Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere internet bağlantısında %25 indirim

ev telefonu kullanmak zorundamıyız . bende ev telıde var . bos bos duruyor

bunları ınceledım . abone olurken bana ev telide almak zorundasın dediler . ama hiç kullanmadım 1 senedır 120 tl verdım aylık 10 tl :)

yok yalın netı alıyosun ev telefonuna gerek yok..

Ttnet internet abone indirim.

Ttnet internet abonesiyim ayda 50 tl
cıvarında aidat ödüyorum engelli indirmi varmıdır.....

Merhaba arkadaşlar ben internet abonesiyim turknet firmasında bu ay bitiyor sözleşmem fakat bu engelli indirimi hakkında bir bilgim yok sadece ttnete gittim sordum onlarda bir farkı indirimi olmaz dediler zaten kampanya var dediler bende pek inanmadım doğrusu bir bilgisi olan varmı bütün firmalardada engelli indirimi varmı yoksa sadece ttnetmi teşekkür ederim

mbsmah arkadaşım, turk net'te indirim var biz engellilere 45 TL. (limitsiz internet, 1000 dakika ev telefonundan görüşmeler dahil) turk net'i üç yıldır kullanmaktayım her hangi bir şikayetim olmadı, bilgi almak için telefon ile turk net'ti arayıp bilgi alabilirsin.

Teşekkürler bir sorayım bakayım ne diyecekler

Bir şey daha soracağım bizim bu sitenin android kullanımı için google olayda programi var mi teşekkür ler

adever

Aynısını telefon ve internet operatörleri de yapıyor. İndirim soruyorum engelliler için ayrı tarife var diyorlar. İnceliyorum tarifeyi. Data miktarı ya da dakika miktarını düşürmüşler ve daha ucuz fiyat koymuşlar bunu da engellilere özel tarife diye yutturuyorlar. Sanki engelliler internet kullanmayı ya da telefonla konuşmayı bilmiyor. Konuştuğum şirketler Avea ve Süperonline.

Üst Alt