ben kendim şahsen aynı zemanda vaktimin önemlice bi
bölümünü bocktan ishlere ayırdığım için özellikle wc lere
çok dikkat ettim. kusura bakmayın arkadaşlar wc lere dışardan bok attırmam. içerden kapıyı kapatıp yapabilirsiniz o serbest.
niye derseniz. bi kere o wc leri büyük organizasyonlar yapan ve benim diyen belediyeler bile kolay kolay temin edemez. onlar iki tahta bi çukurdan oluşan hala değil. oldukça pahallı şeyler. kendi değerinden vaz geçtim, nakliyesi montajı bile büyük para.
diceniz ki ben wc lere değil wc yerlerine şeettim.
şimdi, konumlamada alan seçililrken önce zemin etüdü yapılır. her yere koyamazsın. zeminin uygun olması lazım. yerler beton veya asfalt olsa sorun diil. bunu geçelim.
en önemli konu...rüzgarın yönü..!
yaaa
piknik alanına yakın konulmuş olsaydı yerken mis gibi kokan o köfte patateslerin çıkarkenki kokusunu duyardık ki ıhhh olmas.
benden ırak olsun da nerde olursa olsun.
ayrıca kim olursa olsun, özellikle bayanlar, değil wc ye girerken görülmek wc lerin etrafında beklerken dahi görünmeyi istemezler.
diceemm o ki uzağa koyulmasının sebebi en uygun yerin orası olması sebebiyledir.
yolların bozukluğuna gelirsek..
çok şey istiyosunuz be güzel kardeşim derim.
aslında haklısınız yollar berbattı. ama bu iş için organizasyonu suçlamak benim "wattabe irezilliğ" başlıklı yazımda "göl kuruydu sazlar sarıydı" suçlamama benzer.
ankara'da izmir'de adana'da durum nasıldır bilmem ama kosskoca istanbul'da böyle bir organizasyon için ayarlanabilecek yerlerin sayısı 2-3 ü geçmez.
bırakın yollar da dağınık kalsın.
aslında çekmece belediyesine söyledim ben 14 tmz'da wattabe'ye gelicem yollar bozuksa dönerim karışmam haaa dedim.
o da bana :
- andır dı penis general novembır dedi.
valla yüzüm kızardı sustum napiim.
bu saygısızlık devam ederse seneye oraya gitmicem ya da bülent'den yolun başından sahile kadar bi helikopter tahsisi rica edicem
not: sakın bu yazıyı tamamen bi kişiye yönelik bir açıklama olarak almayın.evet -dışardan bakan bi kişi için - önemli bir konuya parmak basılmış. ben de öyle düşünen bir çok kişiye altyazı geçiim dedim. konu biraz da benim mesleki alanıma giriyo ya hemen atlamam o yüzden.
dedim ya tekrar altını çizeyim.
BU Bİ ŞAHSA DEĞİL GENELE YAZILMIŞ Bİ YAZIDIR. uslubum o yüzden biraz iğneleyici.
VE ŞU UNUTULMASIN LÜTFEN BU ORGANİZASYONU YAPAN BİR İNTERNET SİTESİ.
DEVLETTEN BÜYÜK TAHSİSATLAR ALAN, ÜYELERİNİN AİDAT ÖDEDİĞİ BİR DERNEK VAKIF YA DA FEDERASYON KONFEDERASYON DEĞİL.
BUNU DÜŞÜNÜRSEK BAŞARININ NE KADAR OLAĞANÜSTÜ OLDUĞUNU ANLARIZ.
internet sitesi derken 80 milyar dolarlık gogıl'la bu siteyi karıştıranları da hararetle yanaklarından öperim.