Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının ödeme tarih mi değişti?

screetlove1992
bu herkeste her ay yazar tek fark tarıhlerde olur.2.ayda alınacak maaş oldugu için 2.ayın ilk günü ila son gününü yazar sen gene 13ünde alırsın
gelecek ay bu seferde 01 / 03 /2020 - 31 / 03 / 2020 yazar.
kısaca kafana takma değişen bişi yok

Evde bakım maaşı

Ben İstanbuldayım. sabah e devlette evde bakım maaşına baktım görünüyordu. Sonra kayıt bulunamadı yazmaya başladı hala da öyle. Güncellememi yaptılar acaba ondanmı gözükmüyor? Sizinde hala gözükmüyor mu?

Şuan bendede kayıt yok diyor İstanbul herkeste aynı galiba bu neden olur

Bu arada bişey daha sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen. Evde bakım maaşında gelirimize bakılıyor. Malum sgk da maaş brüt olarak görünüyor. Acaba sosyal hizmetler brüt olarak görüp kendilerimi nete çeviriyor? Yoksa maaş gelirimizin direk net rakamını mı görüyorlar?

E devlette evde bakım maaşı hala kayıt bulunamadı yazıyor. İstanbulda e devlete yansıyan varmı?

enes75

Şimdi baktım yansımış sizde bakın isterseniz

enes75 şimdi tekrar baktım yine kayıt bulunamadı diyor sizinde öylemi acaba rica etsem bakıp bana yazabilirmisiniz?

Evet sanırım sistemsel bişey. Ayın 13 ü ödeme tutarı falan çıkmış sonuçta

güncellenmıs kayıt görunuyo 1460 tl

Bende kayıt bulunamadı yazıyor yine. Şu anda İstanbulda evde bakım ödeme bilgisini e devlette görebilen var mı?

Kimse cevap yazmamış,bu forumda kimse bakım maaşı alan yokmu İstanbul'da . Hey Allahım ya nasıl insanlarız.
fatos_40
Ben baktım bende de evde bakım kayıt Yok diyor

Aynen ya. Enes 75 saol cevap yazdığın için. Kayıt çıkınca haber veririz yine buradan.

fatos_40
istanbulda değilim ama ebm ler e devlette görünüo hesaba yatırılmıs .yaklaşık 1 saat kadar önce baktım

Evde bakım maaşı İstanbul kayıt bulunamadı yazıyor bende hala. İstanbulda kayıt görebilen varmı? Güncelleme oldumu acaba?

Hayır henüz hiç bir yerde yok yazanlarda laf olsun diye yazıyor bekleyin bu hafta bitene kadar görülür

Üst Alt