Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erkekler eşinde sakatlık söz konusu olunca terk eder, kadınlarsa sahip çıkar...

hadis-i şerifte:
“Kadın eğri kaburga kemiği gibidir. Eğer doğrultmaya kalkışırsan kırarsın Eğer mutlu bir hayat yaşamak istersen o eğriliği ile beraber faydalanırsın.”

töbe töbe ismail kardeş sen ne diyorsun öyle:)
valla feministler bizi asarlar ya:)

kadınamı gidiyorsun kırbacını unutma
nietzche

kalem arkadaşım burada kırbaç olarak anlatılan o bildigin kırbaç degil.güç olarak temsil ediliyor.yoksa kadını at olarak görmek ne haddimize bizi doguranda bir kadın.Bunun bilincindeyim.

Sizin için demiyorum lütfen yanlış anlamayın.Güzel bir söz vardır.Parmak güneşi gösterdiginde dar kafalılar sadece parmaga bakar.

Kalemim sonuçta anlatmak istediğiniz şey aynı değilmi:)neden bu kadar uzadı?

kalem arkadaşım benim yazdıgım sözün altında nietzche yazıyor.Bu adamın delimi dahimi oldugu henüz çözümlenebilmiş degildir.Felsefi bir açılama kabaca yorum getirmek yanlış.yani anlatılan senin anladıgınla aynı degil.Bu yüzdende yorumun biraz havada asılı kalıyor.

kalem arkadaşım en sevdigim sözü yazıyorum.(özür dilerim) seni kırdıysam

Ama siz anlamadınız diye havada mı kaldı.Anlayanlar anlamıştır buradaki verilmek istenen mesajı.Anlamışsınız ama yanlış anlamışsınız.

şunu demek istiyor kadın güçlü erkegi sever.yönetmekten çok yönetilmek ister.Bunada itiraz etme toplumda kadınlar genellikle eş seçerken kendilerinden daha büyügünü seçer.Bunu anlarsan tamamdır.

Şeytan kadının kucagında oturur (hadisi şerif)

Kadından bir lideriniz olucagına topragın altı size,topragın üstünden daha hayırlıdır (hadisi şerif)

----------
mevzu hadis:
Vaz'; iskât etmek, koymak, terketmek, iftirâ etmek, icâd etmek anlamında olup; Mevzû' ise, vaza mastarından ism-i mef'ûldur. Hz. Peygamber'in söylemediği bir sözü, yalan ve iftirâ ile ona nisbet etmek manasını taşıyan bir Usul'u Hadis terimi. Rasulullah (s.a.s), söylemediği halde çeşitli sebeblerle sahabe ve Tabiine izafe edilerek uydurulmuş sanatlı sözlerdir.
----------

Hz. Peygamber'in söylemediği bir sözü, yalan ve iftirâ ile ona nisbet etmek manasını taşıyan bir Usul'u Hadis terimi.

sizin yaptığınız doğrumu şimdi?düpedüz peygamber efendimize iftira!

valla bende senin dininden olmadığım için memnunum.
en azından uydurma hadislerle hayatımı geçirmiyorum çok şükür!

----------

"Kadinlarin haklarini gözetmenizi ve bu hususta Allah'tan korkmanizi tavsiye ederim Siz kadinlari, Allah'in

emaneti olarak aldiniz ve onlarin namusunu kendinize Allah'in emriyle helal kildiniz, Sizin kadinlar üzerinde

hakkiniz, kadinlarin da sizin üzerinizde hakki vardir
Sizin kadinlar üzerindeki hakkinizi; yataginizi hic

kimseye cignetmemeleri, hoslanmadiginiz kimseleri izininiz olmadikca evlerinize almamalaridir
Eger

gelmesine müsade etmediginiz bir kimseyi evinize alirlarsa, Allah, size onlarin yataklarinda yalniz

burakmaniza ve daha olmasza hafifce dövüp sakindirmaniza izin vermistir
Kadinlarin da sizin üzerinizdeki

haklari, mesru örf ve adete göre yiyecek ve giyeceklerini temin etmenizdir
Hz. Muhammed(sav)

benim dinim bunu da söylüyor!

senin mevzu (uydurma) hadislerin ne der bu konuya?

benim yazdığım hadislere çok kolay ulaşabilirsiniz!
en azından mevzu hadis değil

----------

Peygamberimiz “İnsanların hayırlısı, eşine ve ev halkına hayırlı ve faydalı olan kimsedir” buyurur

seytan kelimesi cukk oturmus daha ne diyeyim . evet üzerine basa basa söylüyorum cehenneme girenlerin çoğu kadın ...herhalde hakk ettikleri içinatılıyorlar cehenneme ,, ama onlar ..cehennemde durmazlar ... orda görev yapanları da basdan çıkarır .. kadın. şeytandan da beterdir ..şeytanın yapamadıklarını kadın yapabiliyor

""bütün kadınlara böyle bir hakaret yazan kişiye, ne desek boş"

GÜLÜM BAK BAK SEN ALMANYADA OLDUĞUNU UNUTMA BAKDIYORUM Kİ ZATEN YURDISINDAKI KADINLARA DEMİYORUM ONLAR ZATEN ŞEYTANIN MAYASI OLMUS BEN TÜRKIYEDENYAZIYORUMDOLAYSILYA BENİMÜSLÜMANLAR İLGİLENDİRİR BASKA ÜLKELER DEĞİL .. O YÜZDEN BENBÜTÜN KADINLAR DEMEDİM , ..TÜRKİYE İÇİN SÖYLEDIM :cool:

AMA CEHENNEM TIKA BASA KADIN DOLUYMUŞ . BU BİR GERÇEK ,YANİ AMA BEN BURDA GENELLEME YAPMIYORUM TABİ HAYATINI TAA EN BAŞINDAN GÜZEL YAŞAYAN BAYANKARDESLERİMİZE DİYECEK SÖZÜM ZATEN OLAMAZ .BENİM MESAJIM ELİT TABAKA İNSANINA ORDA SERMAYELESEN ELİTTABAKA BAYANLARINA DIYORUM . ...ÜSTÜNE ALAN OLMASIN AYRICA . .. HERKEZ KENDİNİ İYİBİLİR :cool:
kadınlardan uzak dur ismail. sonuçta musluman kadın da bir kadındır. içlerinden hangisinin şeytan oldugunu ayırt edemeyecegine ya da hangisinin cehennme gideceğini bilemeyecegine gore uzak dur.

İSTERSEN ARASTIR BAK .... GERÇEĞİ OĞRENİRSİN ... SAYAYIM SANA İLK TERİM ARTI SON TERİM =SONSUZ . SAYDIM SANA ..BUYUR ...

ÇOK MERAK EDİYORSAN ARASTIR .. BENCE CEHENNEMİ TIKA BASA DOLDURANLAR KADIN ...

KADIN SEYTANIN ÖZÜDÜRRRRRRR

ERKEKLERYOK DEMEDİM ... Kİ ..
:cool:

yok öyle değil. kendi dinlerine göre erkeklere farklı kadınlara farklı:)
torpilliler desem. bu da zor:)

ismail batma:) senin dininin kadınlara garezi mi var ki cehennemi kadınla doldursun?
erkekler torpilli mi? :)

istersen cehennemi gezdireyim sana ne dersin?
"say kaç tane kadın ve erkek var" diye:)

ÇOK ZEKİSİN GALİBA HEMENDE ÖZRÜMÜ ANLADIN E TABİ SALAK DEĞİLSİNKİ ANLAYAMASIN ... NEDE OLSA MÜSLÜMANLKDAN ARTIK ANLAYAMACAK KADAR ASİMİLE OLMUSSUN .....

SON BEYİN HÜCRELERİMİ SENİNİÇİN KULLANYORUM ..BUNLAR BEYİNHÜCRESİ YA BİR KAÇ TANE KALMISTI SON OLARAK SENİNİÇİN KULLANYORUM .. BAKFEDA ETTİM SANA ..

SENDE KAÇ TANE OLDU ..... TOPLA ARTIK
:cool:

senin engelin anlaşıldı arkadaşım fazla yorma kendini, bir kaç sağlam beyin hücresi kalmış onlarıda kötü günler için sakla

----------

----------

:cool:ASIL ROVANŞ DİĞER TARAFDA ;BURASI KENDİ SAHAMIZ :cool:

yahu ben bu cehennemi sevdim o zaman ismail:)
yeryuzundeki cehennemi seyretmektense gerçek cehennemde yanmak iyidir.
kadınlar yoksa bu cehennemden mi kaçırılmış acaba oraya diye düşünüyorum şimdi:)
yani bizlere bir kurtuluş olsun diye mi acaba:)

Üst Alt