Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.biz'i nereden duydunuz ve üye oldunuz?

özürlü olduğum için nette engelliler sitesi olduğunu düşündüm googleden girince buldum ve üye oldum iyiki üye oldum çünkü ben burda çok şey öğrendim teşekkür ederim engelliler sitesine...

Şahsen ve bizzat "ARKADAŞ KURBANIYIM!:D:D:D"

Benim bir suçum yok, ama pişman da neğilim...:)

bu siteye izmir bornovada genel merkezi bulunan çağdaş özürlüler ve yaşam derneği çöyderden öğrendim.iyi ki buradayım

Arayan belasınıda mevlasınıda bulur derler.Aynen öyle buldum. Meb sınav sonuçlarını iyi uzatmıştı ya artık engelli engelli yaza yaza karşıma çıkıvermişti.Pek daha bişisini göremedim yeni yetme sayılırım.Ama burada gündemdeki konuları takip etmek hoşuma gitmeye başladı.buradaki insanlar sonuçta burnu büyük tiplere benzemiyor.oyanı buyanı hepimiz engelliyiz , demek ki bi çeki düzen verelim kendimize,çıkıverelim evrene.

valla engellilerle ilgili siteler dedim google cıktı taam 9 yıl oldu bekmektim büyüdüm nerdeyse :)

2006 yılında üye olmuştum 5 yıllık bir berabirliğimiz var ve gayet mutluyuz:D
yaralı-karaçocuk yani ferhat arkadaşımın önerisi ile üye olmuştum... böyle bir siteye ihtiyaç vardı zaten güzel dostuklar kurmamıza vesile olduğu içinde çok teşekkür ediyorum...

Tamamen tesadüf. Bası bilgiler ararken birde bakmışımki üye olmuşum :) ama gerçektem iyi olmuşum.

özürlü hakları diye arama yapıyodum ilk burası çıktı baktım sorunlar aynı bende katıldım

Tamamen tesadüf,özürlü memur alımları diye yazdım burası çıktı.Baktım engellilerle ilgili güzel sorular ve cevaplar var,ben de üye oldum....

bende özürlü haklarıyla ilgili bilgi ararken buldum çok faydalı bir site kurucu ve yöneticilere teşekkür ederim.

Çalışma imkanları var mı nasıl yada ne yapabilirim diye araştırırken buldum..

Bir yakınım " Ya engellilerle ilgili bilgi veren bir site varmış " türünde sohbeti esnasında aklıma takıldı. Araştırdım ve sıcak bir ortam bulup hele ki bir de ilk soruma sevgili Bülent Beyden yanıt alınca buraya takılıp kaldım. Son zamanlarda ise Izmir'den bir ateş topu Oya Tekin'i izleyip yakınında ve yanında olmanın önemini fark edince burada olmanın keyfini daha bir hissettim. Ne güzel...

google'dan dizaltı protez araştırması yaparken buldum:)))) iyiki de bulmuşum (keşke daha önce bulsaymışım) çok faydası oldu..

Google sağolsun. En başta çıktı o gün bugündür üyeyim.
Hayatımı değitirdiği için bu siteye ne kadar minnet duysam azdır.

Bağ-kur'da emeklilikle ilgili araştırmalarım sırasında buldum,iyide oldu değişik vilayetlerden arkadaşlarım oldu...

Geçen sene engelli memur sınavları hakkında araştırma yaparken buldum burayı... İyi ki de bulmuşum ve ilan sayesinde sınava girdim, kazandım ve atandım. Şimdi çok rahadım ama fazla giremiyorum... Bide nasibimi bulsam ;)
:p:p:p

LORD_55100;

Çocuğun olursa göbek adını engelliler.biz koycan mı : )

engeliler ile ilgi birşey araştiyordum karşima cıktı ve sayfa hoşuma giti üye oldum.

ben bağkurdan engelli emekli olanları araştırıyordum ilk ozaman tanıştım inşallah bu site sayesinde bende emekli olacağım

ne zaman ve nasıl geldiim hatırlamıyroum... :) ama iyiki gelmişim tek şikayetim istanbulda buluşmalar falan düzenlense tanışmak isterim... mesela evden çıkamayan kardeşlerimizin evden çıkmasına sebep oluruz ayrıca arkadaşlıklar kurarız vs... aslında bülent abi istanbulda böle bi organizasyon yapılsa güzel olurdu...

Üst Alt