Madem bu konu yeniden canlanmış ben de birşeyler yazayım. Yaşım 37 oldugu için sizlerden biraz daha fazla tecrübeli oldugumu düşünüyorum. Aşk ahh ne güzel bir duygu aslında. Ben 21 yaşında engelli oldum. 21 yaşında esmer , kara kaşlı , kara gözlü, sportif , iyi giyinen yakışıklı bir gençtim. Bunu çalıştıgım kafeteryaya gelen kalbi boş bayanların % 90 ının bana ilgi duymasındananlıyordum. Ama asla havalı degildim ve hiçbir kızın kalbini kırmadım. Bana ilgisi olan bir kız benim hoşuma gitmemişse hemen ona kardeşim diye hitap edip istemedigim olayların gelişmesinin önüne geçiyordum. Çünkü bana göre aşk onu gördügümde titremek , çocuklaşmak, garip garip haeketer yapma, yanaklarımın istemsizce kızarması demekti.
Ben de bu duygular oluşmadan hiçbir kızın kalbini yaralamak istemıyordum hep aklıma kendi kız kardeşime aynısı yapılsa ben razı olur muydum diye geliyordu. Neyse, Aylin diye bir kız vardı ona aşık oldum kız sarışın , yeşil gözlü sempatik bir kızdı. Bana ilgisi var gibiydi ben de karşılık verdim 3 ay çıktık ama sonra Aylin'in geçmişte yüreginin yaralı oldugunu anlayınca ondan ayrıldım.Sonra da 1 sene kadar kimseye kalbim atmadı.
Bir gün iş yerinde çalışıyorken elimi makinaya kaptırdım.Parmaklarım koptu. Üzerinden 15 sene geçti yakından tanımadıgım ama dışardan ilgisini çektigim çok kız benımle ilgilendi ama bende hep çekingenlik oldu , onların oldugu ortamdan kaçtım. Arkamdan hep ne kadar artist diye konuşuyorlarmış kulagıma geliyor ama onların işin özünü bilmiyor. Yaşım 37 oldu hala bekarım. Bana aşık oldugunu bildigim kızların bazılarını çarşıda sokakta çoluk çocuga karıştıgını görüyorum. İnsan duygulanıyor ama yapacak birşey yok . Başa gelen çekiliyor. Aşktan ve evlillikten kaçmamın bir başka sebebide engeli olup saglam insanlarla evlenmiş arkadaşlarımın eşlerinin yanında ezgin durdugunu görmem oldu.
Amannn boşver ya ezgin olacagıma ne aşkı ne sevgisi böyle kendi halime yaşayıp ölmek daha mantıklı. Bir kere ailemin baskısıyla görücü usulü bir kıza bakmaya gittim. O gelen kahveyi dökmeden içmeye çalıştıgım zamanı unutamıyorum resmen cehennemi yaşadım. Boşverin aşık olmayın uzak durun öyle beyin kimyasını degiştiren konulardan