Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının ödeme tarih mi değişti?

İzmir'de aynı durumda kayıt bulunamadı yazıyor şuan için.

Nisan ayı evde bakım maaşı İstanbul için kayıt bulunamadı yazıyor. Güncelleme olmadımı daha? Sizinde kayıt bulunamadı mı yazıyor hala İstanbul için acaba?

Enes 75 merhaba. Nisan ayı evde bakım maaşını zı e devlette görebiliyor musunuz acaba?

İstanbul'dayım ve hala kayıt bulunamadı yazıyor. Sizin de aynı şekilde mi. Her ayın 4'ün de olmadı 5'i sabahı güncellenmiş olarak gözükürdü. Yarın da aynı şekilde kayıt bulunamadı olarak gözükürse, perşembe günü sosyal hizmetlere gideceğim. Büyük olasılıkla bir sıkıntı var demektir.

Bu ay güncellemede gecikme oldu sanırım.Sadece İstanbul,a has bir durum olduğunu düşünmüyorum yarın belli olur.bende baktım hala güncellenmemiş,kayıt bulunamadı yazıyor.

Benimde her ayın engeç 5 inde sistemde görünüyordu. Kayıt bulunamadı yazıyor

Güncellensede zaten ayın 10 ndan önce yatmıyor ki bekleyin.ortalığın durumu malum.biraz sabır

Hala kayıt bulunamadı yazıyor, başka bu şekilde gözüken var mı yoksa bu benimle ilgili bir sıkıntı mı.

Merhaba bende İstanbuldayım benimde hala kayıt bulunamadı yazıyor. Sosyal hizmetleri aradım sorun yoktur bazen öyle oluyor sistemde dediler

Evet hala kayıt bulunamadı yazıyor. Bugün sosyal hizmetlere gittim orada sistemde bir sıkıntı gözükmediğini söylediler. E-devlet ile alakalı olabileceği söylendi. Sizin de hala kayıt bulunamadı şeklinde mi..

spica34 evet hala kayıt bulunamadı yazıyor. Şimdiye kadar çıkması lazımdı. İnşallah yakın zamanda gözükür bende endişelenmeye başladım

Bugün sosyal hizmetlere gittiğimde benden evvel aynı sorunla ilgili 4-5 kişinin daha geldiğini söylediler. Sosyal hizmetlerin sisteminden baktılar maaş ile ilgili bir problem olmadığı devam ettiği söylendi. İnsan yine de biraz tedirgin oluyor fatoş hanım. Ben bugün beyoğlu sosyal hizmetlere gittim, bize orası bakıyor. Siz hangi sosyal hizmetlere bağlısınız.

Biz Eyüp sosyal hizmetlere bağlıyız. Bende aradım. Sistemden bakmasınlar ama sorun yoktur dediler. Maaş yatmazsa o zaman ararsınız dediler. Sürekli bakıyorum bende e devletten.

İlk gittiğimde bana da aynı şeyi söylediler, maaşınız yatmazsa gelirsiniz diye. Ben biraz ısrarcı olup sistemden kontrol ettirdim ve bir sorun olmadığı belli oldu. Yine de devamlı bakacağım e devlete .

Evet haberleşelim, bende size aynı şeyi söyleyecektim. İnsan böyle durumlarda kendisi ile aynı durumda olan kişilerle daha iyi hissediyor.

Ankara 1 Nisan'da yatmış görünüyor.

Son düzenleme:
Bendede aynı sorun var İstanbul'da demekki İstanbul'un hepsi aynı durumda

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatos_40
Hanım efendi bugün baktınız İstanbul güncellenmişmi

Maalesef şimdi baktım İstanbulda ım hala güncel değil kayıt bulunamadı yazıyor

Kayıt bulunamadı sorunu herhalde birçok kişide var.

fatos_40
Tşk ederim sağ olun acaba niye böyle oldu bu ay

Herkesin böyle göründüğüne göre sistemsel Bi sorun var sanırım

Üst Alt