Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsizleri dövelim mi?

Aslında engelli engellsiz ne istediğimizden de pek emin olamıyoruz benim fikrime göre neden derseniz ilerleyen zaman karşın mucadeleler genişiliyo eskiden şu hakkımı istiyorum derken şimdi başka haklar bunun sonu gelirmi acaba haklarımızı aldığımız ve eşit olduğumuz gün bu bakışla bence olmaz her gecen gun yeni haklar hukuklar peşinde koşacaz ve bu böyle devam edecek engelsizler acısındada aynı şeyler şeyler devam ediyo iş hakkı geçim hakkı yaşama hakkı vs vs. cözümler olurda sonumu gelirmi sizce her gecen yenilenen dünyada..

ilk beni dövün arkadaşlar 45 sene normal yaşadım kendi yaşantımın mücadelesini verdim şu an devlet bile beni engelli görmüyo yine yaşama mücadelesini veriyorum sistem bozuk sistemi degiştiremeyiz dün dedimya pretez yazmadı işte bu sistemin doktoru okumuşu kalkıpta bana hangi pretezin iyi gelecegini araştırmadan oturdugu yerden modüler yazabilirim mevzuat böyle diyor sistem degişmesi gerekiyor saygılar

kusura bakmayın, ancak cevap verebiliyorum.

Moralim çok bozuk ...iremsununda gülmediği zaman gelirmiş yani...
bugün pes!dedim.Pazartesiden beri araştırma hastanesinde çekimlerim var başrol oynuyorum bugün günlerden ne onu da kaçırdım artık.(bir salı sabah gitmedim)haklar hak getire olmuş!meslek hastanesi tam teşekkülüde incelensin diye beni araştırma hastanesine sevk etti ...araştırma hastanesi biz yetersiz sizi marmara üniversitesine gönderiyoruz dedi...yakında avrupada bir hastanede yada bakırköyde soluğu alıcam.Ellenmedik yerde kalmadı...odyoların binbin para ...
o diyorki su prof arkadaşımda görsün ben çıkarıyorum tetkıklerı ona şu tarihte gitmiştim diye...

ya skuhufe makriyi falan bırak o bize lazım.uçarak tekmesi iyi olabilir...herkes dövme kanusunda hem fikirse yarın 10.00 .....hastane önünde buluşalım. :))
ben dövülecek adamları buldum

bozkurt baştan sona okuduysan bu dövme işi işin reklam kısmı arkadaşım,
yok tabiki öyle bir mevzu ama zaten sen şimdiye kadar dön baş yapıp okuduysan çıkarmışsındır sonucu....zaten hepimiz engelli veya ne haltsa
ondansak !aynı gözlüklerle bakıyor olmalıyız sıkıntılar eninde sonunda aynı!
tepkiler farklı buda normal....ama tepkiyi doğru tarafa aktarmalıyız....
sonrada tepkilerimizi organize etmeliyiz,
tüm anlatmak istediğim bu işte...

makride dovulmeski o vurup kacar
surda gelip biraz merhem olsaya
universite hastanesi icin engiiin sabirlar dilerim iremcim sen bize anlariesin olanlari insallah isin rast giderde bizlere klavye kahramanligi dusmez

saliş kaçıyım falan demeyesin!

ahhh hayrettin bende 37 yaşına kadar engelsizdim .......
benim kileri döver sonra senin protezcini döveriz hepimizi içeri atarlar
ondan sonrada engelliyi içeri attılar deriz elbet bir siyasetçi bizi maşa olarak kullanacaktır.
sen protez işini haledersin bende kulak işini!hemde şöleee bedavadan bir tatil yapar engelli organizasyonu düzenlemiş oluruz bak bütün işler çözülür

shukufe bu gün pes dedim arkadaşım yok...cidden.gözümde yaş kalmadı:(

meclisteki 550 kişiden başlayalım :D bir taraftan hak verilirken öbür taraftan eengellilerin başka hakları alınıyor.

ozaman

herkes dayağa karşı çünkü çözüm değil,
engelsizleri suçlamıyoruz asıl suçlu değilde hem fikir?

şimdi çözümler ne olmalı aklına gelen yazsın
beyin fırtınası yapalım,

bende n ilk öneri;

önce kendimize çeki düzen verelim psikolojık olarak,bu nasıl olabilir
onu paylaşalım

iremsu.......
Dayak cennet ten çıkmadır hatırlatırım......

ilkercim neden cenneten çıkma..çünkü cennette dayağa yer yoktu...onu attılar cenetten :) :)

ilker buarada herşey için teşekkürederim arkadaşım...

dovelim hic olmazsa burda dovelim
dovmek sopayla degilya
en azindan klavyeye dovelim

arkadaşlar dövmek sorunmu sizce bence dövünce nolcak iki gün sonra yine aynı olcak artık dövülmeye alışacaklar alışnanlık haline gelecek.Biz en güzeli şunu yapalım onların yapamamaslar dedikleri şeyleri başarmaya calışmak inaanın dövmekten bin kat iyidir :)

önce benden başlayın ister içiniz rahat edecekse sebebiniz de var bu aralar biraz fazla dolanıyorum sitede ne dersiniz?

yoook seni niye dovelim arkadas
bizi yalniz birakanlari
ekmegimisi elimisden alan isvereni
hastanelerde anlayis gostermeyen gorevlileri deveyi hamuduyla goturup engellilerin uc kurusuna goz suzenleri dovucez

O ddiğiniz sadece engellilere has birşey değilki bizlerinde başına geliyor biz en iyisi kötüleri döveleim ne dersiniz?

bakıyorum herkes son çareyi ilk çare görüyor ve çözümü dövmekte buluyor....

okadar çaresisiz demek
nediyim:confused:

bencede dayak tekme tokat acizlerin caresizlerin başvurduğu bi yöntemdir.Biz aciz yada caresizdeğiliz ki arkadaşlar :)

yaşayasın sen neriman !!!!

şimdi çareler ne olabilir onları bulalım

türkiyede 8,5milyon engelli var her engellinin ailesi olduğuna göre 8,5x4=34milyon vatandaş engelli yakini o ailenin yakın dostlarinida hesaba katsak 34x2=64milyon yani türkyede ki 64milyon vatandaş engelli vatandaşlarla çok yakin ilişkide oluyor ister istemez eee o zaman ortadaki sorun nedir?

prens bunlar son veriler miben sayıyı 12 mio diye biliyordum?
neden alıyorsun verileri ?ki senin dediğin gibiyse bile yeterli bir sayı
niye dövelim ki ozaman hakkımızı ararız

İremsu sakın vazcayma dövmek var dönmek yok :) yaşasın kötülük heheee:D:D:D

Ya bu konu epey dağılmış :) Toparlama ateşi ile yazmıyorum tabii ki ne haddime, ama ne bileyim 1-2 kelam edesim var kaç gündür olmadı. Bugüne nasipmiş. Sakat, özürlü, engelli kelimeleriyle alakalı olarak söylemek istediğim tek birşey var. Forumda birçok kez konuşulduğunu gördüm. Kimsenin kelimelere takılmasını istemem hayatta. Rencide edici kullanılmadığı sürece tarif için çok sakıncalı bulmuyorum. Ayrıca engelsiz diye tanımladığımız insanların engelsiz olduğunu nasıl düşünebiliriz ki? Engelli koşu diye birşey var sporda. Önümüze konan ya da çıkan pek çok şey hayatımızın belli anlarında veya daha uzun zamanlarında engellerle boğuşmamıza sebep olabilir. Engellendiğimiz pek çok alan var bu hayatta.
Bir de temcit pilavı gibi forumun hemen her yerinde söylediğim birşey var. O da örgütlülük sorunu. Örgütlenmenin şart olduğuna inananlardanım. Geçenlerde STGM'nin çıkardığı bir kitapta okuyordum. Engelli STK'ların katılım azlığından bahsediyordu. Sizce o kadar az katılımcısının olması acaba yönetimden mi kaynaklanıyor yoksa ilgisizlikten mi? Bunu bir takım STK'lara üye olan ve çalışmalara katılan veya katılamayan arkadaşlara sormak istiyorum.
Mesai bitti, daha sonra devam ederim. Temcit pilavını ısıtmam lazım :D

Üst Alt