Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Bugün ford bayisine gittim. Walla hiçte öyle bi haller yok. Yıl sonu indirimiymiş satılması gereken araç varmış kimsenin umurunda değil.

Herkes Relax. Hatta benim hesabıma göre 80000 olması gereken cmax ve focus 84.000 dedi.

Fox tv de tanıdık var diyen arkadaş ne oldu görüşebildin mi acaba

Arkadaşlar merhaba,

İnternette gezinirken Tüm Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği sayfasında dernek başkanı İlimdar Boztaş'ın konuyla ilgili yazısını okudum. Kendisi aynı zamanda Etimesgut Belediyesi meclis üyesiymiş.

Amâ olduğunu gördüm internet sayfalarında, ayrıca MHP' li zannedersem. Görüşünü şunun için yazıyorum, iktidar partisiyle uyum içinde olmalarından ve çalışma bakanıyla dernek başkanı olma vasfıyla engelli alımıyla ilgili görüşme videolarının var olmasından.

Hem Ankara'da olması hasebiyle, hem de konuya duyarlılığıyla ve dahi bürokratlara yakınlığıyla kendisinden bilgi alabilir ve görüş/isteklerimizi iletebiliriz.

Engelli Araçlarımıza Dokunmayın? | TEDAY TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ETİMESGUT ANKARA -

Yukarıdaki linkten konuyla ilgili yazısını okuyabilirsiniz.

Ne dersiniz, işe yarayabilir mi?

Sitede derneğin telefonu var ancak başkanın telefonu yok tabi ki.
Facebook ve twiter kullanan arkadaşlar bu kanallardan da ulaşabilir. Zira ben antisosyal medya kullanıcısıyım. Yüz yüze iletişimde sosyalimdir.

Güzel bir haftasonu ve başarılı bir hafta geçirmemiz dileğiyle.
Sağlıcakla kalın...

günaydınlar :( bu formda en basta ortalığğı ayaga kaldıran boyl olmaz soyle olmaz bu degısemez elımzıden gelenı yapalım edelım hatta ankarada toplanalım dıyen kısşıler nerede merak edıyorum hepsı yasa cıkana jkadar işlerini gördü alacaklarını aldı yada istedikleri gibi bazıs eyler oldu yada yoluna gırdı ve hepsi afedersınız bok:mad::mad::(sineği gibi dağıldı her forda her sayfaya üşüşenler kayboldu bakıyorumda bır jkac kişi hariç kise kalmadı onlarda belli zaten günaydın yazanlar ve bir kaç kişi toplasan bir elin parmaklarını geçmiyor :mad:

Bugün Genel kurul 14.00 da başlıyor
whatsapdan yazdığım Vekillerden hiç biri geri dönüş yapmadı

Günaydın Arkadaşlar,

İyi yada kötü bir sonuç alana kadar desteklerimiz çok önemli.

tsunami_

Biz değiştirebileceğimiz konusunda inançlıyız ve elimizden geldiği gayret gösteriyoruz.Siz değişmeyeceğine inanıyorsanız bu konu altına olumsuz şeyler yazmanızda sizin için zaman israfıdır.

tsunami

Değişecek ya da değişmeyecek. Biz mücadele ettik diyeceğiz, bunun huzuru olacak. Ancak siz ve sizin gibi düşünenler baştan yenilgiyi kabul etmiş olarak anlatacak bir anınız olmadan yaşayacaksınız.

Ankara'ya gidelim diyenlerden biri bendim ve hala buradayım ve hala gidelim diyorum.

Ayrıca dün Etimesgut Belediyesi'nde meclis üyesi olan ve bir engelliler derneği başkanından bahsedip görüş sormuştum. Eleştiriden önce buna bir yanıt vermenizi beklerdim. 3 kişi de kalsak biz devam edeceğiz mücadeleye. Sayı evet önemlidir ama az kaldık diye eleştirmeyip ne yapalıma devam edelim derim.

İnanmayanlar da lütfen görüş bildirip enerjimizi düşürmesinler. Olumlu düşünelim olumlu olsun. Zira beyin gerçeği ve isteği (hayali) ayırt edemiyor.

Günaydın ve güzel bir hafta bizim olsun.

Sağlıcakla kalın...

Sevgili tsunami

Hatırlarsan ilk başta sınır 70.000 TL idi şimdi çok daha farklı yerdeyiz, mücadele edersek dahası da olabilir. Geçen süreçte olduğu gibi.

İnancın olmayabilir, tavsiyem burada moral bozma destek ol veya olmaya devam et.

sınırın 70.000 tl den 90.000 tl ye çıkması baskı sonucudur. şimdi tekrar değişiklik için çalışma yapılıyor. baskıya devam etmeliyiz. cimer bimer ve maillere devam etmeliyiz.

bugün plan ve bütçe komisyonunda aile ve sosyal politikalar bakanlığının bütçesi görüşülecek. aile ve sosyal politikalar bakanına bu konuda baskı yapması için SÜREYYA bey e whatsapp tan yazalım bence. 0 532 331 5486

arkadaşlar benim kanımca bu çalışma sonucunda çıkacak sonuç şu: 1.6 sınırı kaldırılacak ve ötv siz üst sınır 100.000 tl civarına çıkacak. yeniden değerleme oranı eklersek 2018 için üst sınır 114.500 tl civarı olacak gibi. bu benim tahminim sadece herhangi bir duyum falan değildir. bence bu hafta baskıyı arttıralım ki ya daha üst birşeyler yapsınlar ya da yasayı geri çeksinler. CİMER çok önemli bu süreçte.

Taner arkadaşım çıkacak sonuç hakkındaki tahminlerinize katılmakla beraber, aparatlı ve otomatik vitesli araçlar için eski sisteme devam edileceğine dair bir tahmin de benden olsun. Yanlış anlaşılmasın bu benim dilek ya da isteğim değil. Benim beklentim yasanın iptal edilmesi yönünde. Amacına yönelik kullanılan %90 üstü engellilerin de mağdur edilmemesi en büyük dileğimdir.

Kolay gelsin herkese...

fatih1980 bu sayfalarda ettiğin kaçıncı küfür ve hakaret bu? İnsanlara kızabilirsin, birşeyler söylemek isteyebilirsin ama asla küfür ya da hakaret etmeye, hele de bunu toplumun önünde yapıp seviye sahibi insanları rahatsız etmeye hakkın yok.
Ayrıca, foruma sürekli olarak yazmıyorum. Yukarıda sözüm ona tarif ettiğin "bok sinekleri"ne beni de dahil ettin mi bilmiyorum ama yazdıklarının hepsini ben de söyledim. Hala da söylüyor, savunuyor ve girişimlerde bulunuyorum. O yüzden üstüme alınıyor ve kötü sözünü sana iade ediyorum.
Gördüğün gibi hep buralardayız. Bazıları yaptığını, ettiğini kelime kelime anlatmaz. Hatta bazıları hiç konuşmaz icraat yapar. İkisi de benim nazarımda makbuldür, yeter ki birşeyler yapsın. Mailimin giden kutusunu sana gösterebilsem utanır mıydın bilemiyorum.
Peki sen ne yapıyorsun?? Sağa sola küfür savuruyorsun. Kime? Ona, buna, şuna. Bilmediğin, tanımadığın, seninle birlikte, senin hakkını savunanlara. Çok ayıp diyorum, daha da ötesine geçmiyorum!

kimyager0529

ben zaten o kısmı yazma gereği bile duymuyorum. kanun metninde yeralan ave c bendi sadece a bendi diye değişebilir. bunlar tahmin sadece.

bakın arkadaşlar bu süreçte bana kızan karşı çıkan çok oldu. ama sürecin böyle işlemesi gerekiyordu. baştan kanun maddesi geri çekilsin diye diretseydik küçücük bir iyileştirme ile maddeyi geçirirlerdi. biz iyileştirme istedik ve bunu 2 defa yaptırdık. bu kadar kişi ile anca bu kadar. şimdi maliye nin geri adım attığını ve atabileceğini görmüş olduk böylece. bu hafta da maddenin geri çekilmesi talebimiz için baskıya devam etmeliyiz. süreci doğru yönettiğimizi düşünüyorum ki sonuçları doğru şekilde ortada bence. baskıya devam edersek bu madde geri çekilecektir.

yukcells
siz neden üstünüze alındınzı bende bunu anlamıs değilim ayrıca bu bır benzetme küfür de değil ama size şaşırıyorum üstünüze alınmanıza ha meıllerınız varsa cekın remsını ekleyın bızde gorelım ozaman bunu yapmka bu kadar zor olmasa gerek

fatih1980
belkı kurdugum cumle agır olabılır eger oyle gorduysenız özür dilerim

Kimse yaptığını ispatlamak zorunda değil ve bunu belgeleriyle istemekte normlara aykırıdır. Bu forumda güvenin ve beyanın aslolmasının birbirimize olan inanç için önemli bir gösterge olduğunu düşünüyorum. Tartışma ortamına dönüşmesin bu başlık. Lütfen öneri ve yaptığımız uğraşların dönütlerini paylaşalım.

@fatih1980 neden üstüme alındığımı açık açık yazdım yazımda. Fakat ondan da ziyade genel olarak küfür ve argo içeren yazışmalarından rahatsız oldum. Öyle ortaya lafı atıpta sonra sana demedim, sana da demedim, yok sana da demedim diyorsan ya yazdığını düşünmeden nerelere gittiğini hesaplamadan yazıyorsun ya da muhataplar gelince kıvırıyorsun demektir. Uzatmayalım bu konuyu. Bizler kardeş, kaderdaş ve aynı davanın savunucularıyız. Sadece biraz sağduyu lütfen.

@tanerbudak tahminine katılmıyorum daha doğrusu katılmak istemiyorum :) Bu yasa tümden ya da C bendi itibariyle geri çekilecek. Senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın verdiği emeğe de bu yakışacak. Umudu kaybetmek yok. Bir kavgada haklının yumruğu haksızın yumruğundan her zaman daha güçlüdür. Biz de burda haklıyız, bizi güçlü kılan tamamen haksız hukuksuz bu düzenleme karşısında onurlu duruşumuzdur. Mail ve telefonlara saldırmaya devam. Sevgiler.

yukcells

aza kanaat emyene çoğu bulamaz misali benim ki. burda tahminler düşük mecliste yükek tabi. bu süreçte ne kadar çok baskı yaparsak o kadar fazla hak kaybına uğrarız. maddenin tümden çekilmesi tek talebizim olsun bu süreçte.

yukcells

bana dıyorsun ama senın agzından cıkana bak ılk sen ben bır sey den kıvırdıgım fılan yok ben kımlerın ne oldugunu cok cok ıyı bılıyorum ayırca ısımde vermedım bırtek sen ustune alındın bu olayı neden alındıysan demek kı bır sey oldukı alındın anlasılan

Üst Alt