Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin engellilerle evliliği daha iyi olabilir mi? Ne dersiniz?

sağlıklı bayanlar engelli erkeklerin yüzüne bakmazlar mendil yerine bile kullanmazlar çok kibirli havalıdır bayanlar engelli erkeklerin sağlıklı bayanlarla ilginemesinin boşa bir çaba olduğunu düşünüyorum bunun yanında engelli bayanların da sağlıklılardan farkı yok gibi
en güzeli bekarlık sultanlıktır...

valla arkadaşlar ne olursa olsun bu durumda ille sorun çıkar engelli sağlamlada evlense engelli engelliylede evlense ille sorun çıkar....valla bu kız dürüst, çok güzel ahlaklı diyorsun kapalı kutu gibi içinden ne çıkacağını bilemiyorsun bahtına kalmış birşey kız babasının evinde ottan farkı yok birhiç, senin yanında bir eli yağda bir eli balda rahatlık teper sorun çıkarır çene çıkarır canında bezdirir... erkeğe güveniyorsun erkek üstünlük taslar birazda arsız ise kıcağızın burnundan getirir. onun için her evlilikte ille sorun vardır sorunsuz bir evlilik yoktur... zaten haftada 1 kez kavga etmeyen bir çift normal değildir hehehehehhe size bir ata sözü kulağınıza küpe olsun "tıngırdamadık gap olmaz". her hafta kavga olsunki evde biraz canlılık meydana gelsin...valla bu evlilik işine adım atmışsanız kavga gürültü patırtı sonuna kadar götürceksin arkadaş yada hiç evlenmeyeceksin...

arkadaşlar hepinizin söylediğinde gerçek payı var.... ben diyorumki önce biz ler engelimizle kendimizi seviyomuyuz kendimizle barışıkmıyız onu bilelim... biz engelimizle baş edebilir ,kendimizi sevebilirsek başkalarıda sever..

Allahc.c. evlenenlere sabır versin, engelli engelsiz ne farkederki sonuçta iki taraf sevmişse bize tatlı yemek düşer :)engellilik eskiden zormuş düşünsenize köydesiniz, tarlayı kim ekip sürecek, hastane deseniz oda yok.Hayat günümüzde cok kolaylaştı, çamaşır , bulaşık makinasından tut aklına ne gelirse, yalnız bu zamanda gecindirecek kadar paran olacak, birazda huzur.Sanki 1000 sene yaşayacağız şurada 20 sene hayaşadın ha yaşamadın, boşverin kafanıza takmaya gelmez.

SADECE EŞLER EVLENMIYOR MALESEF AİLELERDE EVLENIYOR ben çok sanlıyım eşim engelsiz 2 cocugumuz var ama engel beyınde ama şu önemli engelli yada engelsiz fark etmez kişiler hayatını iadare ettırmesi ekonomı yönünden sıkıntı yaşamaması gerekıyor birde
evde erkegin oturması çalışmaması herşeyi bozar hanı derler ya evimin diregi diye tam zamanlı çalışıyorum evıme gıdıp çoçuklarımla oynamak eşimle sohbet etmek valıdemle çay içmek herkese nasıp olmuyor ama bılıyorumkı evimi geçindiremessem el acarsam vay halime :)))) bak o zaman engelimmi kalır adamlıgınmı :)) ince ayarlar bunlar.....

birisini sevmek için kendimize kriter mi koymalıyız acaba diye düşünüyo insan..:) anlaşabilmek,sevebilmek bu tür ayrıntılarda gizli değildir.. sevmek için ayrıntıya bile ihtiyaç yoktur.. 'seni seviyorum'larla başlayıp , 'ama..' larla devam eden cümlelere yer verilmemesi dleğimle..:)

ben sağlıklı bir insanım fakat kız kardeşim nörofibramatozis tip 1 hastası ve 3 kez omurilik ameliyatı oldu.hayat onun için bazen o kadar çok engellerle dolu ki.. ewet şu an sağlığım yerinde ama korkuyorum ve merak ediyorum evlendikten sonra başımıza bir şey gelse engelimiz olsa yanı başımızdaki insan nereye kadar gerçekten yanımzda olacak. benim erkek arkadaşım kardeşimle ilgilendiğim için bana sürekli imalarda bulunup sinirimi bozuyordu. daha fazla bozamadı çünkü ona yol vermek zorunda kaldım. üstelik kendisi hastanede çalışıyor sanırım son kez çok kızıp ona beddua etmek zorunda kaldım şimdi kendisini affetmemi bekliyor ya.. bunu yapamayacağım çok bekleyecek...

en çok şeyden korkarım çocuk sakat olursa!Şimdi engelsiz bir bayanla evlendik onun sonucunda çocuk olacak
Şöyle bir bakın etrafınıza herşey menfaata yada çıkarcılıga dayalı ama 2 şey var bence karşılıksız Sevgi ve Saygı :) bunlar tamam saygı olmaya bilir ama ben sevginin karşılıksız olduguna inanıyorum :)

en iyisi evlenmemek galiba kafa yormaya gelmiyor bu işler

semas;

ince iş ya ondandır :) Harddisk aşırı yük hatası veriyor hahahshdasd

semas;

bencede semas:))) Bekarlık sultanlıktır hehehehe:)))

talasemi hastasiyim ve 1 senedir evliyim esim ankarali ve oda talasemili ben adanaliyim evlilik fikri hic aklimda yokken biranda kendimi evli buldum cok zorluklardan gectik ve halen geciyoruz maddiyat cok ta ic acici degil 2022 bile yok birbirimize destek vererek olaylarin ustesinden geliyoruz su an cocuk yapmamiz yasak ben bir saglikli insanlada evlenebilirdim sayet niyetim olsa idi zor olurmuydu benim acimdan olmazdi biri gelir biri gider bu kadar basit isin ozu hepsi kader kismet gerisi hikaye tavsiyem evlilikten korkmayin evlenirsenizde cok sallamayin bye.

hadi ya bende talasemiliyimi sen taşıyıcımısın majör mü???

intermedia dan donme major :)sen tanidik cikmayasin resimen cikaramadim ama neresindesin izmir buca miizmirde iyi dostlarda var bozuklarda

shukufe;

bende sana katılıyorum aekadaşım

Bir sevgi vardır kalpin en dibinden dışarıya fışkıran o sevgiyle seven insanlar matametik işlemi yapar gibi topla cıkar böl sonuc ayrılıyoruz yada sonuc beraberiz demez sonuc herzaman senden asla vaz gecmem der.
Eğer zaten böyle sevmiyorsa bir insan yalandan yere bahane arar eğer sadece mantık üzerine kurulan bir evlilik evlilikse mutluluk mutlşık mutluluksa ozaman herkes cv yapsın nesi var nesi yok herkes o cv göre evlensin

BAKIN YUNUS EMRE NE DEMİŞ;
Aşk aşıkı şir eder,
Aslanı zencir eder,
Katı taşı mum eder.

Üst Alt