Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporlar e-rapor sistemine yüklenecek mi? Kullanabilecek miyiz?

E nabız da rapor nonuz gözüküyor sa veri tabanına kayıtlısınız e devlet te gözükmemesinin sebebi eski rapor lar ıslak imzalı olmadığı için sıkıntı yok rahat olun

bilgeadam
Rapor no görünüyor ama e devlette beden görünmüyor görünmesi için cimere yazdım hastahneye gidip sormayı düşünüyorum soran varmı

arkadaslar ben 2 sene once gıttım 2008 de aldım raporu hala gozukmedı bana dedıklerı suuu sırayla yenıden eskıye gore sıraya koyduk kayıt yapılıyor sadece 2 kısıyız dedıler hala guncelenmedı beklıcez eger ıstıyorsan ıslak ımzalı dedıler verelım dedıler bende var dedım beklıceksınız o hastanenısızn hızı artık

Fasfor eski raporlar ıslak imzalı olmadığı için gözükmüyor e devlet te gözükmesi yeterlidir

bilgeadam

Benim rapor aslında ıslak imzalı 2018 yılında almıştım bekleyelim bakalım

Herkese merhaba bugün 2006 yılında aldığım engelli raporum ile hastaneye gittim ve raporumun e-rapor sistemine kayıt ettirmek istedim...Benim raporumun aslı elimde olsa bile hastanede raporumu arşivde bile bulamadılar.Elimdeki raporuda yok sayıp sisteme kayıt edemeyiz dediler.Bu durumda olan arkadaşlar oldu mu bu işin içinden nasıl çıktınız.Taşıma kartı çıkartacağım ama onlarda sistemden kontrolle geçmişler ve elim kolum bağlı kaldı..Cimere mi yazayım Aile ve Sosyal Bakanlığınamı başvurayım varsa bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Myki39

Oha ya resmen eskiden alınan raporu geçersiz saymislar

Onlar hastane arşivine hayatta bakmamislardir

Şimdi durum şöyle ilerliyor raporunuz en az alali 15 yıl (hastaneden hastaneye değişir) geçerse arşivden imha ediliyor. Engelli raporları edevlette gözükemez çünkü 2019 şubattan önceki raporlar ıslak imzalıdır , e imzalı olan 2019 şubat ayından sonra e imzali başlamıştır. Kısacasi edevlette gözükmez ancak engelli raporunuzun aslı gibidir olan nüshası ile başvurmuşoldugunuz hastanye bunu sisteme işletmesini talep ediniz. Ardından bu rapor sadece bilgileri ile enabiza yüklenir , raporun pdf'i gözükemez,
Bence sistemde engelli raporu gözükmeyen varsa Ulusal Engeller Veri Bankasında gözükmeşi için sisteme işletmenjz gerebilir.
Saygilar

Üst Alt