sanıyorlar ama sadece sanıyorlar hangi keriz alır o paraya ?

aynen katılıyorum. Malesef çektikleri fiyatların emsal 2. ellerden farkı yok. Yok ÖTV, üst limit vs. yetmedi bi de bu fiyatları görmek üzüyor gerçekten.
Aslında düşünüyorum da bence ÖTV muafiyetini engellilere kaldırmalılar. Engellilere ihtiyaç duyduğu ortalama bir aracı direkt devlet almalı (farklı araç isteyenler aradaki farkı ödemeli). özel Tertibatını da takmalı anahtar teslim vermeli. 5 veya 10 yılda 1 değiştirmeli. Böylece kimse al-satlardan para kazanamaz. Devletin amacı, engellilerin(veya yakınlarının) uygun fiyata araba alıp bundan gelir elde etmesi olmamalı, parası olmayan engellilerin ulaşımını da sağlayacak güzel bir sistem kurmalı.

Üst Alt