Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı arttı mı ya da ne kadar olacak?

Memur ve emekliler için temmuz ayında zam gelmesi bir çoğumuzun gelir aşımını yaşamasana neden olacak galiba. Ben bunun korkusunu ve űzűntűsűnű hissediyorum. Sizce askeri űcrete de zam gelmesi veya bu durumun bizleri etkilememesi için bir dűzenleme yapılır mı?

Fatma8i her zaman asgari ücretede zam geliyordu. Umarım yine gelir. Memur emekliye zam gelipte asgari ücret le çalışana zam gelmemesi olmaz diye düşünüyorum

zeynep71

İnşallah gelir bizlerde mağduriyet yaşamayız 😔
Yoksa aile űyelerimizin maaşlarına gelen zamlar nedeniyle bizim bakım aylıklarımız kesilecek. Onlar adına sevinemiyoruz bőyle.

zeynep71

merhaba bakım maası edevlette bu sekılde yazıyor sızınde boylemı

Bu hizmeti kullanarak, almakta olduğunuz Engelli Evde Bakım ödemelerinin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

@screetlove1992 şu ana kadar yatan illerden diğer forumlarda payaşım yapııyor e devlette görünmemesi sorun değil sistemsen bir sıkıntı var e devlette görünmese bile maaşlar hesaba yatmış günü gelen illere sırayla yatıyor sorun yok yani

Evet e devlette sıkıntı var ama maaşım 00 30 itibarı ile yatmistir

bayramdan önce bakım maaşları hesaba yatar mı acaba

Kişi başı gelir kriteri 3666 lira oldu. Hadi hayırlısı hepimiz için.

Bakım maaşı ne kadar oldu? Temmuzda zamlı alır mıyızz

Temmuz 4 de TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamıni açıklayacak böylece 6 aylık Memur enflasyon farkı belli olacak, Cumhurbaşkanı+zam olabilir dedi.
Toplamda %40 ve üzeri zam bekleniyor.
Evde bakım aylığı da Memur maaş katsayısına endeksli olduğu için zam gelecek.

Asgarî ücret zammi ise evde bakım alma kriterini etkiliyor yani kişi başına düşen gelir asgarî ücretin 3/2 sinden çok olamaz.

Bayramdan önce evde bakım aylığı alinacak.

Bakım maaşı ne kadar oldu? Temmuzda zamlı alır mıyızz

Zam gelecek ama Pazartesi saat 10.00 açıklanacak enflasyon verisine göre memur maaş zamları belli olacak. Henüz ebm zammı belli olmadı.
Zamlı maaşlar Ağustos ayından itibaren alınmaya başlanıyor, önce bakım sonra para mantığı ile.

İkinci 6 Ay Evde Bakım Maaşı

6 aylık Enflasyon oranı açıklandı, bu orana göre evde bakım maaşı 3290 yapıyor, doğru mu hesap acaba

Dogru
Kardeş

Engelli
Aylık
1842tloldu

Bakım
Aylık
1290tloldu

Pardonkardeş

Bakımaylık
3290tloldu
Özür

3339 lira olur diye hesapladım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kesintisiz 3340 TL di mi?

Son düzenleme:
Kişi başına dűşen gelir kriteri de kesinleşti mi acaba?

Memurlar zamlı olarak bugünden itibaren maaş alırken neden evde bakım ödemeleri zam faklı olmadan ödendi acaba bilgisi olan var mı? Ocak ayı zammı da 1 ay sonra yansımıştı maaşlara engelliler hep geriden geliyor ne hikmetse.

Bizler işçiler gibi önce çalışırız sonra maaş alırız durum budur....
Memurlar ise peşin alır öyle çalışır kanun bu....

Üst Alt