WHAT TEPEYMİS BEEE ))
Cuma günü trenle yola koyulduk , tren umduğumuzdan da hızlı çıktı 9 saat sürdü.İstanbul’a
giderken ben cam kenarına oturdum .Onurda koridora bakan tarafta ben uykuya daldığımda
Onur ‘un gözleri açıktı .Kalktığımda da açıktı ,meğer klima çok soğuk yapmış ,adam
ısınmaya çalışmaktan gözüne zerre uyku girmemiş.Sabahleyin dediği ilk laf “Abi gelirken
cam kenarında ben oturuyorum
” Ayrıca bu trenlerde anons yapmıyorlar bunun yerine her
durakta bir çığırtkan bütün vagonları dolaşarak durakların ismini bağırıyor.
(Garibim baya
zayıflamıştı)
Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik ve İstanbul ‘a geldik.İkimizin de karnı zil çalıyordu ve
Kadıköyde süper bir börekçiye girdik , karnımızı tıka basa doldurduk.Sonra İstanbul ‘a
gelinir de vapura binilmez mi?Kadıkoy den vapura bindik (Hemde ücretsiz
) Sonra Onur
dediki martılara simit alalım ..Simiti aldım almasına ama ortalıkta martı felan yoktu ..Ne
olacaktı bu simit bizde tıka basa karnımızı doyurmuştuk.Derken uzaklarda bir martı gördüm
ve baya bir el sallayarak martının yanıma gelmesini sağladım .(Bu arada herkes bize
bakıyordu .Bakışlar daha çok tırlattığımızı ifade eder gibiydi
)
Simit parçalarını havaya atıyordum martı adeta show yaparak simit parçalarını
kapıyordu.İnanılmaz zevkliydi.F-16 gibiydi suya doğru bir dalış ve suya çarpmadan hemen
kalkıyordu .Ancak size tavsiyem şu olacak bu martılar doymak bilmiyor koca bir simiti
yedi,ardından kafamın üzerinde taciz dalışları yapdılar.O nedenle bu martılara fazla yüz
vermeyin .Belkide yabancısıyım ya ondandır..
Sonra tramvayla servisin kalkacağı ve Ankara grubunun bulunduğu Mertere
geldik.Tramvayda yolculuk baya bir uzun sürmüştü yaklaşık 1-1.5 sat arası ….İyiden iyice
artık yolculağa alışmıştık .Bağışıklık kazandık tabiri cayizse.
Yazmaktan yoruldum devamı sonra
))Bu arada Bülent Abi benim nicki tekrar senedesmus
yaparsan daha iyi olacak gibi duruyor….
Evren
Kolaylıklar Herkese