Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi rahatsızlığında ehliyet alabilme koşulu nedir?

bişey yaptım yok 20 yıllık bir deneyim konuşuyo burda ama herzaman bir yolunu bulmuşumdur :)

bulursun takıldın yerde yardımcı olurum :) :)

gökyüzü12

bir yolunu buldum derken yanlış anlaşılmasın yasa dışı yollarla çözüm bulmuyorum lütfen yanlış anlaşılmasın efenim :)

yasa dışı kelimesi bile tüylerimi tiken tiken etti asla mümkün deyil nasıl düşünebilirsin :D :D

1903ASKIM

İnşallah:)

Ben yaparım diyormusum tabiki yapmayacağım sadece siz dediginizde geldi aklıma :):)

gökyüzü12

arkadaş ehliyet alırken epilepsi hastasıyım demişmi zannedersem söylememiş söyleseydi sağlıktan geçmezdi diye düşünüyorum kanımca : :D :D

gökyüzü12
bilmedim için zaten net bir yorum yapmadım tahmin yürüttüm sadece yanlış bişey yaptımı düşünmüyorum efenim :) :)

bitme düzeyindemi nasıl yani epilepsi bitmezki :) :)

Sara olduysa bitmez ama epilepsi tedavi düzgün bir sekilde alındığında biter bitiyor kendimden biliyorum oo bitmeyen türü olan sara o bitmiyor evet ama epilepsi öyle değil

gökyüzü12
benim bildiğim epilepsiyle sara tanımı aynı olumsuz konuşmak istemem ama sen yinede dikkat et

Sara gecmeyen türü aynı değil epilepsiyle nöroloji uzmanına sorabilirsiniz

gökyüzü12
ben hocama sorduğumda sara nedir epilepsi nedir diye hlak dilindeki adı sara ama tıpdaki epilepsi yani deyişen bişey yok dedi ama epilepsi hastalığı türü çok nöbet eşiği yüksek olanlar var aura dönemini zor atlatanlar hatta hastanede müdahale ile atlatanlar var ama bazıları epilepsi nöbeti geçirir yanındakinin farkında bile olmaz ama ikiside aynı zaten halk dilindekini söylerken bile nefret ediyorum :) :)

Bilmiyorum benim gittiğim uzman doğuştan olan genetik olan sara oluyor ve dirençli atak dediğimiz türde oluyor epilepsiyle aynı değil

Epilepsi nöbeti geçiren kişi 50 yıl sonrada nöbet geçirmeye adaydır...

gökyüzü12
yanlış anlama ama senin uzmanın görüşlerine katılmıyorum ben doktormuyum hayır ama 20 yıldır bu hastalık ilgili gitmedim doktor kalmadı aşağı yukarı hatta epilepsi toplum derneği vardı şimdi epilepsi savaş derneği oldu bir kişi anne karnından oksijensiz kalmıştır annek karnında iken beyin kanaması geçirmiştir veya bilemeyerek anne karnında darbe almıştır ve bu sonuçlar epilepsi hastalığı doğurmuştur veya normal bir şekide doğmuştur ama ileri yaşlarda nöbetler başlamıştır buda anne karnında geçirdiği bir kaza veya küçükken beyne aldığı darbe sonucu ileri yaşlarda rahatsızlığı nüksetmiştir ben mesela 16 yaşında trafik kazası sonucu bu rahatsızlıkla tanıştım hatta doğuştan olan ileri yaşlarda nöbetlerinin geçme durumu var epilepsi kronik bir rahatsızlıktır :)

Yanlış anlasilacak birşey yok ben bildiğimi diyorum sizde bildiginizi diyorsunuz

gökyüzü12
bildiklerimiz nekadar sağlıklı bilgi nekadar sağlıksız bilgi onuda bilmemiz gerekiyor diymi efenim :) :)

Ben de 9 yıldır bu hastalıkla içli disli oldum biliyorum yani

Üst Alt