Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım ödemeleri yatan hesaplar değişmiş!?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Bakım ödemeleri yatan hesaplar değişmiş,konu ile ilgili bilgisi olan paylaşsın.

internet yada mobil hesabınızı kontrol edin,sosyal hizmetler yeni hesap açmış

Hangi başlıkta ziraat mobilde bakalım

ziraata baktım aynı hesabım duruyor zaten onların bizim adımıza bir hesap açma yetkisi yokki...olsa başından bize açtırmazlardı zaten bir yanlışlık var..

yanlız e-devlette sorgulattığımda "Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!" yazıyor sizde nasıl durum edevlette benimkinimi kestiler yoksa?

E devlet güncellemesi atın 5 veya 7 si gibi oluyor rahata olun fakat bu hesap açılma konusu nedir bilmiyorum başlığı açan arkadaş daha açık yazarsa iyi olur

evet değişik mesajlar gelirdi ay başında fakat ilk defa başvurunuz yok mesajı aldımda onun için tuhaf geldi sizdede aynı mesajmı diye merak ettim ...hesap işinde yanlışlık var bence

E devlette kayıt getirilmedi diye yazıyor. Olumsuz durum olsa. Her yıl eve giren geliri hesaplamak için belgeler isteniyor. Sıkıntı olduğunda bildirirler di diye düşünüyorum

ben hesap değişti yazmadım aksine hesabım aynen duruyor zaten onların adımıza hesap açabileceklerini düşünmüyorum arkadaş bir şeyi karıştırdı herhalde.

Aynı sorunu bugün bende yaşadım kartımı kullanamadım kurum maaş hesabı açmış bizim adımıza ziraat bankasına giderek onaylatmamız gerekıyormus bilginiz olsun dilerseniz sizde bankanızı arayın bilgi alın

Ziraat mobilden bunu bizim göremeyeceğimizi söyledi müşteri hizmetleri yetkilisi bizzat bankaya giderek öğrenebilirmişiz

ben şimdi gene baktım bende 2 hesap yok ki niye böyle bir şey yapsınlar?
Esma098

kullanamadım derken hangi karttan bahsediyorsunuz banka kartındanmı? gidip bakayım onada yakın nede olsa

monser
Sabah bende aynı sorunu yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ikinci hesap açılmış bakiye orda gizukuyor bankaya gidip güncellemek lazım

CPH2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah bende aynı sorunu yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ikinci hesap açılmış bakiye orda gizukuyor bankaya gidip güncellemek lazım

üşenmedim gittim şimdi bankamatikten baktım evet ikinci bir hesap gözüküyor tabi içinde bir meblağ yok ama o hepmi vardı şimdimi geldi onu bilemiyorum siz bakiye orda gözüküyor derken siz paramı bırakmıştınız eski hesapta? ben çünkü hiç para bırakmıyorumda hesapta

Sosyal hizmetleri arayıp bilgi alan oldumu acaba bu konuda yâda telefon ile sms alan oldumu insanları bilgilendirmeleri lazım önceden böyle saçmalık olmaz olmamalı

üşenmedim gittim şimdi bankamatikten baktım evet ikinci bir hesap gözüküyor tabi içinde bir meblağ yok ama o hepmi vardı şimdimi geldi onu bilemiyorum siz bakiye orda gözüküyor derken siz paramı bırakmıştınız eski hesapta? ben çünkü hiç para bırakmıyorumda hesapta
Evet biraz bakiye vardi

Sosyal hizmetler yeni hesap açmış ama hesap mobil bankacılıkta görünmüyor atmde görünüyor şubeden güncellemek lazım

Aynen banada bu sekılde söylendi

Birde e devlette evde bakım ödemeleri basvurunuz bulunmamaktadır yazıyo sizlerde de öylemi

Evet doğru atm ye gittim 2. Bir hesap bağlanmış yarın bankaya gidip tam detaylı öğrenirim

Atm ye gidin kartınızı takın para yatırma ya basın orda 2 tane ıban çıkacak biri yeni olan

Esma098 bendede aynısı yazıyor e devlet te. Neden 2 hesap açtılar onu anlamadım.

Sadece maaş için miş o hesap doğru anladıysam ana hesap olarak yeni açılan hesap guncellenmiş

Arkadaş bu nasıl iş ! Kartı kullanmak istediğimde yetersiz bakiye diyor. Atmye gittiğimde parayı çekebiliyorum. Demek yine saçma sapan bi değişiklik yapılmış.. ee nolucak şimdi ? Kart iptal mi yeni hesap açılıp ona yatırılacaksa maaş ? 🤔

Arkadaşlar daha önce kullandığınız hesap yine duruyor sisteme yeni bir hesap numarası tanımlanmış mobil uygulamada görünmüyor atm ye gidince görünüyor kimligiginizle birlikte banka şubesine gidip tanımlanan hesabı onaylayacaksınız ondan sonra mobil hesapta görünecek ve maaş yeni hesaba yatacak konu bu

Üst Alt