Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 7 Ocak 2007 Pazar: Eskişehir'de buluşuyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre eskişehirde.... emreyi karşıladım...
arkadaşlar, çok mutluyuz, emre sağp salim buraya vardı. üstelik vaktinden çok erken geldi. galiba dualarımız da kabul oldu hava ona bugün biraz gülümsedi. bizim heyecanımız ve coşkumuzla pedalları da biraz daha güçlüçevirmiş olacakki beklenenden çok daha önce geldi... onu anadolu üniversitesi önünden karşıladım. anadolu ve iha haber ajansları da bana eşlik ettiler. bir de burdaki arkadaşım ve sitemizin de üyelerinden cevdet benimleydi emreyi karşılamak üzere... güzel bir karşılama oldu, basın röportaj yaptı bizlerle. emre de ben de organizasyonun amacını güzel bir dille ifade ettik. sonra cincini almak üzre otogara gititk. cincin emreden daha geç geldi. not: yarışıyorlarmış, cincin emreden önce gelicem diye hırs yapmıştı ama, emre planlandığından erken gelince emre gülçini karşılamış gibi oldu epey güldük buna... :) sonra kalacakları yerle gittik. daha sonrada cevdet cincin emre ve ben yemeğe çıktık. yol boyunca fotoğraflar çerktiler misafirlerimiz ve eskişehiri çokbeğendiler akşam saati olmasına rağmen. örneğin cincin sandalyesiyle hiç sorun yaşamadı yollarda, kaldırımlarda, özellikle tranvaylara bayıldı. kendisi de yazacaktır zaten. sonrasında haller gençlik merkezindeydik. şarap evi diye bir mekana giridk..orda emrenin haberini alan anadolu ünv nin öğrenci kulüplerinden temsilciler de bize sürpriz yaptılar. siteyi takip ettikleri için bizi fotoğraflarımızdan tanımışlar... çok keyifli bir sohpet oldu, herşey harikaydı... bakalım yarın neler olacak...
şimdilik hoşçakalın.

ve buluşmamız palmiye cafede gerçekleşti :D
buluşmamız çok güzel geçti :p
Emre abi yolculuğu esnasında yaşadığı ilginç olayları fotoğraflar eşliğinde bize anlattı :) Ve daha önceki turlarıını kullandığı malzemeleri bizlerle paylaştı sağolsun
Bizlerde gitmiş gibi olduk.
Daha sonra osmangazi üniversitesinden arkadaşlar bize eşlik etti ve Emre abi yapmış olduğu gezinin amacını,Eskişehirin güzelliğini,başkaları için bişeyler yapmış olmanın verdiği hazzı anlattı :D
Emre abi harikaydı gerçekten :p
İleride yapmayı planladığı turları anlattı bizlere :)
Palmiye cafe sahiplerine ve çalışanlarına,organizasyonu yapan Ebru ablaya,Cincine yani gülçin ablaya ve adını bilmediğim emeği geçen gizli kahramanlara,özelliklede geziyi yapan emre abiye çooooooooooooook teşekkür ederim...
tek kelimeyle SÜPERDİ :D

Tebrikler Emre ....Valla Helal olsun diyorumm.Buluşmanızda süpermiş daha ne diyim.Ne güzel :) Eskişehirlileri kutluyorumm arkadaşlarımızı ağırladıkları için :D

gerçekten güzel bir organizasyondu
palmiye cafenin sahibinede çok teşekkür ediyoruz bize kucak açtığı için

ESKİŞEHİR BULUŞMASI

bugün palmiye cafede yaptığımız etkinlik güzel bir şekilde amacına ulaştı arkadaşlar. herşey beklenenden daha yolunda gitti. sitedeki üye arkadaşlarla buluştuk. emre fotoğraflarıyla sunusunu yaptı, sonrasında söyleşi bölümünde çok keyifli sohpetyler edildi. en güzeli katılımın çok yoğun oluşuydu. pazar günü ve sabahın erken saatlerine rağmen neredeyse 100 kişiydik... amaç entegrasyon ve dikkat çekmekse hepsi olağanüstü bir şekilde sağlanmış oldu. en güzeli üniversiteden arkadaşların bizlere eşlik etmesiydi. sitemizi takip eden ogüforumu.com sitesinin üyelerinden büyük bir grup ve anadolumarketing.com sitesinin öğrenci grupları bizlere eşlik ettiler. bu da gençlerin sosyal bilinçlenme anlamında oldukça duyarlı olduklarını ve birşeyleri başarırken en güzel potansiyelin gençlerden çıktığını bir kez daha bize ispatlamış oldular. onların genç beyinleriyle çok daha güzel işlere imza atabiliriz gibi geldi bana. yeterki onlara ulaşabilelim...bundan sonraki organizasyonlarda yada çalışmalarımızda bizlerin arkasında oldukları sözlerini aldık hepsinden. palmiye cafe çalışanları,ücretsiz hizmetleriyle bizlereçok büyük yardım sağladılar. herkes kendini evinde hissetti. emreye karşı kendimde hep bir vefa borcu hissetmiştim, yola çıkma fikrinden bu yana. umarım bu karşılama biçimiyle biraz daha hafiflemiştir bu borç. herşey için emreye birkez daha hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. gülçin ise ayrı bir harikalıktı bizler için. cıvıl cıvıl kişiliğiyle mesaj içeren her konuşmasıyla mükemmel bir renkti bizler için.onu tanımak büyük keyifti.
herşey için ona da teşekkür ediyorum. katılan herkese ayrı ayrı, ve özellikle de sitemize sonsuz teşekkürler... bir dahaki etkinliklerde buluşmak dileğiyle.. emre ve gülçin yoldalar şu anda bukez normal yolla dönüyorlar, endişelenmeyin. emre bu arada merak etmeyin gayet sağlıklı...

basında biz

[size=4]

Engellilere destek için 3 gün 330 km pedal çevirdi

06012007engell_lere-destek.gif

Engellilere destek olmak maksadıyla İstanbul'dan bisikletiyle yola çıkan bir vatandaş, 330 kilometrelik yolda 3 gün pedal çevirerek Eskişehir'e geldi. Daha önce çeşitli ülkelerde binlerce kilometre yol kat eden 34 yaşındaki Emre Tok, engellilere destek vermek için bisikletine binip İstanbul'dan Eskişehir'e doğru yola çıktı. Tok, 3 günde 330 kilometrelik yolda pedal çevirerek Eskişehir'e ulaştı. Eskişehirli engelliler tarafından Çevre Yolu Anadolu Üniversitesi girişinde karşılanan Emre Tok, "Bisikletle Eskişehir'e gelmemin bir amacı var. Engelli arkadaşlarıma destek vermek. Sağlıklı yaşayan bir birey olarak engellilerin sorunlarını hem kendi sitemde hem de onların sitesinde duyurmak istedim. Onun için engelleri aşmak adına zor bir bisiklet etabına çıktım. İstanbul'dan buraya 3 günde bisikletle geldim" dedi. Tok'u karşılayan engellilerden biri olan tarih öğretmeni Ebru Zincir ise, "Ben Eskişehirli bir engelliyim. Emre'yi karşılamak üzere buradayım. Emre, herkese çok güzel bir mesaj veriyor. Her şekilde en zor şartlarda olsa bile çok soğuk hava şartlarında buraya geldi. Hepimize 'en zor şartlarda bile coşkuyla, aşkla bir işe sarılırsanız, hiç bir engel yoktur' mesajını veriyor. Bizler onun arkasındayız, kendisine destek için buradayız. O da aynı şekilde bizlere destek vermek için buraya geldi. Keşke herkes bu kadar hassas olabilse" diye konuştu

06.01.2007

Kaynak[/size]

Harikasınız büyük bir keyifle bizlerde sizleri buradan izledik,
Teşekkürler Emre'ye ve diğer emeği geçen tüm arkadaşlara

istanbula vardık... gulcinde bende sag salim.. biraz uykuluyum ama yatmafdan buraya ugramak istedim...
sımsıcacık yurekleriniz.. benim ve gulcin icin kosusturmalarınız. Ebru muhtesem bir ev sahibiydin... en ufak aksaklık olmadı... (ben CDyi unuttum) ama allahtan netten hemen aldım. Cevdet gibi bir beyinle tanıstım... gercekten bu grupta olması cok oneli..kandırın da gruba proje uretsin elektronik dehası..
gulcine gececegim seni dedim gectim :)

15 dakika olsa bile.
eskisehir harika bir yer bir daha gelecegim oguforum ve anadolu marketing e ayrı ayrı tesekkur mektubu yazacagım...

hayatımın en guzel 2 gunu icin cok tesekkurler.. burada hala roportaj yapıp sesinizi duyurmaya calisacagim...

hayatım boyunca

baska projelerde de !

sevgiler

EMRE

NOT: foto ve videoları bu hafta siteye koyunca buraya mesaj atacagım
www.geziyorum.net

Arkadaşlar bu güzel etkinlik için hepinizi kutluyorum. Ama özellikle onca kilometreyi böylesi bir soğukta kat eden arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bu adımlarla inanıyorum ki çok daha büyük mesafelerin katedilmesine yol açacaksınız.

Tebrikler Emre, tebrikler ev sahibi Ebru, tebrikler canım ortağım CinCin ( ilk kez seni yanlız bıraktım :cry: ama gönlüm hep sizleydi) ve tüm katılan arkadaşlarımıza kocaman tebrikler. Resimlerinizle bu coşkuyu sizle yaşadık. Bugüne ait diğer resimlerinizi de bekliyoruz. Kesin Gülçin'in gizli çekimleri vardır. :wink:

Bülentcim..
Organizasyonun fikir aşamasından tut da taa buralara gelip bitirilmesinde başrolde olduğun, sürekli beni yolda aradıgın moral verdiğin, buralara fotoları an be an upload ettiğin icin .. ve guzel insanları bu platformda bulusturdugun icin tesekkurler kardesim...

EMRE TOK

Bu işte en hazıra konan benim yahu :) Büyük bir keyifle izledim sizleri...
Daha çooook projeler yaparız biz, çok! :)

vallahi harikasınızz büyük başarı bu soğukta ocak ayında :) istedikten sonra kar-kış engel de neymişş.. tebrik ediyorum bütün emeği geçenleri.

ehh o sıcak buluşmanın resimlerini bekliyoruzzz bu arada :wink:

Tebrik ediyor ve kutluyorum Sayın Emre Tok' u çok ama çok anlamlı bir
etkinlik, üstelik çektiği fotgraflarlada bizlere bu doyumsuz geziyi izlettirdiği için teşekkür ederim.

Resimlerimizi albüme koydum ama anlatımım yarına kaldı arkadaşlar inanılmaz yoğun bir gün geçiridm ölüyorum yorgunlukdan :(
umarım resimlerimiz fikir verbilecektir yaşadığımız güzelliklere

Tebrikler Emre muhteşemsin,
bunlar harika resimler, hepiniz çok güzelsiniz arkadaşlar :)

bisiklet

TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMSİNİZ...

çok iyi bir geziydi,diğer illerde devam etmesi dileklerimle

canım arkadaşımcevdet, seni tanımak benim için çok özeldi. bu organizasyon olmasaydı tanışamazdık belkide, sen olmasaydın bukadarını başaramazdık. iyiki kulak verdin bana ve iyiki yürek verdin bu işe.. çok teşekkür ederim.
not: o telaşlı günlerimde, yani misafirlerimi beklerken, insanlara duyuruları yaparken beni sakinleştiren kişi cevdet olmuştur...

harika bir gezi keşke bende olsaydım
ama resimler muhteşem kaynaşma olduğunu gösteriyor

Eskişehirle ilk defa tanışan arkadaşların görüşlerini bekliyoruz birde , Nasıl buldunuz şehrimizi ? :eek:

ben geldim :)
ya birden geldik buluşmanızın seminerinizin toplantınızın ortasına daldık orda 30 kişi
ama kendi adıma en azından çok mutlu oldum böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan
o buluşmadan kullanılar tek karelik bir resmin içinde olmakda ayrıca onere etti beni
sunumdan sonra emreylede konuştuk elimden gelen her türlü yardımı (reklamı) yapmaya hazırım
gülçin hanım umarım piknik teklifiniz hala geçerlidir sanırım biz bu grupla orayada geleceğiz :)

Arkadaşlar... tüm sunum videoları kısa bir sure sonra burada linklerini verecegim...
selamlar...
EMRE TOK

Hoş geldin vaSSago hoş geldin güzel kardeşim :)

Piknik teklifim elbette hala geçerli canım sen grubunu hazırla....Peki siz bir proje hazırlıyormusun bakalım bizim için :wink:

Bu arada arkadaşlar en kısa zamanda Eşkişehir anlatımımı bitirip sizlerle paylaşacağım sağlık kontrellerimin yorucu ve yoğun geçişi nedeniyle kafamı toparlayamadım henüz :(

Perşembe günü sabah 5 de başlayan Eskişehir projemiz 6 Ocak 15,15 de Emre nin beni geçerek hem de 15 dk farkla L Anadolu Üniversitesi önünde Ebru Cevdet ve gazeteci arkadaşlarla buluşarak ilk röportajını yaptı
Ben onları Anadolu Üniversitesi in önünde görerek hiç bir şey yapamadan doğru otobüs garına gittim
Garda Ebru yu beklerken tuvalete gideyim dedim ama tuvaletlerin önünde turnikeler görünce başka yolu yok mu diye etrafa bakarken bayanlar tuvaletinin üst katta olduğunu onlarca merdiveni çıkmam gerektiğini görünce engelliler için yaşanılası bir şehir olduğunu duyduğum ve yılardır bu güzel şehri görmek için uğraştığımı düşünüp üzüldüm.

Ebru ve Cevdet in gelmesi ile o harika aracı görmem ahhhh ahhhh o ne rahatlıkla taranvaya ulaşmak o ne rahatlıkla tranvaya binmek....

.BEN DE ONLARDAN İSTİYORUMMMMM

TARNVAY İSTİYORUMMMMMMMMMM

İnemediğim indiğimde yukarı çıkmadığım metrolar değil inilip binilmesi çook kolay olan tarnvaylar istiyorummmmm

Öğretmen evine ulaşım ve yemek için dışarı çıkmamız.Emre ile dönerken otobüsde okuyacağımız kitabı almamız ve Şarap Evin e oturur oturmaz ogün07 nin arkadaşlarıyla bizi bulması güzel bir sürpriz oldu

Ogün bizi arabasıyla Öğretmen evine bırakdı
Sabah çıkışımızı yapıp eşyalarımızı topladık taşımak tabi Emre ye kaldı

Eşyalar Palmiye Cafe ye bırakıldı Acıktım Cafe ye gitmemiz

Sunum için Palmiye Cafein hazırlanması Arkadaşlarımızın gelmeye başlaması

Ve sunum

Arkadaşlar Emre nin yolculuk da kullandığı kamerasını ve GPS yön bulma aracını incelerken

Osmangazi Üniversitesi öğrencilerinin kalabalık bir grup olarak gelmesi Emre nin 2. sunumu yapması

Sunum bittik den sonra kalan birkaç saatimizi değerlendirmek üzere Doktorlar caddesine gitmemiz Leman Kültür den çıkarken sahibinin gelmesi ayaküstü güzel sohbetin yapılması
Eskişehir de son yemeğimizi Çiçek Izgara da yememiz ve Porsuk Nehrinin kenarında Eskişehir e son bakış

Eskişehir sandalye kullanan arkadaşlar için inanılmaz rahatlıkla her köşeye girebileceği çok rahat edebileceği bir şehir.duyduklarımın okuduklarımı yerinde görebilmek beni çok memnun etti.Bir de her yerde garipsenmeden bakışlardan rahatsız olmadan bir bütünlük içinde yaşamak,büyük şehirlerde görmeye alıştığımız asık surat ve her türlü dejenerasyonu orada görmemiş olmak büyük mutluluk oldu benim için

Bu güzel proje ile toplumu bilinçlendirme çabamıza destek veren sevgili arkadaşım Emre ye

Eskişehir e yakışan güzel bir organizasyon yapan Ebru ya

Her an bizi yalnız bırakmayan tertemiz yüreği gülen yüzü ve inanılmaz deha Cevdet e

Palmiye Cafe yi bize açan ve kendi mekanımız gibi hissetmemize neden olan Cahide hanım a

Ebru nun İşyerinden bize projeksiyon aletini getiren Volkan ve Gökhan a

Dizüstü bilgisayarı getiren Ebru nun Üniversite den arkadaşı Hasan ve Onur a

Anadolu Üniversitesi Öğrencisi ,üyemiz ogunho07 ve arkadaşlarına

Osmangazi Üniversitesi www.oguforum.com üyeri arkadaşlara

Ve Eskişehir i bu hale getiren Belediye Başkanı Sayın yılmaz Büyükerşen e

Ve ve beni bizi hepimizi bir araya toplayan sevgili arkadaşım OturanBoğa ya

Çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt