Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi rahatsızlığında ehliyet alabilme koşulu nedir?

gökyüzü12

bende 20 yıldır içli dışlıyım bilmedim çok şey var sen 9 senede ne gördünde öğrendin efenim :) :) :)

Gerçekten yeter diyorum 9 yılda ne mi gördüm defalarca atak atakların birinde yoğun bakimlik oldum bir ay yoğun bakımda kaldım bilmeden etmeden bu şekilde konuşmanız doğru değil en iyisi mi artık daha fazla yorum yapmamak herkesin hastalığı kendine zor

arkadaş hemen herşeyi neden yanlış anlıyosunuz atarlanıyosunuz ben sizin hastalınızı hafifemi aldım tabiki çok zor kolay deyil nezaman nerde çıkacağı belli olmayan bir hastalık ama konu bu deyil epilepsi hastası ben epilepsi hastasıyım ehliyet alabilirmiyim derse alamaz ve hala epilepsi hastalığının tehşisini koyamayan onlarca noroloji doktoru varken bizim epilepsi hakkında bilgimiz tam dememiz doğru deyil bir arkadaşım var yıllardır nöbet geçiriyor ve senin hastalın piskiyatrik bir hastalık diye yıllardır yanlış tedaviye maruz kaldı yakın bire zamanda doktorunu deyiştirdide tedaviye başladı ve nöbetleri kesildi ben bunu diyorum

Beni sinir eden nokto 9 senede ne gordunuz demeniz ne gördüğümü nerden biliyorsunuz da böyle bir yorum da bulundunuz ben bir baskasi da tam doktor değil uzman değil tam olarak bilemez biz burda başımızdan geçtiği kadarıyla tecrübelerimizi paylaşıyoruz benim sinir olduğum nokta sizin 9 yılda ne gordunuz demeniz

Üst Alt