Beğenmeyen, ilgi duymayan, başlığı takip etmez (kimse kimseyi bir şeyler yazıp çizmekten men edemez bu sitede). Bu kadar basit. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Kimle sevişip sevişmeyeceğini size mi soracak insanlar? Seks işçiliği dünyanın en eski mesleklerindendir. Bu işi yapılış şekli, koşullar, oradaki mafya ilişkileri, devlet düzenlemeleri vs. ayrı bir konu, ama yetişkin kadın-erkek seks işçiliği yapıyorsa ve birileri de bu hizmeti satın alıyorsa, kime ne?
Seks, dünyanın en keyifli duygularından biridir. Bunu yaşamamış olmak -kadın ya da erkek- büyük bir talihsizliktir. Kişi aseksüel değilse, canı birileriyle birlikte olmak ister. Ve kişi gündelik yaşamda bir partner bulamıyorsa (ki heralde sakatların ezici bir çoğunluğu bulamıyor), bu durumda seks işçiliği yapan birilerinden hizmet almak yapılabilecek en mantıklı şeydir.
Yanyana geldiğimizde bu açlıklarını büyük bir buruklukla dile getiren arkadaşlarımız, iş burada böylesi bir konunun tartışılmasına geldiğinde -böylesi sert karşı çıkışlar nedeniyle- görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.
Seks olmadan mutlu musunuz, seks aklınıza bile gelmiyor mu, seks deyince ifrit mi oluyorsunuz, ne güzel, size hayatta mutluluklar dilerim. Ama bırakın ben de ne yapıp yapmayacağıma kendim karar vereyim. Ben size zorla "sevişeceksiniz" diyor muyum da siz bana "sevişmeyeceksin" diyorsunuz?
Dindar bir sakatın seks ihtiyacına dair güncel bir film öneririim: The Sessions | Aşk Seansları.
İzleyin, oradaki peder'den öğrenecek çok şeyiniz var...