Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Seks Hizmeti - İngiltere'de ortalık Karıştı :)

halim_066;

senin ne işin var ki ;damladın .... ilgini çekmiyorsa yandan yandan çiçek -böcek konularına gir ...hemi de gerci okullarda çiçekler ve böceklerin döllenme konusu işliyor ya ,onlarda sapık heralım ...
neyse iyi ki varsın ,konudan hoşlanmayanların da var olduğunu öğrenmiş olduk .

Şimdi engelsiz dediğiniz yani fiziki olarak sorunu olmayan insalara sex hizmeti normalse, engellilere neden olmasın ?
Burada bu konuyu eleştiren arkadaşlar, engelsizlere verilen sınırsız sex hizmet ve olanaklarını neden eleştirmiyorsunuz?
Öyle çok tezatlık var ki, engelli insanların başkalarının yararlandıkları hizmetlerden yararlanmasını istemiyorsanız devam edin.
Lütfen düşünmeden yorum yazmayalım.

Engelli insanların özellikle cinsellik yönünde birçok hakları yeniyor.
Adam evlenemiyorsa, maddi gücü ya da evlenme isteği yoksa, asosyal takılıyorsa gidebileceği bir sex payır olmalı.
Bir insanın kendi vücudunu, kişiliğini tanıyabilmesi için bol bol sex yapması gerekir.

Ama parayla yapılan sexin her türlüsüne karşıyım.
Hayvanlar neden parayla sex yapmıyorlar, çünkü bizden daha akıllı daha onurlular.

Saçmalamaya başlamış bazı arkadaşlar namus kalmamış admin arkadaşım kaldırsın derhal ricamız.

Diyen Fazem16 eminim ki sen twitterında kapanmasını istiyorsundur.
Her yer, her şey, herkes kapansın... İran gibi, Afganistan gibi mi olalım?

senin gibi abuk sapuk sapıkça şeyler paylaşmıyoruz ya seviyem ortada benim ama senin seviyen nerelerde ? seviyesizce bir paylaşımda bulunuyosun yakışıyomu sana

İngilterenin en büyük tablod gazetesi seviyesiz, haberi paylaşan ben seviyesiz, ama haberi beğenmediği için insanlara hakaret eden senin gibi klavye delikanlısı seviyeli !!!!

Prezervatifi senin gibiler çoğalmasın diye icat etmişler haberin olsun !!!

yelpaze;

Müslüman olunca eksiklik olmuyor konuyu sapıtma.Müslüman insan nefsin ne olduğunu bunun yasak olduğunu ve ahiret gününün olduğunu çok iyi bilir.Ben diyeceğimi dedim çok yanlış düşünüyorsunuz.

Bakıyorumda böyle bir haber hemen dikkat çekti asparagas haberi burda sunmak biraz abes değilmi size oturanboğa arkadaş

Bakıyorum da uçkurunda sahip olmada zorlanan arkadaşlarda var. Ne kadar da hevesliler. Demek ki çağdaşlaşmak böyle bir şey kendi değer yargılarını görmemezlikten gelme. Sexin bu şekilde ihtiyaç giderilmesini düşünüyorsanız acaba Sizin ananız kız kardeşiniz engelli olsaydı da bu şekilde sex ihtiyaçlarının karşılanmasına nasıl bakardınız.

arkadaşlar lütfen güncel konularla dinimizi karıştırmayalım,demokratik, laik ve sosyal bir devlette yaşıyorsak bu konular elbette tartışılır, beğenilir yada beğenilmeyebilir önemli olan engellilerin en önemli sorunlarını dile getirip çözüm yolları üretmektir. Ama maalesef bir çok engellilerimiz işi gücü olduğu halde ve yaş ilerlediği halde evlenemiyorlar, bu da ister istemez kronik bir sorun haline geldi, sex elbette engellilerimizin en doğal hakkıdır ve bu hakkımızı da doğal yollardan ya da çözüm üretilmiş yollardan almak hakkıdır. Lütfen bazı arkadaşlarımız olayı sapık ya da başka bir istenmeyen ifadelerle çarpıtmasın. Bu platformda bazı konular ilgi görmüyor ama bazı konular var ki ilgi görüyor bu da gösteriyor ki gerçekten sex ve evlilik konusu çoğumuzun içinde kanayan bir yaradır ve bu yaraları kimse açık şekilde ifade edemezler, lütfen birbirimize karşı ölçülü davranalım...

Ahlak demek dürüstlük demektir,ahlakla cinselliği birbirine karıştıran insanlar var

Sayın Sem,i once igneyi bi kendine batır.Gec aynanın karsısına ve GAVUR kelimesini kullanırken birde aynada bak bakalım nasıl duruyorsun?
Simdi,ingiliz degilde alman olsayd,bu seferde onlar alman,almanların nasıl yasadıgını,aile ici iliskilerini biliyoruz mu,diyecektin?
Arkadaslar, fahise yada herneyse bunun dini ırkı olmaz!
Ulkemizde yasanan arka oda iliskileri icin hangi tabiri kullanacaksınız merak ediyorum?Yoksa burdakiler icin de gavurlar yaptırıyor mu? diyeceksniz.
Bi kere gavur kelimesini kullananların,o kelimenin ne anlama geldigini bi ogrenmesi lazım.Cunku bu kelimenin kullanılması gerekn yer bu muhabbetin ici olmamalı.
Buna,belden asagıya vurmak denir! Yabancı ulkelerdeki insanların,bizim ulkemizdeki insanlarında iyisi ve kotusu vardır. En basiti,sizin gavur dediginiz ulkelerde karsıdan karsıya gecerken,ayagınızı caddeye attıgınız anda arabalar yavaslar.Bizim ulkemizde size kaldırımda vururlar. Simdi ne diyelim? Bunlar gavurmu oluyor? yoksa gavurlar mı yaptırıyor?
Dilerim kendinize gelirsiniz de bir daha o kelimeyı kullanmadan once hem manasını arastırırsınız hemde 2 kere dusunursunuz.
Ve kimki kiminle ilgili ne dusunuyorsa,Allah da ona 2 katını versin. Bu konudaki ilk ve son kınamamdır ve bu konudaki son cevabımdır.
Sadece sevgiyi kusanalım.

sex bir ihtiyaçtır... normal kişiler yapıyorsa bizim ne eksihimiz var.... sırf doğrucu davut bizlermiyiz... hayat kısa ayda enaz 1 kez sex öneririm..:)

Halen anlamak da zorlanan şahışlar olması ne garip ... konu uçkur davası değil ,doğamız gereği ,erkek de olsa dişi de olsa var dürtümüz ve cinsel isteklerimiz ..

burada ki; sorun da cinsel gereksinmerlerini karşılamaktan yoksun, maddi-manevi desteği eksik ,haliyle duysal yaklaşımı eksik de olsa ,olmazsa olmazlardan bir konudan söz ediliyor ,ekmek yemek ,su içmek gibi ..yoksunsa ölmezsin ama .ruh dünyan çarpık dengesiz kalır sonuçda .

anlamadığım din ile ne alakası var ..bazıları da islam'dan müslüman'lıktan dem vurarken ,sonradan görme hırsız arsız hacıyatmazların 12 yaşındaki kızları ,dinimizde yeri vardır navallarıyla güya ailesinin rızası (paranın ucu görülünce) kuma adı altında iğfal edip ,zevklerini tatmin etmesine bir türlü laf dokunduramazlar ..sonuç da müslüman ya...

Burada zinayi meşru gösteren arkadaşları kınıyorum cinsel ihtiyacını gidermek isteyen elini kullanabilir :)

Açık adresi olsaydı iyiydi. :) Ahlakla sexi karıştıran Baya arkadaş varmış. Elli kullan diyende çok ama o bu kategoriye girmediğini bilmekte fayda var.

Herkes düşündüğü gibi yaşasın ,ama yaşamak isteyen hayatın tadına bakmak isteyenlere de mani olmayalım ,siz hiç bir şempanzenin diğer şempanzeyi ahlaksızlıkla ,zinayla suçladığını gördünüz mü ?tabii ki görmediniz ,öyleyse atalarmızın yolundan sapmayalım , onlar ağaçtan ağaca atlarken kolları kafaları öyle gelişmiş ki ...yani bugün ki bizler büyük emeklerin meyvalarıyız

Şempanzeyle insanı nasıl bir tutabiliyorsun ki sen olayı evrime bağlamışsın ataların izinden gitmek isteyen evlenir.

birşeyi öğrenmiş oldun aslanım aferin senin kafa basıyor ilerizekalı :D

alanya git ozaman ingiliz ol ingiliz çoçuğu olman yerde yanlış olmuşun sen aslanım :D

turbocu42;

Benden önce bilim tutuyor kardeş ,yok ben bilime inanmam diyorsan eğer,seninle görüş alışverişinde bulunmamız beyhude olur

haram olduğunu bilebile gidermisiniz beyler yazıktır ya kendinize bakın neyorumlar bunlar bizler müslimanız..

Anayasada zina suç olmaktan çıkarıldı diye biliyorum , o zaman neden haram olsun ki

bazı bayan arkadaşlar iğrenç demiş ahlaktan bahsetmiş ama izledikleri dizilere baksak aşkı memnu yasak aşklı dalavereli filmler diziler bir erkek düşünün evlenmek istiyor ama bazı kızlar hariç hep dalga geçiyor duygularıyla oynuyor belki bayanlar okadar düşkün degil ama erkegin dogasında var yaşamak istiyor bu bir ihtiyaçtır aşkla meşkle karıştıranlara güldüm bu dünyada aşk meşk yok burda bile engelimizden dolayı konuşmayan gidenler oluyosa aşk nedirki bide demişlerki o işi yapan kadınlar zorla yapıyomuş bir kez daha güldüm o kadınlar istemezse olmaz bu iş ama bişeyde diyim o kadınlar bile bazı kızlardan daha hanım ve daha insancıl bize erkek oldugumuzu hissettiriyorlar cesaret veriyolar şimdi bana ve benim gibilere sapık diyecekler herkesin içini Allah bilir kimseyede ahkam kesmeyin kimse kimse için yaşamıyor hesap verecegimiz yerde ahirettir

Arkadaşlar busite artık girilmez adamın biri seks diye bişeyler yazmız adamın aklı uçkurunda heralde.herkez seks lafzını duydumu balıklama atlamışlar bence busite konumundan çıkmaya başlamış engelleme yok bişey yok ayıp. Bi müslüman çıkıpta bişey diyen yok nerde kaldı ar namus ...artık girilmez bu siteye..

Sen düşün oturan boğa fikirlerini önemsiyorduk kalıbının adamı deyilmissin milleti harama yönlendiriyorsun yapma böyle böyle fikirlerini kendine sakla..

çok ayıp çok ayıp , tövbe tövbe . uluorta yerde böyle şeyler yazılırmı . insanları şeytana mı uyduracaksınız ( gerçi bu durumların günah keçisi şeytan dır yapsada yapmasada . heeç kimse yoldan gönüllü çıkmaz :) )

dinden dem vurarak sayfanın kapatılmasını isteyen arkadaşlar

olaya birde şu yönden bakın : alın size müslüman olmayanların sapkınlığı işte bu sebeple elhamdürillah müslümanız diyerek dinimizi yüceltmek yerine konuyu açarak bize dinimiz ve vicdanımızın ne kadar yüce oldugunu hatırlatan kişiye karşı oluyoruz ?

Dadas Bey,bakın ben yine bey,diyorum.
Musluman olmayanı sapkınlıkla itham ederek en buyuk gunahı sen isliyorsun!
Ben musluman degilim ama senin gibi kendimi Allahın yerine koyup insanları cok acı bir sekilde yargılamıyorum.Ki zaten bana dusmez.
Yani bazı arkadaslar bu konuyu da dine,dinlere bagladıya,ne diyim ben?
Ben sizi,musluman olmayanlar sapkındır,alıngorun iste,demenizden dolayı Allaha havale ediyorum! Ben sizi yargılamayamam,ancak Allahım yargılasın sizi.
Bir daha bu konuda yazmayacaktım ama yazdıgınız coook agır geldi! Bir dusunurun dedigi gibi,cahillerle yaptıgım butun tartısmaları kaybettim,der.Artık bu son yazısımdır...

sayın fero

kaş yapalım derken göz çıkarmışız . evet işin o boyutunu hiç düşünmeden yazmışım . samimi olarak sizden hatta sizin adınızla tüm sizin gibi olanlardan özür dilerim . lütfen özrümü kabul edin

ayrıca yazdıgınız mesajla , insan olmanın gereklerinden bir tanesini tokat gibi yüzüme çarparak hatırlatmanızdan dolayı teşekkür ederim . lütfen hakkınızı helal edin

SERAFİM;

kur'an dan çıkarılmadı, anayasadan çıkarıldı..

Türkiye cumhuriyetide anayasa kitabıyla yönetiliyor,daha bunu bile bilmiyorsun

SERAFİM;
Eğer bilim insan maymundan geliyor diyorsa ben böyle bilime inanmam her türlü görüş alışverişinde bulunabiliriz.

Bulunabiliriz ama ben bilim dışı görüşleri tartışamam ,senin düşüncenede elbette saygı duyuyorum

iyi süper işte ingiltereye almazlarmı bizi ne güzel iltica talebinden bulunayım

Dadas Bey kardesim,insanın, hatasını anlayıp incittigi insanlardan ozur dilemesi kadar insani,vicdani,ahlaki,bir davranıs olamaz.
Bu sekilde davranmanız,dusunmeniz beni hem kendi adıma hemde sizin adınıza cok mutlu etti.
Cunku onceki yakıstırmanızdan dolayı yargılanmanızdan mutluluk duymazdım. Cunku hepimiz Allahın eserleriyiz.
Eger hakkım olduysa size helal ediyor,ve sizi yaradılısın en yuce duygusu olan sevgiyle selamlıyorum.Allah herkese kalbine gore versin.

Üst Alt