Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 24 Nisan: YAZA MERHABA PARTİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biiz ehliyet sınavında ter dökelim o gün millet eğlensin. reva mı bu yaaaa

:? :( :( :x

sayın oturan boğa ben şu an bursadayım ve bursadaki arkadaşlarla beraber geleceğiz inşallah beş kişi olucağız teşekkür ederim düşünceniz için

KADIKÖY HALDUN TANER DE 24 MAYIS TA SAAT KACTA ORDA OLMAMIZ GEREKIYOR ????

nuray abla 24 mayısmı :?:
24 nisanda şaşırdın yahu :lol:

Servis saatleri, kalkış yerleri ve güzergahı henüz kesinlik kazanmadı.

Servis Saat ve kalkış noktası

Cincin / Bülent

İstanbul katılımcı sayısı belli ise servis nokta ve saatlerini ayarlamak adına telefonunuzu bekliyorum...

Thanks

Değerli Arkadaşlarım.

Düzenlenmiş olan İstanbulda Yaza Merhabe Mangal Partisine katılım Bilindiği üzere katlanarak devam etmektedir.
Şu An Alınan bilgilere göre Tahmini Katılımcı sayısı 200 Kişi seviyesinde olup bu sayı gittikçe artmaktadır. :D

Bu Organizasyona Başlarken Düşüncemiz Özellikle evlerinden nadiren çıkan yada çıkamayan engelli arkadaşlarımızın evlerinden bir günlüğüne de olsun çıkmalarını sağlamak.Engelli ve Engelsiz Tün Katılımcıların birbirleri ile kaynaşmalarını ve tanışmalarını,Fikir alışverişinde bulunmalarının temellerini atmaktır. :D

Organizasyon'a Sponsor Olan Sayın Wattabe yetkilileri ile yapılan ön görüşmelerde Katılımcı sayısının maksimum 150 seviyesinde olabileceğini belirtmiş ve bu çerçevede Planlar yapılmıştır.( Yiyecek,İçecek vb Diğer Giderler ).Ancak katılımcı sayısının artması nedeni ile Sponsor Firmamızın Zor durumda kalmaması için bir dizi önlem için çalışmalar başlatılmış.Özellikle Organizasyonda Tüketilecek Yiyecek ve İçeceğin Bir kısmının tarafımızdan karşılanması için tedbirler alınmıştır.

Bu Organizasyon tamamen Baştan belirtildiği gibi Tamamen Ücretsiz.

Ancak Organizasyonun daha güzel, katılımcı bir havada geçmesi ve ayrıca Hava şartlarını güzel gitmesi durumunda açık havanın vermiş olduğu koşullarıda göz önüne alarak bir öğünün yeterli gelemeyeceği düşüncesine sahibiz.Bu yüzden Katılımcıların Organizasyona gelirken yanlarında Aşırıya kaçmamak üzere her türlü yiyecek maddesinide getirebileceklerini düşünüyoruz.

Böylelikle Daha sonradan meydana gelebilecek ( Yiyecek Konusunda ) tatsızlıklarında önüne geçebileceğimizi düşünüyoruz.

Kısacası; Organizasyonda Yiyecek ve İçecek ile Müzik programları Ücretsiz olarak sizlere Belirli limitler halinde ve standart olarak sunulacaktır.Limitleri aşan durumlarda ise Katılımcı kimselerin. yanlarında getirmiş olduğu yiyeceklerden istifade etmeleri daha makul olacağı kanaatindeyim. :)

Bu Arada; Düşündüğümüz ve Uğruna uğraş verilen bu Organizasyon,artık bir mangal partisinden çıkmış durumda :shock:

Neden :?:

Çünkü; Muhtemelen Partiye; Rock Grubu, Türk halk Müziği Dinletisi,Sine vizyon gösterisi ve de Dj ve Clupper ların katılımı ile bir de Tecno dinletisi veya show'u eklendi.

YA GARDEŞİM DAHA NE YAPCAZ BİLEMİYOM VALLA :) :shock: 8)

saygılarımla cem

DANS DANS DANS VE SARMALAR DOLMALAR PASTALAR :) :shock:

Sevgili arkadaşlar sözkonusu yerde muzik sistemi var mıdır? Yani müzisyen arkadaşlar sadece bağlamalarını alıp gelseler yeter mi? :) bu konu önemli zira ben yirmi otuz kişi halka yapar bizim arkadaşlar saz çalar biz de onlara katılırız diye düşünüyorken gelişmeler işin içinden bu kadar kolay kurtulamayacagımızı ortaya koymuş durumda. İkiyüz kişilik bir kitleye hitap etmek kesinlikle bir ses sistemi gerektirmektedir.

Ses sistemi içn gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çok Yakında çözecez inşallah:)

Harika bir piknik olacak...
Cincin bende geliyorum ismimi yazar mısın.

Değerli Arkadaşlarımın Dikkatine ;

Yaza Merhaba Partisinde,Son Ana kadar bir değişiklik olmaz ise eğer,

Her Katılımcı için Menü;
---------------------------
1- Karışık Izgara ( Tavuk+Köfte)
2- Pirinç Pilavı
3- Karışık Salata.
4- Alkolsüz içecekler ( Ayran+Cola vs )
5- Tatlı
6- Kuru Pasta

HIIIIMM TIRTILA YETERMİ ACABA ? :shock: :shock: :shock:

TIRTIL İÇİN MİLKSHEYK VAR TABİ :D

Şu Ana kadar Bunlar.

Bu Arada Yemek Menüsünün Düzenlenmesinde verdikleri büyük desteklerden dolayı

***** Sayın Wattabe Experıence Center Yöneticilerine
***** Sayın Ateşoğlu Yoğurtları Yntm Kurulu Bşk. Mustafa ATEŞOĞLU'na
***** Sayın Kazan Yemek Ceatring Yntm.Krl.Bşk.Yrdc.Volkan DEMİRER'e
***** Sayın Büyükçekmece Karaağaç Muhtarı Sinan YAVUZ'a

SAYGILARIMI SUNUYORUM :D

Cincin bende geliyorum ismimi yazar mısın. +1

Bu güzel organizasyonun aynı güzellikle başlayıp bitmesi gerekir bu nedenle üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.

1- Servis işi çok iyi ayarlanmalı insanlar en seri bir şekilde toplanıp dağıtılabilmesi için servis kapasitelerine kalkış ve varış saatlerine gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.
2- Servis sisteminden yararlanacak üyelerin servis organizasyonuna yardımcı olmaları açısından toplanma yerlerinde zamanında bulunmaları. Bildirdikleri sayıyı aşmamaya özen göstermeleri.
3- Yardımcı aparat kullanan üyelerin aracın durumunun aparatına uygun olup olmadığının kontol etmesi. Örnek olarak özel sandalyesi bellirlenen araca sığmama durumu olup olmadığı çok önemli. Servis kalkış saatinde bu durumun ortaya çıkması herkes için hem problem hemde üzüntü kaynağı olacaktır.
4- Yemek işi kesinlikle ikinci en önemli konu, Engelli üyelerle birlikte gelen ve dostlar bölümünü ilgilendiren üyelerine yemek belirli bir ücret karşılığında olması organizasyonun daha kolaylaşmasını sağlayacaktır.
5- Yanında yiyecek getirme düüncesi bana pek pratik gelmedi. Çünkü koltuk değneği veya ellerini sadece yürümek için kullanmak zorunda kalan ve yanında refakatçisi olmayan bir üye için ayrıca yiyecek paketi taşımasını düşünmek bir hayli zor olacaktır.

6- Bulunduğumuz yerde bir tasnifleme yapılması zor ve hiç te hoş olmayan bir durum yaratacağından engelli üyeler ve refakatçileri organizasyonu üstlenen arkadaşlara gerçek ismi ile yazdırılırsa. Organizasyonu yapan arkadaşlarda ne kadar kişiye ücretsiz yemek ne, kadar ücretli yemek verecekleri netleşmiş olur. Bu hemde birtakım olası olumsuzluklarıında önüne geçilmiş olur.

Ve en önemli konu bu toplantı bir şekilde bizim gövde gösterimiz olacağından. Katılacak her bireye büyük sorumluluk düşmektedir.

Lütfen orgazanizasyonu yapacak arkadaşlara yarımcı olmak adına gerken hassasiyeti gösterelim. Bize sponsor olan ve sırf bizim için orda emeklerini ve vakitlerini harcayan insanların suistimal edilmelerine veya üzülmelerine fırsat vermeyelim.

Saygılarımla,

Sayın Aferits>>> >

Öncelikle Yazdıkların için çok sağol Düşüncelerini bizimle paylaştın:)

Organizasyonun Yemek Bölümü Hemen Hemen Halledildi:)
Katılımcı olmak adına Getirmek isteyen her katılımcı yanında ekstradan yiyecek vb. getirebilir. Zira Açık havada insan daha çabuk acıkır:)

Bu Organizasyon Hiç Kimsenin gövde gösterisi değil.Çünkü.Amaç Her hangi bir konuda Propoganda yapmak değil.Özellikle Uzun Zamandan beri Evlerinden dışarı çıkamamış olan insanların bir günlüğüne de olsa OhhhBeeee Demelerini sağlamak. ve insanlar ile iletişimi sağlamaktır.

Bu Organizasyon Baştan beri söylendiği ve Dile getirildiği üzere tamamen ÜCRETSİZDİR.

Hiç Bir Grup,Firma veya şahıstan Ücret talep edilmemiş ve Organizasyonu üstlenen Kişi ve Firmalar Ücret karşılığında Hizmet sunmamışlardır.

Bu nedenle;Organizasyona katılacak kişilerden herhangibir ücret alınmasının Etik ve Ahlaki kurallara uymayacağı kanaatindeyim.
Zira, Böyle bir durum çeşitli Spekilasyonlarında ortaya çıkmasına neden olabilir.

Tanıtma kartlarına gelince;
Güzel bir fikir,Katılımcılar İsmen Bana bildirilirse Bu Organizasyona Uygun olarak Tanıtım kartları bastırabiliriz:)

saygılarımla cem

BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN !!! :D

Ortos,Portos ve Aramis ten :shock:

sunburn' Alıntı:
Tanıtma kartlarına gelince;
Güzel bir fikir,Katılımcılar İsmen Bana bildirilirse Bu Organizasyona Uygun olarak Tanıtım kartları bastırabiliriz:)

vallahi aklima gelmisti..

24 nisan .....

Ferit abi, sunburn ve erginnn ne oluyor sizee yaaa halla halaaa
Ben yaka kartlarını hazırlamaya başladım bile ne bozuyorsunuz benim süprizimi haaa küsdüm sizeee :wink:

Bir güzel haber de benden:
İstanbul Esenler'de bulunan ve 'kaynaştırma eğitimi' veren Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 15 engelli kardeşimiz, refakatçileriyle birlikte bu organizasyona katılacaklardır (30-35 kişi) :)

Bu ne anlama gelmektedir?
Hepimiz, ama özellikle iyi eğitim almış abileri/ablaları, o gün, bu kardeşlerimize iyi birer örnek olacak.
Sakatlığın, eğitim almaktaki güçlükleri aşmak için bir dezavantaj olmasına karşın, asla üstesinden gelinemeyecek büyüklükte olmadığını ve yeterli çabayı gösterirlerse, abileri/ablaları gibi, çok iyi eğitim alabileceklerini onlara göstermemiz gerek.
O yaşta yılgınlığı aşmak gerçekten zordur. Ve biz onlara bu konuda hiç unutamayacakları bir gün yaşatmalıyız.

Sonuç olarak, özellikle üniversite eğitimi almış ya da halen okuyan site üyelerimizin, bu etkinliğe katılmaları artık farz oldu! :)
Adlarını bildiğim; Libertarian, Saros1, Gökhan, Bülent Yılmaz, Really... başta olmak üzere, herkesin bu ayrıntıya dikkat edeceklerini umuyorum! :)

Benim için orada olmak büyük mutluluk olacak.Aslında bu kaynaştırma ,deneyimleri aktarma işini ciddi bir şekilde ele alıp düzenli olarak gerçekleştirmek güzel olur.Sadece engellilere değil bütün ilk öğretim öğrencilerine bizleri tanıma fırsatı vermeliyiz.Hatta ne hissettiğimizi ,engellenmişlik duygumuzu üniversitelerde düzenlenecek konferanslarla anlata bilirizi.Hayat geçirilirse inanıyorum toplumsal bir bilincin kapılarını açmak için iyi bir fırsat olur.

OturanBoğa Mükemmel doğrusu
İnan Çoook sevindim :D :D :D :D

Bir Öneri : Mademki Bu İlk Olacak,o zaman sayın pek gıymatlı Oturanboğa'da Günün anlam ve önemini belirtir bir konuşma yapsın.Yapsın ki OOOO Minicik Yürekler,Gencecik Kalpler, Organizasyonun farkına varsın :D

saygılarımla cem

Ben bazı konulara naçizane dikkat çekmek istedim o kadar.

Hiç süprizi sulandırmayı sevnen sevgili cincin sadece bir tesadüf o kadar.

Benim üstünde durmamdaki neden güzel bir organizasyona en ufak bir gölge düşme endişesi o kadar.

Gövde gösterisi söylemine gelince sevgili cem

Engellilerinde dışarı çıkabileceğinin herkese gösterilmesi idi o kadar.

Saygılarımla

24 nisan

[size=6]Yaza Merhaba Partisine katılacak arkadaşlardan telefon numaralarını bana

özel mesaj olarak atmalarını rica ediyorum.[/size]

selam:)

Bülentcim, gülçin diye bir bayan varmış; o gelmezse ben de geleceğim.
Kime asılsam kadın ona asılıyor da! :)

listeye benide eklerseniz sevinirim mutlaka gelecem

OYOYOYOY ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR :)

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN !!!

Tüm Arkadaşlarım Oluşturuyor :shock: :D :p

24 nisan...

Bülentcim aramızı yapmana hiç gerek yok canım :D

Binnur un kulvarına girmeye niyetim yok aklı varsa o da benim

kulvarıma girmesinn :D

Cincin ben neredeyin yaa bugun fark ettim yazmamışsın beniii

Mangal partısine gelirim diye yazmıştım sen dedin yaa ikisi birleşti

ben de geliyorum KENDİ ADIMA :D Yazarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt