Arkadaşlar veritas arkadaşımızında dediği gibi engelli sakat kelimesi ağır gitmemeli bence (rencide edici olmadığı takdirde tabiki) neden bunu kabullenemeyisunuz engelliyiz varmı ötesi bana bile bazen sen engellimisin dediklerinde engelliyim diyorum neden utanacağım söylermisiniz arkadaşlar azim vede zaferle normal insanların bile yapmak isteyipte yapamadığı şeyleri yapabiliriz.Bu Allah'ın bize verdiği bi lütufdur.Çoğu engelli olmayan arkadaşlarım var ve bana keske senin yerinde olabilsek diyorlar.İlk okuldayken ben okulu bırakmak istedim neden biliyormusunuz? okul cıkıışlarında cocuklar önümü kesip dövüyorlardı beni inanın o kadar içime kapanmıstımki bırakmaya kararlıydım.Sonra dedimki benim hayatımı bu çocuklarmı kurtaracak sağır kurbağa taklidi yaptım vede hala yapıyorum.Deneyin inanın o zaman iştene zaferler kazanacaksınız ister size engelli desinler ister sakat varmı ötesi arkadaşlar BEN BİR ENGELLİYİM veya başka bir deyişle SAKATIM ama öyle normal insanlar varki hem kafadan hem kalpten ssakat onlar gibi sakat olacağıma fiziken sakat olmayı tercih ederim arkadaşlar Birisi size bişeymi dedi kırılmayın karşılıkda vermeyin SADECE UFAK BİR TEBESSÜM inanın herseyi anlatır onlara...