Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım ödemeleri yatan hesaplar değişmiş!?

Arkadaşlar bu ay iki hesapta birinde 700 TL gözüküyor digerinde 2400 biz diğer ay en fazla 150 TL gibi bir tutar kalmıştı bu tutarları topladigimda güncel tutarı vermiyor bu nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz

Bankaya gitmeye gerek yok ki telefon dan ziraat uygulamasindan tüm hesaplarım deyince çıkıyor arkadaşlar yeni açılan hesap

Bankadan işlem yapmadan para çekiliyor mu para çeken var mi öyle

tuba27 yeni hesaba yatan parayı eft yaptım bankaya gitmeden..
gökyüzü12 başvuru kabul tarihiniz yeni mi? bankayı bi arayın bilgi verirler..

Bankadan işlem yapmadan peki atm den para cekiliyor mu çeken var mı teşekkürler

Son düzenleme:
tuba27

Evet, çekiliyor. Atmde ''para çekme'' kısmında her 2 hesap da görünüyor ve bakanlığın açmış olduğu hesaba girip çekebiliyorsun. 2 gün önce bu şekilde sorunsuz çektim.

Arkadaşlar hesap düzelmiş para transferi oluyo faturalar da ödeniyor madem atm den işlem yapmadan para cekiliyorsa bankaya gidip hesap tanımlamaya gerek yok.

Artık Şehirlerdeki Sosyal kurumlarına gitmeyecek paralar direk Devlet kendisi yatıracak hesaplara bu yüzden yeni hesap açmışlar. Annem vasim ve Evde bakım parasını bankadan çekiyordu. Evde bakıcı olan kişiye Yeni hesap açmışlar hesaplardan bakabilirsiniz bankaya gitmeden hallettik. Parayı ATM den çekebilmek için hesabı tanımlama yapmanız gerekiyor. Birde Telefondaki Şube çalışanı Anneme Yeni kimliğini tanımlaması ve tarama yapması gerektiğini söyledi bankaya hafta içi gidecek.

Bu yeni açılan hesap ana hesap olmuş. Yani kasada ya da farklı atm de sadece ana hesaptaki para kullanılır. Bizim kartta bir de maaş hesabı var. Ben hesaplar arası transferle parayı ana hesaba taşırım ki alışverişte sorun olmasın diye. Şu an bu yeni hesapta transfer engeli var. Maaş hesabındaki parayı yeni hesaba taşımak istiyorum, bu hesapta işlem kısıtı var diyor.

Mavidenizim Ben de herangibi sorun yok,Diğer hesabımda,farklı hesabada,net üzerinden alışverişede acık yeni hesabım,üstelik bankayada gitmedim.İstersen bi şubenle görüş.Yada mobil uygulamadan işlem kısıtlama bölümüne bak.

yıldırım1

Şubeye gidip hesabı karta tanımlama ve İnternet bankacılığına açma işlemini yapmıştım. Öncesinde yeni hesap görünmüyordu. Fatura ödeme diğer hesaba transfer hepsi oluyor. Ama ana hesaba transfer olmuyor. Maaş hesabındaki para kartlarım seçeneğine girince görünmüyor. Sadece ana hesapta kalan miktar görünüyor. İşlem kısıtlarında da herşey normal eskisi gibi. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp soracağım.

Müşteri hizmetlerini aradım. Bu hesap evde bakım ödemesi için açılmış dışarıdan para alımına kapalı şubeye gidip görüşün dedi. Ben de ana hesabı değiştirebilir miyiz diye sordum. Uygulama üzerinden nasıl yapacağımı tarif etti ve ben ana hesabı değiştirdim. Böylece sorunum kalmadı.

Down Kızlı Baba uygulamada arama bölümüne hesap ekleme yazın, ekleme çıkarma sekmesine girin, kartı seçin, açılın ekranda hesap tipini virman seçin, altta hesabın yanında tik işaretini kaldırıp devam deyin ve onaylayın sonra tekrar en baştan işlemleri tekrar edin bu sefer hesap tipi ekranında iki hesapta görünür ordan yeni hesabı seçip devam deyin ve işlemi onaylayın..

Down Kızlı Baba

Menü - banka kartlarım - kart ayarları - hesap ekleme \çıkarma - ana hesap sekmesine basıp virman hesaptaki tiki kaldırın. Geri dönünce her iki hesapta görünür. Ana hesap yapmak istediğiniz hesabı seçip onaylayın.

Merhaba raporum bu sene süresiz oldu bakıcı parası alıyorum şehir değişikliği İstanbul'dan Ankara'ya göç yapacağım kuruma bilgisini verip merak ettiğim oradan tekrar heyete girer miyim bu süreç çok zor geliyor raporum süresiz.

Ziraat bankası yeni hesap işlem kısıtı

Ashb tarafından yeni açılan 5006 ek nolu hesaba diğer hesabımdan para aktarmak istedim yani hesaplarım arası virman yapmak istedim ama yeni açılan hesapta işlem kısıtı var diyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi işlem kısıtı ne demek?

valla annemın benden dolayı bakım maaşı aldıgı icin işlem kısıtı komuşlar yeni hesap acması kötü oldu bu evde bakım maaşları hesabı

afyonlu_biz03

Yani işlem kisiti ne demek evde bakim maasi kesilmiş olabilir mi daha önce bu hesaba para aktardım diğer hesabımdan

Üst Alt