Kafama takilanlar bilenler yardımcı olursa sevinirim
Iyi gunler evde bakıma başvurdum annem şizofreni kafama takilanlar var. Ben annemin vasisiyim 2 yılda bir karar yenileniyor sosyal hizmetlere bildirmem gerekli mi? 3 ayda bir ilaç yazdırmayı, 15 günde bir iğne götürüyorum 6 ayda bi meme ultrosunu kisti var , 3 ayda bir kan testine ilaclarin degerlerinde herhangi bi etkisi olupolmadigi icin götürüyorum annemi bunu sosyal hizmetlere bildirmem gerekli mi?
102kilo zayiflatmak hemde sosyelesmesi yuruyus yaptiriyorum pazar evimizin ucunda kalabalık ortamları sevmediği için gelmek istemiyor. Çocuğun okulu 10dk mesafede onada gelmek istemiyor rahatsız oluyor yavaş yavaş ariliştırmaya çalışıyorum bunlar Evde bakım maas bağlanmasına engel mi? Annemin temizlik bakımını yapamadi için yıllardır biz yapıyoruz temizlik bakim hijyen bunlar sorun mu? Yani kisaca bi cocugumuz var annemde cocugumuz iki çocukluğun diyoruz. Maddi olarak zor durumda olduğumuz için bakim maaşına basvurduk. hayirlisiyla Baglandiktan sonraki süreç ilgili bişey bilmedik için sormak istedim.kusura bakmayın uzun oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun