Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Seks Hizmeti - İngiltere'de ortalık Karıştı :)

Türkiye cumhuriyetide anayasa kitabıyla yönetiliyor,daha bunu bile bilmiyorsun

evet belli çok güzel yönetiliyor.(!)

sen neden haram olsun diyorsun; ben de müslümanlar zinanın haram olduğunu bilir.. sen değilsen o da beni bağlamaz.

yaw arkadaşlar
burası şeriatla yönetilmiyor.
kimin günahından size ne. isteyen yapar, istemeyen işlemez bu günahı.

o hayat kadınları ve o sektör. bir donemler, imamın, müezzinin, hocanın, diyanette çalışan herkes gibi, tüm devlet memurlarının maaşının ödenmesinde en büyük güç olmuştur.
bildiğiniz fabrikalardan, holdinglerden daha fazla vergi ödeyerek, tam 6 yıl bir vergi rekortmenliğini genelev patronu kazanmıştır :)))
devlette törenle plaket vermiştir bu genelev patronuna :))))

yani, yapılan iş yasal.

not; meraklısına. genelev patronu, Matilt Manukyan isimli bir yurttaşımızdırç

memati;
Lütfen Kişiselleştirmeyelim :)

ArTe;
O kadar uzaklara uçmanıza gerek yok bizde de herşey serbest

hayvanlar gibi çiftleşmek baya güzel bir hizmet ama insanlar için uygun değil.

evet islam ile yönetilmiyor diye hayvanlar gibi çiftleşmekmi gerekir ar haya namus örf bunlardamı kalkmalı evet devlet dinsiz laik ama insanlarda hala islamın emareleri mevcut namus gibi.

http://yasam.bugun.com.tr/zina-yapmak-isteyen-sahabi--haberi/77855

zinaya meyilli sözde müslümanlar okuyun paylaştığım yazıyı belki zinayı bu kadar hafife almazsınız

okuduk arkadaş .zaten okumamıza gerek de yok .. ahlak ve toplum vicdanı deyince herhangi bir dinin yaptırımına gerek olmadan bu konu işlenir ,uygulanır .

sanırım , bu konu başlığı açılırken , o hizmet sektörü sanırım çok büyük olasılıkla meslek edinmiş kimselerin verdiği hizmetle olur . zorlama ,tehdid ya da ikna olduğunu düşünmüyorum . zaten böyle konular , genel de zorlama değil , çoğunlukla bu işleri yapma kişiliğini kendinde bulan şahıslarla olur .

kimseyi kolay kolay suçlayamazsın. herşey kolay para kazanma ve aile ya da toplum değerlerine isyanla başlar . zorla çalıştırılanlar devede kulaktır .bakmayın ağlayıp sızlayıp duygu sömürüsü yapanlara çoğu elden ayaktan ya da talepden düşmüştür de ondan .

o sektör de ,fahişeler olduğu kadar ,geyler ,translar ,jigalolar hep vardır .macerayı da severler.

sayfaya banlamış olduğun alıntıyı , hangi katıksız ,temiz müslümanım veye herhangi bir dindenim diyebilen çıkar .. bana anlat ki; kirlenmemiş ,dini kullanmamış ,gösteriş yapmamış , müslüman söz sahibi müminler göster ..herbiri birbirinden kirli ,artık ,hırsızlık ,goygoyculuk da din adı altında yapılıp din diye avallara yutturulmakta ..
ingiltere'ki bu hizmet gerçek mi asparagas mı bilemiyorum ama ,ülkemiz de din adı altında soyuınculuk ,vurgunculuk ,ilahiyat fakültesine ismi verilecek kadar da milletin a***na k**yacak kadar da sahiplenilen din ticaretinden kat kat ahlaklı ve temizdir emin ol ... allahı allahla aldatmak gündeminden kurtulmak gerek artık ..bu yapılan tepki çeken hizmet işe yarıyor ve kimseyi incitmiyorsa hizmet hizmettir ve hizmet kutsaldır ..

dolu çıkar elhamdülillah dört dörtlük müslüman din kardeşlerimiz var bu ülkede o senin dediklerin zaten dini sömüren insanlar ameller niyetlere göre kim ne ederse onu biçer kimde ne ederse onu çeker..

halim_066;

s*çt*n sıvıyorsun farkındasın değil mi :)

Üst Alt