Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler, Ankara'da EKPSS kadro protestosu yapıyor | açlık grevine başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazartesi 18:00 : Eylemde son durum
Cuma günü DPB'nin ikinci görüşme talebine cevap vermemesi üzerine başlatılan "Açlık Grevi"nde 3. gün tamamlandı. Bakan Faruk Çelik'in engelliler ile kadro konusunda görüşeceği beklenirken görüşme gerçekleşmedi. Engelliler, 6-7 bin kadro taleplerine olumlu cevap verilene kadar greve devam edeceklerini belirttiler

Engelliler Sitesi - Açlık grevinde 3. günün sonunda görüşme yapılamadı!

durumlar iç açıcı değilmiş faruk çelikk engellinin haklı taleplerini.isteklerini vermemek için direniyor..

arkadaşlar bakıyorum desteklerimizi kestik hadi yaa şunun şurasında 1 ya da 2 günümüz var

Salı 09:00 : Eylemde son durum
18 Temmuz Cuma günüü başlatılan Açlık grevi devam ediyor. Engelliler seslerinin duyulmasını istiyor. Ankara'daki engelli, yakını ve dostlarından destek beklior
TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş'tan eylem açıklaması:
"Arkadaşlar biz açlık grevini doğru bulmuyoruz.Bugün öğretmen adaylarımız TBMM de basın bildirisi okudular arkadaşlarımızın bu girişimleri son derece seviyeli ve doğru bir girişimdir aynı vakitlerde televizyon canlı yayınım olduğu için TBMM önüne gidemedim. Basın yolu ile destek vermeye çalıştım, açlık grevindeki arkadaşlara tavsiyemiz biran önce vazgeçmeleri daha etik ve seviyeli eylem yöntemlerine yönelmeleridir. Açlık grevine katılan kişilerin kendi iradelerinden ziyade farklı gruplarca yönlendirildiklerini biliyoruz. Bu girişimin tüm sorumluluğu da onların olacaktır. Biz kurumsal olarak sokak politikası yapamayız bu zamana kadar gerekli hassasiyeti siyaset makamları ve bürokratlar düzeyinde sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz."
Engelliler Sitesi - EKPSS kadrosu için yapılan Açlık Grevinde 5. gün!

TEDAY Başkanının açıklamasıyla ilgili yorumlarınız neler?

3.atamayı yapdıranların başında birisi olaram ekpss kadrolarını sıkıntıya düşürdü destek olacağına köstek oluyor..

siyasi görüşmeler sonuç vermedi işte neden böyle yapıyor bu başkan yaa ? DPB başkanı ahbabıydı, sürecin hızlanmasına destek verebilirdi en azından.... anlayamıyorum ben bu durumları, bu gruplaşmayı.......

hükümet hakkını arayan engellileri örgüt üyesi ilan etti facede gördüm
birde şuraya bakın utanmazlar 1 kuruş bile yok diyorlar
AKP
engelliyi sonunda terörist ilan ettiler ya ne deyim

hep demişimdir yine diyorum ne kadar ekmek o kadar köfte

ilimdar boztaş daha belediye seçimlerine kadar şirin görünmek için engellilere o kadar vaatler verdi ki ben seçilirsem şöyle yapacağım böyle yapacağım diye sonra MHP'den Etimesgut belediye meclis üyesi olarak seçildi bende geçen hafta kendisini aradım ve eyleme destek istedim ama istediğime pişman oldum adam bana ağzına geleni saydı yok biz klavye şövalyeliği yapıyormusuz yok illegal grup mensubuymusuz bizim yaptığımız eylem yasadışıymış yok devlete başkaldırıyormusuz. Arkadaşlar maalesef bu koltuk sevdalıları kendi menfaatlerinden başka bişey yapmazlar ilimdar boztaş bi kere meclis üyesi olmuş adam bize yardımcı olmayı bırak bizi terör örgütü mensubu gibi davranarak köstek oluyor maalesef bu engelli dernekleri birbirlerine muhalefet olduğu sürece biz bişey elde edemiyoruz onlar nerden çıkar elde ederse oraya yallanırlar ne deyim Allah bizim yardımcımız olsun...

http://ekpss2014.web.tv/

ankara dpb onundeki kadro arttirimi talebi ile toplanan arkadaslarimiz ile ilgili videolar yayinlanmakta ...
sayinin cok az oldugu cok acik :(

Maalesef sayı çok az bu kadar sayıyla bir şey olmaaz, Türkiye geneli eylem olması lazım, ayrıca evet bir kere o koltuğa gelsinler tamam artık gerisi boş!! Ama yukarıda Allah var ya hepsi Allah'a havale!!

Burdan haberleşerek özel sektörde çalışan olarak izinler ayarlayalım toplanalım

birlikten guvvet doğar örneğin arayı soğutmadan yarın veya perşembeye varmısınız desteğe

Açlık grevine katılan kişilerin kendi iradelerinden ziyade farklı gruplarca yönlendirildiklerini biliyoruz.

Demiş. Beyinsiz!! ne demek bu engelilerin aklı yokmu sürümüyüz biz.

Ne kadar tuhaf. Engelli polikalarını açık ve net bir şekilde ortaya koyabilseler keşke. Sürekli gündem değiştiren bir başbakan ve yandaşları var. Çıksın açık açık söylesin. Milleti süründürmekten başka yaptıkları birşey yok.
1 kere olsun adam olun ,destek olun. Ama maalesef her zamanki gibi politika ayakları...

Salı 18:00 : Eylemde son durum
Cuma günü DPB'nin ikinci görüşme talebine cevap vermemesi üzerine başlatılan "Açlık Grevi"nde 5. gün sona ererken, Devlet yetkilileri tarfından bir adım atılmamıştır ve açlık grevi devam etmektedir. Bazı CHP Milletvekillerinin yarın, açlık grevindeki arkadaşları ziyaret edeceği bilgisini aldık. Engelliler, 6-7 bin kadro taleplerine olumlu cevap verilene kadar greve devam edeceklerini belirttiler

Engelliler Sitesi - Açlık Grevinde 5. gün sona ererken ümitler yarına kaldı!

bizi doyurdularda sureyeliler kaldı

BİZ CANIMIZI SİZİN İÇİN ORTAYA KOYDUK SİZLERR NEREDESİNİZ EY ENGELLİ ARKADAŞLARR DİYE SESLENİYOLARR....VEFASIZZ ENGELLİLERR......

[FONT=Helvetica Neue]
[/FONT]

[FONT=Helvetica Neue]engellinin canı yokkkkkk..sesii yokkk o hep yalnızzz...[/FONT]

yazıklar olsun bir köpek ölse herkes toplanmışdı bütün tv kanalarında yayın yapılmışdı 4 arkadaş açlık grevinde ve hiç bir tvde yayını geçmiyor engelliysen gerçekten haklarımız görmezden geliniyor

kardeşlerim arkaşlarım eylemin yeri yanlış yeri ya başbakanlığın veya çalışma bakanlığının önünde toplanmazsan kim görür seni seçim öncesi başbakanlığın önünde
toplanki haber değerin olsun yoksa böyle kendiniz çalar kendiniz dinlersiniz hem ne alaka devlet personel başkanlığı kadroyu veren başbakanlık değilmi ?????başbakan 10 bin kişi dedi,de dpb hayır 10 bin kişi alamazsınmı dedi aklınızı başınıza alın yapıyosanız eylemi yerinde yapın yerinde yapmıyorsanız boşuna aç susuz kalmayın !!!

kardeşlerim arkaşlarım eylemin yeri yanlış yeri ya başbakanlığın veya çalışma bakanlığının önünde toplanmazsan kim görür seni seçim öncesi başbakanlığın önünde toplanki haber değerin olsun yoksa böyle kendiniz çalar kendiniz dinlersiniz hem ne alaka devlet personel başkanlığı kadroyu veren başbakanlık değilmi ?????başbakan 10 bin kişi dedi,de dpb hayır 10 bin kişi alamazsınmı dedi aklınızı başınıza alın yapıyosanız eylemi yerinde yapın yerinde yapmıyorsanız boşuna aç susuz kalmayın !!!
katılıyorum size

Adam haklı , kesinlikle katılııyorum...

kardeşlerim arkaşlarım eylemin yeri yanlış yeri ya başbakanlığın veya çalışma bakanlığının önünde toplanmazsan kim görür seni seçim öncesi başbakanlığın önünde
toplanki haber değerin olsun yoksa böyle kendiniz çalar kendiniz dinlersiniz hem ne alaka devlet personel başkanlığı kadroyu veren başbakanlık değilmi ?????başbakan 10 bin kişi dedi,de dpb hayır 10 bin kişi alamazsınmı dedi aklınızı başınıza alın yapıyosanız eylemi yerinde yapın yerinde yapmıyorsanız boşuna aç susuz kalmayın !!!

Kardeşlerim ankarada olupda o grev yapan arkadaşlara ulaşma imkanı olan allah rızası için o arkadaşlarımıza söylesin ya eylemi başbakanlık önünde yapsınlar yada daha
fazla perişan olmasın aç susuz kalmasın evlerine dönsünler çünki kadroyu dpb belirlemiyor başbakanlık belirliyor yazık onlara başbakanlık önünde eylem yapmayacaklarsa evlerine dönsünler perişan olmasınlar baksana 5 gün oldu bir tek haber kanalına bile haber olmadı orda kimse kaale almaz başbakanlık önü olsaydı btün medya orda olurdu ve o zaman bir şeyler yapılırdı belki yazık kendilerini boş yere perişan etmesinler bu sıcakda

[FONT=Helvetica]Arkadaşlar

Birazdan CHP Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve Bir Çok Milletvekilleri [/FONT]

[FONT=Helvetica]Eylem Alanımıza Geleceklerdir.Basın Toplantısı Düzenlenecektir.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Eylemin 6. Günündeyiz.[/FONT]

ankarada tüm engelliler çalışıyormu neden destek yok ben özelde çalıştığım için katılamıyorum

madem herkes işi başındamı yoksa işimizemi gelmiyor destek vermek sonra AHLAR VAHLAR DEVLET AZ KADRO AÇTI ATANAMADIM

LAR YALAN OLUR BELEDİYE METRO HALK OTOBUSU TREN BEDAVA

ÇALIŞMAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DESTEĞE EVDE OTURMAK ÇÖZÜM BULUNMUYOR ATANMIYOR

Kardeşlerim arkadaşlarım eylem yeri başbakanlık önü olmaz ise bir sonuç çıkmazzzzzzzzzzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt