Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım ödemeleri yatan hesaplar değişmiş!?

arkdaşlar doğru haber bende şimdi baktım banada yeni hesap açılmış böyle şey nasıl olabiliir şaşırdım bankaya soran vamı bilgisi olan varmı

arkadaşlar sistenmmi deyişti e devlete baktım evde bakım ödeme bilgilerine Tc kimlik kayıt bulunamamıştır yazıyor bu neyin nesi anlamadım

Üç aydır böyle nerdeyse maaş yatmadan bir iki gün önce güncelleniyor ama bi önceki ayın maaşı görünüyor bende ilk gördüğümde kesildi sandım yani geneli böyle rahat olun

VİSAL-İ BAKİ

Birden fazla hesap olduğunda, genelde sürekli kullanılan hesap alışveriş türü şeylerde kullanıma açık oluyor. Böyle olunca atm de bütün hesapları görmenize rağmen alışveriş türü şeyler tek hesaba tanımlı olduğundan işlem kısıtlı olmuş gibi oluyor. Bankaya gidip tüm hesaplarınızın da alışverişlere de tanımlattırmanız gerekiyor.

Dün bu başlığı görünce uygulamadan baktım. Kartlarım ayarlar hesap ekleme çıkarmaya girdiğinizde yeni açılan hesap görünüyor. Ashb yardım adıyla çıkıyordu. Ama ana sayfada hesaplarım bölümünde görünmüyor. Bugün bankada karta tanımlattık. Şimdi ana sayfada çıkıyor. Karta tanımlama işlemi için bankaya gitmek gerekiyor. İlk hesabım 5001 olarak bu yeni hesap 5008 olarak ve ana hesap olarak tanımlanmış.

Bende az önce gittim bankaya dedim böyle böyle gözükmüyor tamam dedi kimlik alıp bir şey imzalattı 5 10 dk ya açılır dedi açıldı ..

Mobil bankacılığa girdim yeni hesap açılmamış nereden bakılıyor anlamadim bankanın bilgilendirmesi gerekmiyor mu?

Düzeltiyorum .Evet doğru hesap açılmış ashb yardim hesabi diye bu hesabı atıver etmek için bankayami gitmek gerekiyor acaba benim telefonum da seçenek var üzerini tıkladığımda hesap aktif okuyor sanirim ama diğer hesapta para var k nolcak..İnsanları böyle ugrastirmasalar keşke anlayan var anlamayan var hastasinı bırakıp bankaya gidemeyecek olanlar var

İlçemizde bulunan kuruma gidip sordum. Bilgilerinin olmadığını söylediler. Bankaya gittim bankadaki görevli Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı hesap açtırmış dedi. Açılan hesabın mobil bankacılıkta görünmediğini atm de görüldüğünü söyledim. Yeni açılan hesabı mobil bankacılığa tanımlatmamız gerektiğini söyleyerek işlem yapıp mobil bankacılığa tanımlattı. Geri kuruma gelip durumu anlattığımda bakanlığın merkezi ödeme sistemine geçeceği bilgisini verdi. Bu yeni sistem ödeme nasılsa bekleyip göreceğiz sanırım...

Merhaba zaten aylık her zaman ziraat bankasından alınıyorsa ve mobil veya internet bankacılığı hiç kullanılmıyorsa mevcut bile değilse atmden kartla para çekmek mümkün olmuyor mu güncelleme yaptırmayınca?

kidov

yok çekersin orda gözüküyor çünkü..ama benim gibi parayı mobilde bekleyen sittin sene beklerdi gelecek diye haber veren yok çünkü bizi insan yerine koymuyorlarki ..

Fatma mehmet
Maaş atm den çekildiği sürece sıkıntı yok. Atm de yeni hesap görünüyor.
Möbilde tüm hesaplarım kısmında görünmüyorsa bankaya hesabı mobile tanımlatmak için gitmeniz gerekir.

sadece bakanlıgın hesabı degişmiş maaşlar herkesin eskiden oldugu gibi maaşları hesaplarına yatacakmış birde butun iller aynı gun yatacakmış bundan sonra

Bakanlık evde bakım hastaları için yeni hesap açmış haberı olan var mı bi engellı

Arkadaşlar bakanlık hepımız ıcın yenı zıraat hesabı acmıs.ınternet bankacılıgından kontrol etmenız ıcın subeye gıdıp ınternet bankacılıgına yenı hesabı tanımlatmak ıstedıgınıze daır basvuru yapıyorsunuz.cunku artık odemeler o hesaba yapılacak.bunu yaparken mevcut kartınızıda o hesaba baglatınız... Herhangı bır şubeye gıtmenız yeterlı
çünkü maas odemelerı artık bakanlık tarafından yapılacak ıl mudurluklerınden değil....Bi engelli sitesinden okudum doğru mu doğruysa artık ödemeler zamanında olur bilgisi olan var mı

ABakanlık yeni destek ödemesini duyurdu! O şartı sağlayan kişilerin hesabına 4 bin 336 TL yatacak - Aile Bakanlığı, sosyal destek ödemeleri kapsamında yer alan zamlı maaşın 15 Ocak'ta hesaplara yatırılacağı bilgisini paylaştı.

diye haber var

Engelli evde bakim parası artık sosyal destek olarak mı geçecek benim mobil hesabımdan görünüyor yeni hesap açılmış..

Bugün sosyal hizmetler görevlisi ile görüştüğümde bize gelen bilgiye göre türkiye geneli her ay 14 ünde yatacak dedi. Ne kadar doğru bir bilgi o tarih gelince görülcek.

Sakın hesapları birleştireyim derken virman hesabını kapatmayın,yeni iban vermek zorunda kalırsınız.Banka şubesine gidip oradan güncelletin.

bakım parası yatan il varmı yoksa tüm türkiye aynımı yatacak yatan varsa yazabilirmi yada ayın kaçında yatacak bilen varsa lütfen yazsın

filyoslun

genelde 16 sında yatardı balıkesirde..bundan sonra hepsi 14 ünde yatacak diyenler var
...bakalım göreceğiz..

Yeni açılan evde bakım maaşı hesabı Ziraat Bankası ATM de görünüyor mu?

Yeni açılan hesap için banka şubesine gitmedim, kullandığım eski hesap ana hesap olarak görünüyor.
Ziraat ATM'den ana hesap olmayan ve mobilden de görünmeyen hesapta para çekilir mi

Bankaya gidip yeni açılan hesabı tanımlatmaniz lagzım sanırım ben gittim şimdi mobildende görünüyor

yatan olsa en azından problem olman çekebiliyoruzmu onu anlardık istanbul 13 yatıyor

Elinizdeki bankart eski olduğu senesi dolduğu için yenisi yollanacaktır ondan öyle eski kartlariniz yenisi gelene kadar geçerlidir

Siteye girenlerin haberi var sadece çoğunun haberi yok bile İnternet kullanmayan var peki onlar bu ay bakım aylığı almayacak mı

Bakım maaşı an itibariyle yatmış, yatan maaşlar eski hesaba mı yoksa yeni açılan hesapa mı yatmış

Evde bakim maasi 2. Hesaba yatmış ve işlem yapılamıyor..?

Ankara evde bakim maasi ashb yeni açtığı hesaba yatmış görünüyor fakat bankadan hesabı karta tanımlatmak gerekiyor ziraat mobilde ana hesap olarak eski hesap göründüğü için herhangi bir işlem yapılamıyor para aktarmak fatura ödemek vs gibi

Bakım maaşı an itibariyle yatmış, yatan maaşlar eski hesaba mı yoksa yeni açılan hesapa mı yatmış

2 ci hesaba yatmış

1 ci hesaptan yeni yani 2 ci hesaba para aktaramadım işlem kısıtlı dedi ama tam tersi yeni hesaptan 1 ciye havale yaptım tüm parayı

evet bende az önce baktın benimkide yatmış 2 ci hesaba ...ben daha önce bankadan tanımlatmıştım kredi borcu taksidimi ödetim ordan

hesapa mı yatmış
2 ci hesaba yatmış

1 ci hesaptan yeni yani 2 ci hesaba para aktaramadım işlem kısıtlı dedi ama tam tersi yeni hesaptan 1 ciye havale yaptım tüm parayı

Üst Alt