Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı arttı mı ya da ne kadar olacak?

Sözde zamlı olacaktı yine aynı miktarda yatmış

Memurlar zamlı olarak bugünden itibaren maaş alırken neden evde bakım ödemeleri zam faklı olmadan ödendi acaba bilgisi olan var mı? Ocak ayı zammı da 1 ay sonra yansımıştı maaşlara engelliler hep geriden geliyor ne hikmetse.
Yanlış biliyorsun kardeşim bu bakıcıya verilen aylık, bakıcın sana Haziran ayında bakıyor Haziran aynın maaşını temmuzda alıyor yani temmuzda aldığımız maaş temmuz ayının değil ondan zamlı değil temmuzun maaşını ağustos da alıcaz zamlı bir şekilde.

Her zam geldiğinde aynı biz 1 ay geriden aldığımız için 1 sonraki ay zammı aliriz

Tayyip isini bilir o kadar parayi vermez memur maas kat sayisina gore olsa bile
En fazla verecegi 2800-2850 fazlasini vermez hem verse neye yararki... daha bize zam gelmeden piyasa urunlere zammi koydu bile gozumle gordum ... ornek kola cay cips bimde oyle.....

01.07.2022 ve 31.12.2022 Arasında ödenecek evde bakım ve 2022 engelli maaşları.

Evde bakım maaşı gelir kişi başı 3666 TL

Evde bakım maaşı 3335 TL

2022 Engelli maaşı kişi başı gelir 1833 TL

%70 ve üzeri engelli aylığı. 1840 TL

%40-69 arası engelli aylığı 1226 TL

18 Yaş altı engelli yakını aylığı 1226 TL

65 yaş aylığı 1536 TL

%70 ve üzeri engelli aylığı. 2381 TL

%40-69 arası engelli aylığı 1586 TL

18 Yaş altı engelli yakını aylığı 1586 TL

65 yaş aylığı 1988 TL

deasn12 senin soyledigin bu rakamlar varsayim aile ve sosyal hizmetler bakanligi aciklama yapmadi...
En saglam kaynak orda....

frekans027 peki güzel kardeşim sen varsayım de.. En sağlam kaynak açıklanınca burası ile eşleştir tamam mı güzel kardeşim..

Arkadaşlar temmuz ayı için hanemize giren bir yetim maaşını zamsız alırken, diğer dul ve yetim maaşını ise zamlı olarak aldık. Temmuz aylık kişi başına dűşen gelir hesabını eskiye gőre mi yoksa yeniye gőre mi yapmam gerekli acaba? Henűz sitede gűncellenmeyince şűpheye dűştűm. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Eskiden Kalem bilgilendiriyordu gelir sınırı ve maaş filan şimdi yazdığını görmedim

Evet onu biliyorum benim sormak istediğim temmuz ayı gelir sınırı hesaplamamızı 2835. 60 tl gőre mi yoksa* artik 3666 tl gőre mi yapacağımız. Bu ay için sormuştum.

Asgari ücret arttığına göre öyle olmalı

evde bakım ile ödeme bilgileri neden edevletten gözükmüyor. uygulama edevletten kaldırıldımı.

Evde bakım maaşı kaç para oldu

Merhaba iyi günler evde bakım maaşı kaç para oldu acaba bilen varmı ...

Arkadaşlar gelen zamlar nedeniyle evde bakım aylığımda gelir aşımı gőrűnmekte ama maaşta hesaba yatmış kuruma en kısa zamanda bildireceğim ama hesabıma yatan maaşın iadesini nasıl sağlarım acaba? Henűz çekmediğim için kuruma bildirdiğimde onlar geri çekerler mi?

Son düzenleme:
Üst Alt