Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sara olduysa bitmez ama epilepsi tedavi düzgün bir sekilde alındığında biter bitiyor kendimden biliyorum oo bitmeyen türü olan sara o bitmiyor evet ama epilepsi öyle değil
gökyüzü12
ben hocama sorduğumda sara nedir epilepsi nedir diye hlak dilindeki adı sara ama tıpdaki epilepsi yani deyişen bişey yok dedi ama epilepsi hastalığı türü çok nöbet eşiği yüksek olanlar var aura dönemini zor atlatanlar hatta hastanede müdahale ile atlatanlar var ama bazıları epilepsi nöbeti geçirir yanındakinin farkında bile olmaz ama ikiside aynı zaten halk dilindekini söylerken bile nefret ediyorum
gökyüzü12
yanlış anlama ama senin uzmanın görüşlerine katılmıyorum ben doktormuyum hayır ama 20 yıldır bu hastalık ilgili gitmedim doktor kalmadı aşağı yukarı hatta epilepsi toplum derneği vardı şimdi epilepsi savaş derneği oldu bir kişi anne karnından oksijensiz kalmıştır annek karnında iken beyin kanaması geçirmiştir veya bilemeyerek anne karnında darbe almıştır ve bu sonuçlar epilepsi hastalığı doğurmuştur veya normal bir şekide doğmuştur ama ileri yaşlarda nöbetler başlamıştır buda anne karnında geçirdiği bir kaza veya küçükken beyne aldığı darbe sonucu ileri yaşlarda rahatsızlığı nüksetmiştir ben mesela 16 yaşında trafik kazası sonucu bu rahatsızlıkla tanıştım hatta doğuştan olan ileri yaşlarda nöbetlerinin geçme durumu var epilepsi kronik bir rahatsızlıktır