Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde çalışmak istiyorum. Fikri olan var mı?

poly rosha;

İnternet ve çeşitli ürünlerin tanıtım ve satışı için evden çalışacak kişiler aranıyor. Ancak diksiyonun iyi olması ve biraz da sabırlı olmak gerekiyor. Bir de öyle söylendiği kadar yüksek rakamlarda kazançlar elde etmek çok zor. Kolay kazanç ele edilmiyor.
El işlerini de artık insanlar facebook sayfalarına koyup beğeni görürlerse sipariş alıyorlar. Daha detaylı bilgi alabilirsin.
Evde Nasıl Para Kazanılır? | Fiskosta.com: Kadına dair her şey & Güzellik ayrıntıda gizlidir

işkurda böyle birşey varmı gerçekten.civi bırakıp evde iş veriyorlarmı ne işler mesela

MUM

arkadaşlar, çok az parayla evde mum yapabilirsiniz.
gerekli olan malzeme ;
1-eski bir tencere
2-parafin
3-kalıp veya kalıp yapmak için lateks.
burada para ile alacağınız sadece parafin. kalıp olarak dik duran herşeyi kullanabilirsiniz. hatta küçük pasta kalıplarını dahi kullanabilirsiniz. kalıp yapmak isterseniz ben nasıl yapılacağını anlaşılır şekilde açıklarım çok kolaydır kalıp yapmak. küçük heykelleri, kalın halatları, evinizde bulunan tuzluklar bile size kalıp olabilir. çok satan modellerden biriside ''bar mumu''dur. 10 cm yüksekliğinde, 4 cm çapında düz bişeydir. marketlerden mum alıp onlarında kalıbını çıkartabilirsiniz. başlamak için 1 kğ parafin almanız yeterli. kalıp yapmak isterseniz, yarım kğ. sıvı lateks almanız yeterlidir. ilgilenen olursa geniş açıklamasını yaparım.
kalıp için silikonda kullanabilirsiniz bu biraz tefarruatlı ama lateksten daha iyidir isteyene herşeyi açıklarım.

yapılacak iş ; parafini tencereye koyup isitmak. ve cezve ile alıp, kalıba dökmek. bu kadar :)

Son düzenleme:
magus2120;
Basit bir wordpress sistemi kurarak, ayda 10 tl bile kazanmak imkansız.

Net dünyasında kazanmak tabii ki imkansız değil, bu piyasada sadece site aç para kazan sistemi yok. Bir çok yol, yöntem var. Sadece site açarak köşeyi dönebilir insan, ama facebook gibi bir site açarak.

Hatta site açmadan da milyoner olabilir, ufak bir Whatsapp'ı Facebook'a satarak mesela.

1 ayda uzman olamazsınız hocam net piyasasında.

Kazanmak mümkün, ama anlattığınız kadar kolay değil. Google bir gün boş yere gelir hesabı kapatır, alacağınız da elinizde patlar.

Bunları boş biri olarak değil, nette çalışarak ayda 2000 lira dahi kazanmış biri olarak söylüyorum. Nette kazanmak kolay, ama küçük balık olmamak için büyük şeyler bilmek lazım.

OturanBoğa;
Ağzınıza sağlık hocam. Sanki bu site masrafsızmış gibi konuşmak insafsızlık olur.

yaw bu site masraflı veya masrafsız. para kazanır veya kazanmaz. kime neee. eğer para kazanıyorsa ne mutlu. bizler sıkıntılarımıza çare bulmak için buradayız. buradan aldığımız bilgileri ne doktordan, ne avukattan nede sağlık bakanlığından alıyoruz. site para kazanıyorsa bize mutlu olmak düşer. çok daha fazlasını hakediyor aslında.

gerçekleri yazdığınız için sizide kutluyorum sa'fi.

Bir ay boyunca gece gündüz konu hakkında makaleler okudum seo, backlink, wordpress, blog, adsense, partner şirketleri ne varsa öğrendim
ikinci ay deneyim süresi geçti
üçüncü ay her geçen gün artan bir istatistik elde ettim. Artık haftada bir kaç saat çalışıyorum o kadar.

Dünkü kazancımın capsı :) internetten para kazanılmaz diyenlere en güzel cevap :)

6EqRtIw.png

yelpaze;

Öncelikle teşekkür ederim.

Zaten para kazanabilmek için en büyük etken, üstte sizin yazdığınız. Google'da tam anlamıyla bunu istiyor. Siteyi yapan para kazanmak için değil, kullanıcıya zevk versin diye yapsın, ben de kazanayım o da diyor.

Ama inanın web aleminde bir facebook değilseniz hiç bir şeyin garantisi yok. Mesela ben şu anda boştayım ve EKPSS için çabalıyorum.

Ki ben asla emir komuta altında çalışmak istemeyen biriyim.

Yaw hıçbışey anlamdım once sıte mı kuruyoruz blogmu kuruyoruz .ınternetım var ,zamanım var, aklım var, özellıkle fınans , işlerınden anlarım ,fınans uzerıne bı blogmu kurabılrımyım mesela ?
Google uyelıgım çoktan var zaten ama neyapacam bılmıoyrum.

Önce internette temiz bir araştırma yapıyorsun, sayısız makaleler okuyup konuya hakim oluyorsun, konuya hakim olduğunuz da neyi hangi sırayla yapacağınızı bilirsiniz az biraz ticari zekanız varsa doğru kategorilerle doğru reklam ilişkisini sağlayıp yattığınız yerden para kazanıyorsunuz ama bir ay temiz bir kafa yormak lazım.

1 ay 30 gün eder, 30 gün 720 saat eder.

yelpaze;

Ben bu işi partime olarak yapmak istiyorum ,parafinin kilosu ne kdar ve ortalama bir mum ne kadara mal luyor ,bilgi verirmisin ,belki yapıp izmirde ki barlara satarım ,sayende aklıma güzel bir extra iş fikri gelmiş oldu

serafim ve diğer arkadaşlar.
part-time değil, istediğin zaman yapılacak bir iş. bir defa gösterirsen babaannen bile yapar :) aldığın parafini ocakta eritip kalıba dökeceksin hepsi bu kadar.
ben mum imalatcısı değilim. daha önce siparis üzerine heykel ve antik sütunlardan (çapı 20-28 cm) mum yapmıştım. oldukca basit bir iş. parafin şimdi ne kadar bilmiyorum ama oldukca ucuz olduğunu biliyorum. fiyatını internette bulabilirsin. denemekte fayda var derim. ne kaybedersinki. hiç bişey yapamazsan evde kendin kullanırsın. eminimki para kazandıracak bir iş.

sizler bu maliyet konusunu araştırın. bana asıl sormanız gereken şey, kalıbın nasıl yapılacağı hususu olsun. bu işteki en önemli konu budur.

siz bir başlayın. daha sonra nasıl şamdan yapılır onuda anlatırım burada ;)

özel mesajlara hiç gerek yok. soracaklarımızı buradan soralımki daha çok arkadaşımız faydalansın.

parafini 1 kğ almanızda şart değilki. yarım kilo alın evinizdeki mumu kendiniz yapın :)

bir örnek vereyim. ; küçük plastik toplar vardır. onun üst tarafından çok az kesin (portakalın üstünü keser gibi) içine parafin dökün. (tabiikide pamuklu ipi unutmayın.) alın size yuvarlak bir tane mum ;)

şimdi nerelerde mum satılıyorsa oralara satabilirsin. bakkallar, marketler, barlar, restaurantlar. cafeler.

bu mumlara koku ekleyebilirsiniz. boyama yapabilirsiniz. seçenekler çok fazla.

yada yapmayın kardeşim. ben sadece bir seçenek olarak yazdım. ister yaparsınız ister yapmazsınız. benim bu işten bir çıkarım yok. yapmaya karar verecek kişiye elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve benim vazifem burada biter.

magus2120;

yaptığın sitelerin adreslerini yazda bakalım neler var. trafiğini artırırız :)

Arkadaşlar, ben size bir yol açtım. Benim yaptıklarım kendi tecrübelerim sonucudur ve bunları bilmek sizin hiç bir işinize yaramaz çünkü kabiliyetinize göre inanılmaz korkunç paralar kazanabileceğiniz gibi günde 1 lira da kazanabilirsiniz. Size bir yol gösterdim google adsense üzerinden araştırma yapıp google'un kendi blog sitesi olan blogspot üzerinden işe başlayın. "Nasıl blogspot açabilirim?" "Adsense nedir ?" diye sorularınızın cevabı yine google da ayrıntılı olarak var. Aranızdan bazıları: "Benim o kadar para ve emek döktüğüm, binlerce ziyaretcisi olan site var zar zor kazanıyorum basit bir blogtan nasıl para kazanılır" diye sormuşta işi bilmezsen kazanamazsınız. İşte yetenek burada ortaya çıkıyor google sitenize reklam verir ama gelen ziyaretçiler çoluk çocuk gelir düzeyi alt olursa isterse 10,000 ziyaretciniz olsun 5 10 lira anca kazanırsınız ama mesela moda yada tatil yörelerini tanıtan bir kaç tane blog açsanız toplamda 300 500 ziyaretciniz olsa 50 doların üzerinde günlük para kazanırsınız çünkü tatil yörelerini okuyanlar yanda ki otel reklamlarına tıklayacaktır. Yani gelir düzeyi yüksek kesime yönelik siteler yaparsanız kazanırsınız. Bu gibi şeyleri araştırıp kendinizi geliştirin emin olun çalışırsanız çok güzel paralar kazanırsınız.

Nasıl kazanabilirim diye size teknik bir yol :
Önce kendinize iki üç tane alan belirleyin, 4 tane gmail hesabı açın, gmaillerin hepsini telefon onaylı yapın ve her gmail adresine 5 tane blogspot açın daha fazla açmayın spama düşerseniz. Şimdi 20 tane patlamaya hazır hiç bir maliteyi olmayan blogunuz oldu. Aslında blogspot'u doğru şekilde kullanabilirsiniz com ve net li para verilerek açılan forumlardan, bloglardan daha kıymetli olduğunu bilirsiniz; düzenli ve özgün bir çalışmayla bloglarınızı bir ayda yılların binlerce hiti olan comlu netli blogların üzerinde görürsünüz çünkü blogspot, google'un yavrusudur ne demişler önce can sonra canan.

Bir hatırlatma daha google, kopyadan nefret ediyor dolayısıyla içeriği kendiniz hazırlayabilirseniz iyi olur ama hazırlayamazsanız başka sitelerden kopyaladığınız konuların başlığını ve içeriğini biraz değiştirin yoksa spama düşerseniz. Google un çok gelişmiş algrotması var ve onu kandırarak para kazanmanız mümkün değil.

Son düzenleme:
magus2120;

Bilgilendirne için çok teşekkürler sizin stenin adresini neden vermiyorsunuz hala anlamadım ?

magus siteni gerçekten merak ettim adresi verde hem bizim merakımız gitsin hemde sen para kazan

mum işini bi ara hobi olarak yaptım çok ucuz maliyetlidir kazancı pekte fazla değildir ama el beceriniz varsa masrafları biraz artırıp(bu tür mumlar için balmumu kullanmanız gerekir kilosu 30-35 lira civarında) oyma mumlar yapıp tatlı kazanç elde edebilirsiniz Mum Süsleme ve Mum Oyma Sanatları (nenasil.net) - YouTube ilk olarak tek renk balmumundan deneme yapın aynı malzemeyi defalarca eriterek el becerinizi geliştirebilirsiniz para kazanmanın ana felsefesini asla unutmayın "para para kazanandan kazanılır"

balmumu kullanılmaz arkadaşım. o çok pahalıdır. sanırım parafin demek istemiştiniz. eğer ince ve uzun mumlar yapılacaksa. ortamın ısısından eğilmemesi için başka bir katkı maddesi var onuda katmamız gerekiyor.

yelpaze sizin bahsettiğiniz kalıptan çıkma düz mumlar tabi ki bu tür mumlar yapmak için parafin(kg 12-15tl) ve stearik asit(kg 10tl) karışımı kullanmak yeterlidir lakin benim bahsettiğim mum oymacılığında parafin pek işe yaramıyor yinede mum işinden ahım şahım bir kazanç beklemeyin imkan, sabır ve yeteneğiniz varsa maket gemi yapın çok zahmetli ve uzun süreli bir uğraştır müşteri bulmak biraz zordur ama parası çok çok iyidir

işkurun evde iş imkanı sağladığı doğrumu.bir arkadaş yazmıştı.evde iş diye başvuruyormuşsun.cv bırakıyomuşsun bu doğrumu

Bütün gün evde olanlar internetin altına üstüne getirebilir. Ben sadece iş vermiyorlarsa kimsenin kapısında durmayın, kendi çabanızla ve aklınıza muhtaç olmadan yaşayabilirsiniz diye sizi teşfik ettim. İstatistiklerim yükseliyor nisan ayından itibaren dört haneli rakamlar hesabıma yatma başlayacak nisan ayında ödeme capslarını atarım yazın yurt dışına geziye gitmeyi düşünüyorum :) Böyle kolay ve tatlı bir para başka piyasada yok.

yolunuz açık olsun bereket diliyorum size

Teşekürler Delal, Allah sizlere de nasip etsin.

magus2120

google blogger hesabının kazançları nerden bakılıyor

alfa adsenseye bağlaman gerek önce blogunu, adsense üzerinden ziyaretci sayısını ve reklam gelirlerini görebilirsin.

mart ayı toplam kazancım aşağıdadır muhtemelen nisan ayın da bu kazancı en az 3'e katlayacağım

Ads__z.png

internet ve para kazanmanın yolları

arkadaşlar mrh,

18 günlüğüne yılık izine ayrıldım malüm sınav var EKKPSS hazırlanıyorum
ama aksamları boş zamanımda bu siteye girip para kazanıyorum
sunuda söylemek isityorum bu site borsa sitesidir .
öyle leklam felan vermek gibi bir endişeniz olmasın borsadan az da olsa anlıyorsanız kesin kazanırsınız
arkadaşlar yapmanız gereken sadece üye olup para yatırmak
sol tarafta acılan kutucukta 5 DK izinde düşecek mi yükselecek mi şıkları var analiz ve grafiktende göre biliyosunuz
ben 400 tl para yatırdım ve suan 1 gündür sadece boş vaktimde oturuyorum 500 tl oldu
bilmiyorum ne kadar ilginizi çeker ama ben faydasını gördüm .
bizim günlük ücretimiz ne kadarki zaten .

Söylediğim gibi kazancım arttı. Şuan günlük 70 80 tl kazanıyorum bir kaç haftaya 200 tl yi bulurum kazançların capsları konacaktır.

İnternetten Para Kazanma Sanatı

daha önce "Rosha" nickli bir bayan arkadaşın "evde çalışmak istiyorum. fikri olan varmı ?" diye açtığı başlığa bir ay öncesinden günlük kazançlarımı koymuştum orada söylediğim bir şey vardı yaza doğru üç haneli rakamlara geçeceğim diye. şuan günde bir kaç saat ya çalışırım ya çalışmam günlük ortalama 150 tl gibi bir kazancım var muhtemelen ağustos ayına doğru günlük dört haneli rakamları çok rahat göreceğim inanmayanlar için aşağıya 30 nisanın adsense kazancımı koydum. detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Eğer engelinizden ötürü size kimse iş vermiyorsa, kimsenin merhametine mecbur değilsiniz, umutsuzluğa kapılmayın kendinizi geliştirerek yeteneğinize göre internetten güzel paralar kazanabilirsiniz. ben google'dan kazanıyorum şuan ama farklı alternatifler de var, internetten nasıl para kazanılacağıyla ilgili şuan piyasada ki en detaylı forum r10.net dir. ilgilenen ve merak eden arkadaşlar bu konuda tecrübe sahibi insanların deneyimlerinden bu formu takip ederek faydalanabilir.

Google Fan Webmaster Forum

kendi izlediğim yola gelecek olursak bir kaç ay gece gündüz bu konuya kafa yordum kendime güzel özgün bir strateji yaptım ve iki ayda bu seviyeye geldim. ilk bir kaç ay yoğun çalışırsınız sonra günde bir iki saat çalışma yeterlidir. ama genelde insanlar sebat etmediği için bu alan çok bakir kalmaktadır.

Para Kazanma.png

kardeşim merhaba nasıl para kazanıyorsun işin teorisi nasıl bir anlatırmısın neler yapıyorsun ücret alımı nasıl oluyor?

Üst Alt