Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının ödeme tarih mi değişti?

Maalesef hala Bi gelişme yok. Hala kayıt bulunamadı yazıyor Ahmet bey

Sistemden kontrol edin dedim. Bazen öyle gözüküyor gerek yok sorun yoktur dediler geçiştirdiler. Yatmazsa paranız ararsınız dediler Ahmet bey

Esenyurt size çok tşk ederim çok duyarlısınız

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica ederim ne demek burda birbirimize yardımcı olmalıyız. Hepimiz merak içindeyiz. Haberleşelim yine yansıyan kadar.

Tabibiki çok sağ olun hayırlı akşamlar

Evde bakım maaşı İstanbul için güncellenmiş e devlette gözüküyor arkadaşlar

Evde bakım maaşı 13 ünde gece yatmış olurdu. Benim hesabımda yatmamış görünüyor. Acaba sizin paranız yatırıldımı?

Arkadaşlar sosyal hizmetlerle görüştüm gönderdiklerini söylüyorlar. Bankada ı ödemeler gecikti. Yoksa benim hesabımda mı Bi problem var anlayamıyorum. Lütfen evde bakım maaşınız yattım yatmadımı yazarmısınız?

Ahmet Birdal
Başka bir linkten İstanbul cuma öğleden sonra yatacakmış bilgisi geldi

Ahmet bey merhaba. Cuma öğleden sonra yatacağım bilgisini nereden aldınız acaba?

fatos_40
Engelliler gen tr de yazıyor bir hanım sosyal hizmetleri aramış ordan verilen bilgiymiş

Arkadaşlar İstanbul benim de yatmadı galiba İstanbul geneli bir sorun olabilir

Istanbul geneli yatmadı sanırım bir tanıdığım Muğla'da evde bakım maaşını çekti ama benim hesapta hala yok

İstanbulda sistemsel Bi sorun çıkmış. Aile sosyal politikalar il müdürlüğünü aradım bu hafta yatar dediler. Cuma öğleden sonraya kadar yatmasını umuyorum bende.

Ben kendim bahçelievler sosyal hizmetlerini aradım bana cuma gününe kadar yatacak denildi

Üst Alt