Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilik vergi indirim dilekçesi hizmeti Dijital Vergi Dairesine taşınmıştır!

@DAĞYAR, Vergi indirimi onaylanmış hayırlı olsun. İşyerine gelecek olan yazıda % oranını ve Süreli mi Süresiz mi olduğunu görebilirsiniz.

İşyerine gelmesini beklemeden öğrenmek istiyorsanız vergi dairesine gidip yazının bir örneğini alabilirsiniz.

@jonjon,

selamlar hocam nternet vd basvuru yapıyorum iş yeri vkn yazan yere vergi dairesi numarasını yazıyorum. kırmızı bır pencere acılıyor sanırım sistem o isyerınde çalıştığımı göremıyor. işlem bur dan oteye gıtmıyor . arıza vardır bır ıkı gune duzelır dıyebılırmıyız

EDEVLET ÜZERİNDEN YAPILAN BAŞVURU SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLİR

@SERHAN2853,

dostum selam mesaj gelecek telefonunuza işlem tamamlanmıştır diye daha sonra isyerinizin digital vergi dairesinin tebligatlar kısmına tebligat gelecek

Dijitalden başvuru yaptım, 15. Gün şirkete sistem üzerinden tebligat geldi.

selam,
engel oranım arttığı için vergi indirim oranım da değişecek, bu yüzden yeni raporumla vergi indirim evrakımı güncellemek için vergi dairesine mi gitmeliyim yoksa dijital vergi dairesinden online olarak mı yapmayalım? Malum yasa sebebiyle emeklilik için işlemleri hızlandırmak adına sizce nasıl hareket edersem daha hızlı olur?
bilgisi olan yazabilir mi?

@PMB, Dijital vergi dairesi veya şahsen başvuru yapmanın bir farkı yok. Başvuruyu yaptığınız anda işlemleriniz başlayacak ikiside aynı şey. Raporunuz çıktıysa eğer geç kalmayın herhangi bir şekilde başvuruyu yapın.

• Beğen
Reaksiyonlar: PMB
Başvuru yapmak için araştırdım ama internetten başvuru iptal edilmiş olabilir mi?

artık vergi indirimi de yalan oldu ...2025 de buna da el atarlar tamamen biter gider....kasa boşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Üst Alt