Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere internet bağlantısında %25 indirim

Telekom bayisine gitmeden telefonla halledemiyormuyuz bu işi arkadaşlar. İllaki bayiye gitmek mi lazım?

arkadaslar şuan bende net 6 8mbps var fiyat avantajından dolayı 2 mbps sınırsıza geçmeyi düşünüyorum hızda sorun yaşarmıyım ? şarkı dinlemede veya video sinema izlemede takılmalar olurmu ? teşekkür ederim :confused:

O kadar indirim var yine de ödenmiş olan fatura tutarı 50 TL. den aşağıya inmiyor.Böyle giderse TT neti kapattıracam...

arkadaslar şu an 6gc 8 mbps kullanıyorum sorunsuz olarak , 2mbps hızında limitsiz tarifeye geçmeyi düşünüyorum sizce sorun yaşarmıyım ? video şarkı film gibi izlemelerde takılırmı sizce net teşekkür ederim ...:confused:

mefo;

kardeşim yaşarsın. 8 mps bile hd videoyu ancak acıyo. artık youtubede kayıtlar HD olarak verılıyor. 8 MPS GEÇ

arkadaşlar bu paketlere göre eski engelli aboneler faydalanabilecekmi ? mesela örnek veriyorum 8 mbps saniyeye kadar (50 GC akn ) 15. 38 tl diyor bu pakete geçebilirmiyim ? hızda sorun yaşarmıyım ? teşekkürler selamlar ...:confused:

teşekkürler selçuk bey peki 8 mbps 25 CG (akn) kaç tl dir ? bulamadım ben böyle bir tarife varmıdır ? pardon teşekkür ederim ...:confused:

Listeyi incelesenize. Listede Herşey Yazıyor.

arkadaşlar ttnette engellilere günlük internet varmı ? birde arakadaslar bende 25 GC (akn) 8 mbps sınırız baktım bulamadım varmı ? kaç tl dir teşekkürler.

mayruk;

ya ben de eve internet almak istiyorum evde telefon yok acaba fiyat ne kadar olur bilgilendirir misin

tüm engelli internet sorularınıza TTNET Sizinle (Engelli, Gazi ve Şehit yakınlarına özel) > Sıkça Sorulan Sorular > Destek > Bireysel > TTNET linkinden cevap bulabilirsiniz.

fiber internet kullanabilmeniz için bulunduğunuz binaya fiber kablo döşenmiş olması gerekli
TTNET Sizinle paketleri için TTNET Yalın İnternet hizmeti de verilebilmektedir. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

en son bir gelişme varmı ttnette yeni aboneliklere uygulanacak fiyatlar bellimi ttnette çalışan bir arkadaş vardı burda detay hakkında bilgi verebilirmi süperonline dan aradılar beni 39 tl sınırsız hem telefon bağlatma zorunluluğuda yokmuş

Ben şu an Adsl Sizinle paket kullanıyorum 45tl veriyorum..Bina ya fibernet kutu geldi aktifmiş.1mayısdan itibaren engelli için fibernet paket oluşturmuş ama toptan fiyatlar var vergi mergi bilmem ne 70tl ye bulurmu?.fibernet e Geçiş hakkında ve fiyat kaç idi, :)saygılar

ben 1 yıldır yaklaşık kotasız bağlantıyı 45 liradan kullanıyorum.normal fiyatı da 72 lira civarında.

Adsl sizinle paket kullanıyorsunuz galiba.normal 63 tl dir.

ttnet internet sitesine yansımamış görünüyor fiber internet

benim binada fibernet yokmuş
şimdi ben 8 mb kadar limitsiz 45 tl ödüyorum binamda 13 mb kadar internet verilşiyormuş ben 16 mb hız a kadar sınırsız alsam ne öderim aylık engelliler indirimde bu pakette geçerlimi artıkın

ttnetin adsl de indirimi olduğu için fibernet indirimine dahil değil, sadece ttnet dışındaki diğer servis sağlayıcılarda ki fiber internet tarifelerinde bu indirim söz konusu

arkadaşlar bu yeni indirimler başladımı ? teşekkür ederim :confused:

tt net de fiber internette indirim zaten yok, diğer internet servis sağlayıcılarda 1 mayıs itibariyle müracaatlar başladı

s.a arkadaşlar ben ttnet e engelli indirimden 16 şubat 2012 de başvurdum şimdiye kadar engelli indiriminden yararlanıyorum iptal etmeyi düşünüyorum acaba bu kampanyada taahhüd bulunuyor mu bilginiz varmıdır

bu indirim bütün internet saglayıcıları için geçerli mi?

ben engelli kampanyasından faydalanıyorum.

ama farklı adreste yenı bır ınternet cekmek ıstıyorum olurmu yıne engellı kampanyası ıle

arkadaşlar ben bugün ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve engelli tarifesine geçiş yapmak istiyorum dedim ve geçişi yaptılar kimlik fotokopisi özürlü kimlik kartı fotokopisini hazırla kargo gelip evinden alacak hepsi bukadar ve ttnet online hizmet merkezine giriş yaptım baktım tarifem engelli tarifesi olmuş çok güzel bir hizmet başlatmışlar

Ttnet'ten gelen mektupta yeni sene yilbasi sonrasi itibari ile 45 lira olan ücret maalesef 48 liraya cikacakmis ..

Hiçbir anlamı yok;
Çünkü internet sağlayıcı firmalar bu indirimi uygulamamak için hile yapıyor.
12 ay 365 gün uyguladıkları kampanyalı fiyatlarla internet satıyorlar.
Bir de liste fiyatları var , engelli -gazi indirimini liste fiyatlarına uyguluyorlar.
Bundan dolayı kampanyalı fiyatları daha ucuz oluyor.
Normal bir vatandaş gazi- engelli de daha ucuz internet alabiliyor yani.
Bunun düzeltilmesi için Bimer e (Başbakanlık iletişim merkezi.) yazdım.İnceleniyor ,çok başvuru olursa sanırım kısa zamanda düzelir.
BİMER
Başka arkadaşlarda yazarlarsa bir hak sağlanabilir.
Bu arada bu ülkeyi savunma adına yaralanan sakat kalan Gazi ler , engelleri sebebi ile mağduriyet yaşayan insanlar adına;
firmaları kınıyorum.
Hiçbir şekilde sosyal sorumluluk sahibi olmadıklarını da burdan seslendirmek istiyorum.
Her adımları reklam ve karlılık adına yapıyorlar.

Üst Alt