Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Seks Hizmeti - İngiltere'de ortalık Karıştı :)

vilanjik;

al sana öneri ; o krum engellilere fahişe hizmeti verene kadar evlendirsin daha sağlıklı bir hayat için daha sağlıklı bir ruh hali gerekir bence. bir fahişeyle insan kendini ne kadar iyi hissedebilirki bir fahişe bir erkeği yalnızca parası için sömüürür .

cinsellik ile aşkın bununla ne alakası var??! bu bir ihtiyaç sanki bana herkez yani erkekler diyim buna taaaki evlenene kadar çılgınbakiremi oluyor lütfen lütfen! aşk ayrı cinsellik ayrı! bunu ayırt edin lütfen!:D
Aynur: bunun için ayrı maaş bağlansa ıyı olur tabi! ;);) cinsellik stresi atar rahatlatır keyf ve zevk verir!!!
bu konu Tartışılıar!!! çok kapsamlı olarak!ben şuan burayasayfa dolusu yazarım fakat zaman yok bazı kişilerinde anlamak istemediklerinide biliyorum! :D!

bu konuyu iyi bir şekilde açıklığa kavuşturum ama uzun sürer! nice engelli arkadasımız var! normal ınsanlar gibi istediği şeyi yapamıoyolar her an heryerde olamıyolar heran istediği kişinin peşinden koşamıyolar! felçli yatalak vs. vs. nice engelli arkadaslarımız var ! bukadar yetermi arkadaslar! ayrıca bu işte çalışan kadınlar hayat kadınları elit ve çok güzel oluyolar bilmem anlatabildimmi? ve bu işi kendi istekleri için yapıyolar! vee ülkemizde zina diye bir yasak yok :D! veee hangi çağda yaşıyoruz vee avrupayı dünyayı çokttaaan solladık nedıyonuz arkadaslar lütfen veee bu konuya neden 1550 kişi göz attı neden???

zinanın çağı yoktur istersen uzay çağına gir Allahın emir ve yasakları dünyanın sonuna gelene kadar geçerldir sen istediğin kadar evrim değiştir Allahın emir ve yasaklarını inkar et çağa bağla zarta bağla zurta bağla senin imanınn zayıflığından kaynaklı biir durum bu gelelim diğer saçmalıklarına her an herkezin peşinde koşmak ne zamndan beri bir insanın ihtiyaçları arasına girdi engellilere sex hizmeti veren o kurum bile senn kadar sapkın fikirlere sahip değil buda başka bir gerçek ...

oğlum kudurdunuz mu la sırf bu konu niye sürekli güncel diye bir girip bakayım dedim... gitmek isteyen bile var aramızda:) hani ihtiyaç diyosunuz da zinaya girer kardeşim bu ...ha gerçekten sapıklık derecesine kadar varıyor sa durum o zaman bir önerim daha var şişme alın bence ksr bakmayın kızlar bunu söylemek istemezdim ama :)

sen anlamıyosun Nasibegül anlamak istemiyosun veya ben anlatamadım! Allaha şükür benim imanım ve kalbim çok iyi birisiyim!!!

turan seninde anlamak istemiyosun belli neyse anlamamak için inat ediyosunuz! herkez herseyi biliyor hiç merak etmeyin! bu konuyu görüpte hoşuna gıtmeyen zaten bakmaz kardesim bukadar basit!

Oturanboğaaaaaaaaaa Bülentabiii nasılsın saygılar!:D:D

sende abarttın ayıp ettin twillight we want it live ok!!!:D:D

cinsellik zevktir hiçbir zaman ihtiyaç bahenisi uydurmayın siz abazalıktan ölen birini duydunuzmu kadınları bilemem ama erkek bedeninin zorunlu ihtiyacı sadece spermin atılmasıdır bunuda beden hiç birşey yapmasanızda kendi atar cinselliği beden değil ruh arzular boşuna yediğiniz halta kılıf uydurmayın olaya (dini acıdan bakmıyorum yanlış anlaşılmasın) iki kişinin hatta daha fazla kişinin hür iradesiyle yaptığı şeyler kendilerini bağlar bizlerin yargılama hakkı yoktur lakin iş hayat kadını oldumu bunda hür irade diye birşey yoktur hangi kadın kendi isteğiyle o mesleği seçer sizle para karşılığı birlikte olan bir kadının gözlerine baktığınızda aldığı zevkimi görürsünüz yoksa onu bu hale getiren siz ve siz gibilere olan nefretinimi o anda onun içinden geçenin sizin ne yakışıklı vs olduğunuz düşüncesimidir yoksa size ettiği küfürmüdür ailenizden bir kadının para karşılığı bir başkasıyla yatmasını normal karşılayabilirmisiniz ve unutmayın bu kadınların bir çoğu zorla bu işe çekilen insanlardır gün gelirde kız kardeşinizde onlardan biri olursa boşuna feryat etmeyin tüm bunlar bir yada ingilteredeki olaya gelelim buna devletin engelli sömürüsü diye yasak koyması yanlıştır siz hayat kadınına vesika verin vergi alın ama engelliyle oldumu yasak koyun bu olmaz deselerki kadın bedeni sömürülüyor o nedenle fuhuş tamamen yasak ona kesinlikle katılırım ama siz türkiyede olduğu gibi genel ev kapısına polis koyup o işten vergi alarak devlet pezevenkliği yaparken müşterinin kim olduğuna karışamazsınız

bir kadını kendi isteği dışında fuhuş yapmasına direk yada dolaylı yoldan neden olanların Allah belasını versin Allah ın laneti onların üzerine olsun

;););) tamam ozaman engelli arkadaslar herhangi bir zevki ihtiyaç için taxiye atlayın umumi ev hotel motel vs. vs. nasılsa paranızda boldur! kolay gelsin! :D:D:D

demirci tabiki zevki ihtiyactır ve ayrıca abazada olabilir insan gayet normal yani rahatlama keyf alma haz zevk STRESS atma kafa boşaltma istek arzu ihtiyaç sevinç heyecan sempati sıcaklık ne ararsan var Sexde daha ne olsun kardesim....:D:D:D:rolleyes::rolleyes:;)

SEX güzel bişeydir kim ne derse desin! :eek: helede birde hoşuna giden biri olursa ! dünyayı bi kenara bırakırsın O an!
Helal olsun ingiltereye! bu konu şuan 1850 kere Görüntülenmiştir arkadaslar!!!:eek::eek:;)

Aile ve sosyal politakalar bakanlığına bu konuyu açıp yazı yazacam! sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına gidiyuorum şimdi onlardan sex için zaruri ihtiyacım olduğu için para talebinde buluncam ! eyi günler bol güneşler arkadaslar!:D:D

Hizmeti verenler ve alanlar memnun ise problem yok... Bu arada bazı arkadaşlar İbrahim TATLISES döneminden Tarkan dönemine geçememişler... Yazıııık...

Beğenmeyen, ilgi duymayan, başlığı takip etmez (kimse kimseyi bir şeyler yazıp çizmekten men edemez bu sitede). Bu kadar basit. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Kimle sevişip sevişmeyeceğini size mi soracak insanlar? Seks işçiliği dünyanın en eski mesleklerindendir. Bu işi yapılış şekli, koşullar, oradaki mafya ilişkileri, devlet düzenlemeleri vs. ayrı bir konu, ama yetişkin kadın-erkek seks işçiliği yapıyorsa ve birileri de bu hizmeti satın alıyorsa, kime ne?

Seks, dünyanın en keyifli duygularından biridir. Bunu yaşamamış olmak -kadın ya da erkek- büyük bir talihsizliktir. Kişi aseksüel değilse, canı birileriyle birlikte olmak ister. Ve kişi gündelik yaşamda bir partner bulamıyorsa (ki heralde sakatların ezici bir çoğunluğu bulamıyor), bu durumda seks işçiliği yapan birilerinden hizmet almak yapılabilecek en mantıklı şeydir.

Yanyana geldiğimizde bu açlıklarını büyük bir buruklukla dile getiren arkadaşlarımız, iş burada böylesi bir konunun tartışılmasına geldiğinde -böylesi sert karşı çıkışlar nedeniyle- görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.
Seks olmadan mutlu musunuz, seks aklınıza bile gelmiyor mu, seks deyince ifrit mi oluyorsunuz, ne güzel, size hayatta mutluluklar dilerim. Ama bırakın ben de ne yapıp yapmayacağıma kendim karar vereyim. Ben size zorla "sevişeceksiniz" diyor muyum da siz bana "sevişmeyeceksin" diyorsunuz?

Dindar bir sakatın seks ihtiyacına dair güncel bir film öneririim: The Sessions | Aşk Seansları.
İzleyin, oradaki peder'den öğrenecek çok şeyiniz var...

şu insan oğlu ne acayip bir varlıktır yaptığı her yanlışa ne güzel kılıflar uydurur bir kadının hür iradesiyle başka biriyle sırf sex için birlikte olmasını çağdaşlık ilericilik sayar buna karşı gelenleri gericilikle suçlar ama iş kendi kız kardeşi veya kızına geldimi en gerici yine o insan olur gelişmekten bahseder çağ atladığını savunur köleliğe cariyeliğe tamamen karşıdırda iş sex köleliğine geldimi fikirler hemen değişir bu işin yapan kadınların nasıl bu batlaklığa sürüldüğünü bilmezden gelir bırakın zorla olanı bir kadın para karşılığı bedenini satmak zorunda kalıyorsa ve bu dünyanın en eski mesleğiyse demekki bu dünya halen çağ atlamamış bana kimse bunu savunmasın ben 6 yaşımdayken hayat kadını bir komşumuz vardı gece kondu tipi evlerde otururduk çok güzel baklava yapardı bende her fırsatta yanına gider afiyetle baklavamı yerdim birgün pezevengi kadına bi hayli ağır hakaretler yağdırıyordu sonra o evden çıktı ben kadıncağızın yanına gittim suratı kan içindeydi aradan 2 gün geçti beni çağırdı sırtına krem sürmemi istedi o morluk ve diş izlerini hayatım boyunca bir an dahi unutmadım ve benim afiyetle yediğim baklavalar müşteri içinmiş o günden beri bırakın bir hayat kadınıyla birlikte olmayı düşünmeyi baklava bile yemedim şimdi siz gidin o zavallı insanlarla kendinize bir kılıf uydurup doya doya tatmin olun size dünyanın en büyük zevkini yaşatsınlar bunun bedelini asla düşünmeyin hadi belinize kuvvet "cağdaş" arkadaşlarım

Parayla sex bir araya geldimi işin içine pişmalıklar girer,diyelim ki engelli arkadaşımız fahişelerden biriyle ilişkiye girdi ,sonra ya bir de ona bağlanırsa tekrar onu görmek isterse hayatına dahil etmek isterse ne olacak ?Daha büyük bir yıkım olmaz mı ,bence anlık zevkler peşinde koşmak yerine uzun soluklu ilişkilerin insanını bulmak ,hayatın zorluklarıyle birlikte mücadele etmek daha sağlıklı ,parayla yapılan sex çok onur kırıcı :(

yaa gerçekten sizi anlamıyorum ben şahsım adına kimsenn namus bekçiliğini yapmaya çalışmıyorum burada ben engelli bir birey olarak kadın yada erkek olarak cinsiyet ayrımı yapmadan konuşucam, benim en temel ihtiyacım sevgi ve saygı bana saygı duyacak beni sevecek biri urada kimse cnsellik yaşamak istiyor diye kimseyi suçlamıyor ama böyle bir sömrüyü okadar güzel bir şeymiş gbi anlatıyorsunz ki, zaman zaman bir çoğumuz yaşamıştır ki beni en çok çıldırtan şey toplum içersinde diğer insanlar gbi idame edemem ve yalnız olmam çevremin olmaması sevgilimn olmaması bana saygı duyan beni seven elini tutabileceğim gözlerine bakabileceğim biri. Siz parayla kiraladığınz bir hayat kadınıyla hiç bir duygu bulummadan ihtiyacınızı yarım saat beraber olarak giderdiniz ki zaten insan buna her zman ihtiyaç duymazsınız arada bir peki o gidince ne olacak gene yalnız odanızda duvarlarla başbaşa kalacaksınız bi eşi olsa bir sevgilisi olsa beraber film izlerler yemek yerler muhabbet ederler yaşanak bütün güzel şeyleri yaşarlar. bir insanın elini tutabilek okadar güzel bir şeyki parayla kiraladığınz birnin elini tutabilirmisniz. evet engellilerin mutlu olmasını istiyorum ama insanca sömürülerek değil bütün duyguları yaşamasını istiyorum sevilmesini saygı görmesini her kez gbi sevgilisinn olmasını evlenmesini . eğer siz kedinizi hayat kadınına layık görüyorsanız ve bu şekilde bir uygulamayla onure edildiğinizi düşünüyorsanız size mutluluklar. ben normal bir hayat yaşamak istiyorum kadınlar içinde böyle bir uygulama varmıymış diye soruyorsunz benim sevilmeye ihtiyacım var kiralaln biriyle yarım saat geçirmek cinsellik değildir hiç bir zamnda kabul etmiycem hiç bir zamnda kafam basmıycak böylesine bir çıkar ilişkisine. bayan olduğum için değil erkek olsaydım gene aynı şeyleri savunurdm. param için yanıma yakşalanların canı ceheneme...Ben diyorum ki madem o kurum engellileri düşünüyor onların normal bir hayat sürmesine bir çare arasınlar. BU sadece bir sömürü ...

6 yaşında geçirdiği çocuk felcinden sonra, madeni bir kutuda, solunum cihazına bağlı olarak yaşayan 36 yaşındaki Mark O’Brien’in öyküsünü anlatan filmin en önemli erdemi aşırı duygusallık tuzağına düşmemesi.

ENGELLİ ŞAİRİN SEKS HAYATI

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım silinmişti.Konu ise Amerikada açılan genelevede bayanların yerine erkeklerin çalışması, müşterilerin bayan olması.Bu haberi güncel bir gazeteden almıştım ama ne yazıkki açtığıma bimpişman oldum.Her konuda eşitliği savunuyorsunuz engelsiz ve engelli hakları aynı olmalı, bence şaşıracak bir durum yok.İki taraf istiyorsa bundan doğal ne olabilir.Bir çomakta başka yerden sokalım, başbakanımız 3 çocuk yapın diyor evet malesef 10 gencimizden yedisi bekar evlenemiyor bu yüzden onların yapacakları cocukları diğer zengin durumu iyi olan 3 gecimiz 3 cocuk yapma görevi verilmiş.Bekar geçlerimiz avucunu yalasın, geneleve insan bir kere gider milli olmak için ,sonra gittiğine bin pişman olur.Zaman değişti artık aldatan altana ,bunu yapan iki kişi biri erkek biri dişi.Allah c.c. şaşırtmasın insanı.

demirc, ben de sana en uç örnekler vererrek istediğin her şeye dair iddialarda bulunabilirim. Seks işçiliğine dair tartışmak istemiyorum (bkz: Seks İşçisi | Seks İşçiliğine dair tartışmalar).

Bu hizmet var, yani seks işçisi var ve seks işçisinin sunduğu hizmeti isteyen var. Nokta.

Ben, sakatların da seks ihtiyaaçlarını karşılamak için seks işçiliğinden yararlanabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eline erkek-kadın eli değmeden yaşamanın ve ölmenin başedimesi çok zor bir durum olduğunu düşünüyorum. Seks güdüsünü karşılamanın insanı çok rahatlatacağını ve gündelik yaşamına büyük keyif katacağını düşünüyorum...

Ha, bir sevgilin/eşin var ve onlasın. Zaten sorun yok! Sev, seviş, keyfince yaşa. Ama ya bu yoksa? Bir nedenle bu olamıyorsa, o zaman ne olacak? Seçenklerin ne? Seks işçiliğinin bir seçenek olarak sunulmasından kime ne?

sex işcisi ne kadar masumane bir tabir isim değişince içerik değişiyormu bu insanların tamamı bir genel eve yada pezevenge iş başvurusunda bulunup şartları beğenirse işemi başlıyor ve istediği zaman işten ayrılıyormu kadın ticaretinin büyük bir kısmının nasıl yapldığını hepimiz biliyoruz cinsellik bir ihtiyactır bunda hem fikirim ama cinsellik sizi arzulamayan hatta sizden tiksinen bir kadının içine girip çıkmakmıdır içinde sevgi kırıntısı dahi olmayan bir ilişki benim için asla tatmin aracı olamaz o nedenle sağlıklı olduğum dönemlerdede bunu yapmadım şimdi engelimi kılıf olarak kullanarakta yapmam sevgilimle el ele film izlemenin hazzını hiçbir hayat kadını bana veremez eğer sizler gibi sevgilimi cinsel obje olarak görseydim bu ilişki 2,5 yıldır devam edemezdi birde kadın genel evinden bahseden arkadaşlar kusura bakın ama hiç bir kadın o kadar düşmez erkeklerin bu kadar uçkur sevdasında olduğu bir dünyada kadın neden üste para versin

Bir şeyin var olmaz onun doğru olduğu ve herksein bundan faydalanmasınımı gerektirir o zaman hırsızlıkta var kiralık katilde var her isteyen bu hizmetlerden yararlansın tıpkı fuhuş mafyası gibi organ mafyasıda var boşuna organ beklemeyin adamlar sizin için ne güzel hizmet sunuyor ha bir kadına zorla fuhuş yaptırıp hayatını calmışsınız ha birinin böbreğini. kalbini ne fark eder benim verdiğim örnekleri uçmu dersiniz saçmamı bilmem ama bunlar istemesenizde görmezden gelsenide gerçek

Engelli insanların temel sorunlarından biride cinsellik.Bunun için verilebilen tek çözüm örneği evlenmesi gösteriliyor..Evli olan veya evlenme ihtimali olanlar için zaten böyle bir uygulamadan yaralanmak bence de uygun değil. Ama böyle bir imkanı olmayanlar için çok isabetli bir uygulama. Sakat olmayan insanlar için bile bu tür uygulamaların olduğu bir ortamda bu uygulamaya ateş püskürtülmesine de açıkça anlam veremiyorum.

aynurrr;
bağlasın walla çok iyi olur............:cool:çift maaş alırız fazla mal göz çıkarmaz:D:D:D:D:D

vilanjik;
aynen kardeşim bizi düşünen yok evlendirmiyolarda ne yapcaz biz demi aslında bu uygulama çok güzel olmuş ingiltere hükümetinden örnek alması lazım bizim el tayyibin cinsellik bi suç deil kardeşim yemek yemek gibi su içmek gibi .bi ihtiyaç sonuçta....İNGİLTEREYEMİ GİTSEM NE YAPSAMMMMMMMMMM;)

gülayşeekin;
seks ihtiyaç değildir.diyosun bence ihtiyaçtır.ihtiyaç olmasa koca england hükümeti bu muvzuyu ele alırmıydı.....:cool::rolleyes:

mehmetselcuk;
LA HELAL OLSUN SANA şimdi onlardan sex için zaruri ihtiyacım olduğu için para talebinde buluncam.........böle bi durum varsa kardeşim bende isteyim para versinler anasını satıym 2022 maaşı kesmiyo hem yan gelir olur..........:cool:öle benim engellim demekle olmuyo sayın başbakan ENGELLİNİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYCANNNNNNN...saygılar

OturanBoğa;
sayın bülent bey (oturanboğa)genel yayın yönetmenim çok doğru söylüyosunuz yaşım 37 bi kadının eline elim değmedi walla bende sexk işçisi olmak istiyorum......geçen bi gazetede okumuştum daha yeni erkekler genelevi açılacakmış avrupada bi yerde başvuru patlaması yaşanmış MEVZU ÇOK DERİN.........siz diyorum bülent bey sosyal politikalr bakanlığına bi faks çekseniz bu konuyla ilgili olarak bize ayrıcadan bi para ödensin ingiltere örneği gösterilerek.........:cool:

vilanjik burda kimse bu uygulamaya karşı değil önce bunu anlayın karşı olanların tamamı para karşılığı cinselliğe karşı engelli engelsiz fark etmeden daha öncede belirttim bir ülkede fuhuş serbestse devletin müşteri seçme hakkı yoktur ya herkese yasak ya herkese serbest olmalı

herkes bekarlıktan dem vuruyor evlenecek kız bulamadığından yakınıyor kusura bakmayında cinselliği zorunlu ihtiyaç olarak gören kişi kadınıda sadece bedeni için ister en aptal kadın bile yapmacık ilgiyle gerçek sevgiyi ayırt edebilecek zekadadır siz kadının ruhunu besleyemedikten onun isteklerinin ne olduğunu anlayamadıktan sonra daha çok dertlenirsiniz kadınların neden sizi tercih etmediğini bi düşünün sorun sadece engelse aramızda evlenen veya sevgilisi olan arkadaşlarımız uzaydanmı geldiler ben bu güne kadar çok kadınla tanıştım hepsininde beklediği şey sevgi ve saygıdır siz bir bayanın kişiliğine öncelikli değer vermedikçe bekar kalmaya mahkumsunuz buradaki bayan arkadaşların yorumlarını daha dikkatli okuyun onlar size çok şey anlatıyor ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.....:confused:

bu forumda öyle bir ilşkiden doğan bir çocuk olmak isteyen kaç kişi var yazsn bakalım!
Böyle bozuk zihniyet taşıyanlar bir silkinsin.
hayat kadınına ve ilgi duyana söyleyecek sözüm yok ancak toplumun temel taşı ailedir.
Aile kavramını taşımayan hayatınızın olduğunu bir düşünün görün bakalım neler oluyor.

sen evlisin heralde bizim halimizden anlamazsın yani TOK acın halinden anlamaz KARDEŞŞŞ.:cool:KADER ve BİZİ BEKAR BIRAKANLAR .UTANSIN......(babama sevgilerimle)..........;);):D:D

sen gerçek manada evlenmek istersen evlenirsin buraya biri çıksın desinki ben evlenmek istıyorum evlenemıyorum herkesin kendınce bır alıcısı vardır ha sen şaşalı bir hayal umıt edıyorsan anca hayal edersın .. sorunun çözümüne gelince illa kendıne hakım olamıyorsan oruç tut bak bakalım şehvet denen bişey kalıyormu

Aile kavramını taşımayan hayatınızın olduğunu bir düşünün görün bakalım neler oluyor.walla aile derken benim ailem felan yok annem babam var onlar ölünce aile kalmıyo hem bekar adamın ailesimi olurmuş..........tabii bize karı boşamak kolay evlilere zor ..........ben başka bilmem arkadaş yanlış ülkede dünyaya gelmişim.mesela şöle USA =NEVADA yada batı virjinya....offffffffffffffffffff hayat oralarda....şansımı..........:cool::cool::cool:

Onlar S.x işçisi değil ,s.x kölesi!!! Ayrıca ''kime ne, sana ne ,iyi bişey'' diyerek bayanların satın alınıp kullanıldığı et pazarında,söz konusu olan kız kardeş ya da anne olsa ,olay kadın cinayetlerine kadar gider.. arkadaşlar sadece tek taraflı bakıyorsunuz ve bu çok sığ!!!

demirc tebrik ederim sizi...

servethalit slm kardeş !:D:D Bülentabi Oturanboğa seni seviyorum :eek::D sex güzeldir arkadaş bukadar her engelli arkadasımızın hakkı var bu bir gerçek biz her normal bir bayandan kabul edilmiyoruz buna ne diyosunuz peki benim için hiiiiçç önemli değil fakat engelli arkadasım istediği beğendiği bayan ile bu şekilde beraber olup kendini tatmin edebilir buarada 2000 kişi olmuş bu başlığa göz atan !!!:D:D

yaa Beliz bu işi hem zevk hem para yapanlar çoookk eskıden beri var bu iş kımse zorla veya zorunlu veya baskı içinde yapmıyor bu işi inandır kendini buna tamammı ekmek parası herzaman heryerde bulursun ben mılmyoner değilim! anlaşıldıumı!

Bu ahlakla, namus bekçiliğiyle ya da başka bir şeyle nasıl bağdaştırılır? Bu tarz şeyleri okumak,tartışmak,görmek istesek,bunun yeri engellilerin sorunlarını (bel üstü ;) ) çözmeye yönelik bir site olmaz heralde...!!! Herşeyin bir platformu var.!! Site yöneticisinin yazdıklarını okuyunca dehteşete düştüm:))) Örnek video vermişsiniz.. Peder Hoze ve tahminen ona günah çıkaran (ne dediğini duymadım çünkü ses kapalı) engelli kardişin bu konuyla ne ilgisi var? Bunca üyesi olan bir sitede pes dedim yani... Birkaç doymamış insanın bir araya gelip aklına geleni yazacağı bir platformsa,insanlara üye olmadan önce uyarı vermeniz lazım.Benim ailem bu konuyu burada görse,birdaha benim bu sitede gezinmeme izin vermez.Ben ilk şunun için yazdım..Erkekler toplanmış bu konu hakkında yorumlar yazarken ,engelli bayanlara da aynı hizmetin verilip verilmediğini sorguluyorlar. Bu ne cüret!!! küstahlığın zirvesi..ynı sorgulamayı ailenizdeki bireyler için yapıyor musunuz?

offf offf nedir yenilen takım hakemi suçlar sağlıklı adamın sevgilisi yoktur spor arabayı suçlar engellinin tek nedeni engelidir fakirin ki para vs.. hiç hatayı kendinizde aradınız mı? ben sevgilimle hastanede tanıştım o hakkaten güzel sağlıklı bir bayan ben ise tekerlekli sandelyede felçli kel vede estetik kavramına göre çirkin üstüne tanıştığımız dönemde meteliği olmayan yani sizlere göre bir kızın hayatta dönüp bakmayacağı biriyim 2,5 yıldır ilişkimiz devam ediyor ve bu sürede sadece 3 kez çiçek yolladım yani benim paramı yemek gibi bi durumda yok emekli olmadan öncede kendisinden borç aldığım dönemler oldu bir kadın dönüp size bakmıyorsa bundaki tek suçlu sizsinizdir ağır engelliyseniz maça 3-0 geriden başlarsınız ama forfet hattınız iyiyse maçı cevirirsiniz ama tutupta o kadına cinsel obje olarak bakarsanız barselona madrit birleşse hakemide alsanız o maç asla dönmez

bu işi kimse zorla yapmıyor diyecek kadar dünyadan bi haber insanlara neyi anlatsak boş ben bu konudan çekiliyorum bu kadar mide bulantısı bana yeter kış günü yazlık elbise giyen biride çok dikkat çeker bu onun normal olduğunumu gösterir Allah aklı vermiş inşallah fikride verir

Beliz herşey normal ve gayet yolunda merak buyurma lütfen ok! ;) herkez fikrini söleyebilir nevar bundaki! Oturanboğa ve benim dediğim gibi ısteyen konuya göz atar isteyen atmaz bukadar basit! dimi yani ! ;);) sex güzeldir begendiği,n biri olursa evli olduğun eşin veya sevgilin olursa oda tabiki ayrı bi zevk ! herseyden öte sex önemli bir unsurdur inş.her engelli arkadasım istediği kişi ile veya beğendiği kişi ile ücret karşılığı bile olsa bunu yaşar sex muhtesemdir heryönüyle bukadar !;);)

Mehmetselcuk bey,olay konu ya da başka bir şey değil ki kardiş.. Bu konunun burada bu şekilde ,üslup sınırı olmadan yapılması. Yoksa bize ne ,kime ne , bana ne, sana ne olayı değil mi? :))) Olay neyin nerede ve ne şekilde yazılıp konuşulduğu.

herkez istediği şekilde konuşuyor ne güzel içinden geldiği gibi Beliz iyi değilmi yani???;) inanın arkadaslar sex güzeldir stress atar keyf veriiiirr zevk veriiiiirrr haz veriiiiir öpüşmek dahi güzeldir! kafandaki sorunların o an yok olur beğendiğin biri ile başbaşa herşeyi yaşamak kötümü yani?! kim nederse desin böle bir hizmet olsa 98% zi başvuruda bulunur en önde tabi ben yer alırım ;);)

Üst Alt