Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erken emeklilik başvurum malulen emeklilik başvurusu olarak gösterilmiş..?
Ankara maluliyet ve sağlık kurullarından gelen sonuçtan sonra bizden yeniden emeklilik için dilekçe alınacak mı?
Yani emeklilik talep tahsis dilekçesi ve süreç ne kadar olur
Cemil bey;
Vergi ind. için müracaat yapmış iseniz ve bu hakkı alır iseniz tekrardan sgk ya emekli olmak için müracaat edeceksiniz ve tekrardan rapor almayacaksınız..
Malulen emeklilik yapılmış ise ve Ankara onaylamış ise emekli olacak ve maaşınızı alamaya başlayacaksınız...
Bağ-kur dan emekli olmak için müracaat yapmış iseniz de direk emekli olacaksınız başka işlem yapmanıza gerek yok..
Ilker bey ben bağ-kurluyum bölge sağlık kurulundan ret geldi 5510/28 den ankara ya gitti ankara yı aradım evrağınız niğde sgk ya gitti dediler ama sonuç belirtmediler emeklilik bilgilerini bağlı bulunduğumuz sgk mı işliyor e devletteki sgk sicil kayıtlarımıza yoksa direk ankara mı? şunun için soruyorum şu an sicil bilgilerimde bir değişiklik yok evrak postadaymış daha,yani yeni evrak mı istenecek yoksa ret mi edilecek merakım ondan?
Bağkur'Un önce malulen emeklilik için işleme alıp sonra 28. maddeye yönelmesi zaten yanlış bir uygulama. Onun için, bu yanlış uygulamanın sürecine dair yorum yapmak da olanaksız. Maluliyet raporu ile 28. maddeye mi dönerler yoksa yeniden rapor mu isterler, bilinmez! Yaptıklarına akıl sır ermmiyor...
Dün itibarı ile ara karar olarak yüksek sağlık kurulu üniversite hastanesinden detaylı rapor istedi.yine koşturmaca yeni rapor alıp göndereceğim özürlülük oranının belirtilmesi istenmiş bu ne demek oluyor arkadaşlar malulen emeklilikte oran istenmiyordu demek ki artık 5510/28 e göre değerlendiriyorlar değil mi?
Bülent bey hastane sevk etti yalnız üniversite hastanesi 100tl masraf istedi şu an bağ-kurum devam ediyor.bu parayı istemeleri doğru mu?veya bu parayı kurumdan tahsil edebilir miyiz?
Yüksek sağlık kurulundan ara karar raporu istenmiş sevke aynen öyle yazdılar sevktede ücretle ilgili birşey yazmadığı için ücret ödedim.yeniden 8 dr muayene oldum 7 si bitti 1 dr kaldı hatta aynı gün içinde 1 den fazla dr dan tahlil veya film çekilemez dediler mr için cebimden ödeme yaptım biran önce bitsin diye önümüzdeki hafta dr işim bitiyor kurulu bekleyeceğim gelişmeleri yazarım
raporların yanında filmlerin ve tomografinin cd lerini aldım bunları raporlarla ankara ya gönderebilir miyiz?yoksa sadece hastanenin verdiği rapor mu gönderilecek bilgisi olan varsa sevinirim
kardeş sen hepsini gönder
ben vergi indiriminden faydalandım
tetkikler yok diyerek geri dönmüştü
sen kendini emniyete al heyette görsün
ben epilepsi hastasıyım ama dıştan gören hiçbirşey yok ama içi beni dışı da beni yakıyor
trene bindim senin neyin var diyo adam
Sıkıntı bu nokta da zaten sgk il müdürlüğü elden verilen tetkik ve dahlilleri kabul etmiyor hastane ise sadece raporu gönderiyor bakalım rapor çıksın ne yapacağız
Evet bugün üniversite de raporlar bitti.heyet gününü bekliyorum tahlil ve film cd leri heyetten sonra ekleyebiliyormuşuz.hayırlısı heyet gününü telefonla arayıp bildireceklermiş sonucu ve rapor oranını yazacağım
Bugün itibarı ile rapor sgk ya gönderildi ve tahliller eklenmemiş,öyle saçma bir açıklama var ki siz bize söylemediniz tahlillerin gönderileceğini diye ya kardeşim gelen yazıda açıkça yazıyor tahlil ve muayene bulgularının eklenerek gönderilmesi diye yeniden isterlerse bize yazı gelir bizde göndeririz dediler bende bu 2-3ay demektir dedim ama hanımefendi ne yapabilirim ki evrağınız gitti diyor adamın o an o memuru boğası geliyor
arkadaşlar rapor %85 ile çıkmış hayırlısı bakalım inşallah tahlilleri istemezler iş uzamaz
02.05.2010 tarihinde Maluliyet ve Sağlık Kurulları Daire Başkanlığına gitti acaba sonuç ne kadar sürer bu rapor ara karar raporu idi %85 almıştım ne kadar zamanda sgk yı aramalıyım
Bugün itibarı ile emekliyim allah herkese nasip etsin.emeği geçen herkese teşekkür ederim
bülent bey size bir sorum olacak bizim tahsis işlemimiz nasıl ouyor bana işyerim kapatmama söylendi doğru mudur bu uygulama? Ben her ne kadar da erken emeklilikten faydalandığım için gerek olmadığını söylesem de nafile yine benim meşhur şef inceleyecekmiş ayrıca size de emeklerinizden dolayı teşekkür ederim
Bugün bana telefonda emekli olduğunu söylediğinde ne kadar çooook sevindiğimi sende duydun,Gazan mübarek olsun,hayırlı ve uğurlu olsun,bu sitenin klasik başarılarından pay herkesin....tebrikler....Darısı Hacı Mehmet ve Hikmet Yılmaz'a olsun....
hayırlı olsun cemil abi darısı başıma.. bende bu gün hakem hastanede heyete girdim!! önceki girdiğim hastaneden daha ağır durumda yazıldı üniverstede bakalım bölge sağlık başka uzatmaya yönelik bir işlem yapcakmı )
cemil bey kardeşim hayırlı olsun ..inan cok mutlu oldum...emrullah bey kardeşimede ayrıca iyi niyetlerinden dolayı teşekkürlerimi iletirim..kısmet artık ne diyeyim..
arkadaşım öncelikle emekliliğin için seni tebrik ederim konuyu baştan sona kadar okudum malesef bağkur memurlarının mevzuat bilmezliği nedeniyle bu sorunları yaşıyoruz ben de aynı şekilde %53 rapor vememe rağmen benim işlemlerimi malulen başlatıldı evraklar ankarada
ben de sizin gibi red bekliyorum inşallah ben de bir an önce sizin gibi emekli olurum bu arada maaşınız ne kadar bağlan dı ? sizin için bir sakıncası yoksa
e mutlu arkadaşım sağol maaş daha belli değil belli olunca yazarım darısı başınıza pes etme mücadeleye devam yaşadıklarımı elimden geldikçe sizlerle paylaşacağım teşekkür ederim tüm arkadaşlara hacı mehmet arkadaşım inşallah sende mutlu sona erersin o memuru bimere şikayet et çekinme takipteyiz
cemil bey hayırlı olsun sevindim benim konuda biraz karıştı veya karışık bi zahmet okursanız sizin tecrübelerinizden faydalana bilirim şimdiden teşekkür...