Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde çalışmak istiyorum. Fikri olan var mı?

r10.net sitesine girip adsense bölümünü bi oku bakalım.

r10.net sitesine baktım anladığıma göre youtube üzerinden bir kanal açıp video yükleyip ve bir site açıp tıklanma sayısına göre para alıyorsun ama ben daha önceden bux.to adresinden para kazanmaya denemiştim, [FONT=arial black]google adsense üzerinden bu işler nasıl oluyor rica etsem bir anlatırmısın?[/FONT]

Hergün internetde dolaşmaktansa bir şeyler öğrenmekten daha iyidir...

tanıdıklarına işporta mal satabilirsin

abd merkezli google şuan reklam piyasasını elinde tutuyor bu nedenle başlangıç olarak google adsenseyle başlamanızı öneririm. google'dan iki türlü kazanabilirsiniz ya ücretli yada ücretsiz bir blog servisi kurup ziyaretçi alıp adsense üzerinden reklam alarak (yine google'un yavrusu blogspotu öneririm başlangıç olarak wordpress te kullanabilirsiniz ücretsizdir). ikinci olarakta google youtube'dan kazanarak birde rus şirketi olan dailymotion var onu denemedim ama ondan da iyi paralar kazanılabilir. bloggerlığın da, video yükleyip para kazanmanın da kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var. hangi alana yatkınsanız ona doğru yönelmenizi öneririm her şeyi yaparım derseniz hiç bir şey yapamazsınız.bu arada google için önemli olan legal çalışmanız ve telifli kategorilere girmemeniz ödemede bir sınır yok istersen günde milyon dolar kazan ayın sonunda hesabına kazancın yüzde 10 - 20 arası bir kesintiyle abd'den gönderirler. ağustosta muhtemelen günlük 1000 tl yi geçeceğim capsları koyarım yaz sonuna doğru. r10 da bu işleri daha iyi bilen daha çok kazanç elde edenler var bu nedenle sizleri oraya yönlendirdim, her gün konuları takip ederseniz faydanıza olur.

Adsenseden para kazanmak herkesin harcı değil arkadaşlar öncelikle sabır ve çok emek isteyen bir iş. elle tutulur bir web sitesi oluşturuna kadar para getirisi olmaz.

kardeşim. evde sigortalı ve maaşlı çalışma imkanı veren belediye ve sosyal faliyet kurunları var. örneği: dantel yapmak+boncuk yapmak+nikah şekerleri düzenlemek gibi. belediyedeki kurullara başvuru yaparak özellikle nikah şekeri düzenlemesi yapabilirsin. üstelik maaş+ssk lı... tabi bazı belediyeler ve sosyal faaliyet kurulları vermiyor maaş+ssk sadece kaç tane yaparsan onun üçretini alıyorsun... sen kültür merkezlerine git bu konuda yardım iste bilgi al...

OnurcanG;

Ben başlangıçta çok çalıştım şuan bazı günler ya bir iki saat çalışıyom ya çalışmıyom ortalama günlük 150 geliyo. şimdilik........

magus iyi niyetini anlıyorumda neden sitenin adını vermiyorsun

benmimde bilgisayar bilgim var az bişey bende çalışmak istiyorum günlük 5-10 lira da kazansam yeter yardımcı olurmusunuz

ücretsiz blog servislerinden açtığım 12 tane blogum var. com'lu net'li değil yani. benim bloglarımı öğrenip ne yapacaksınız para kazanmak için sizin kendinizi geliştirmeniz gerek. ben size fikir verdim şu yoldan giderseniz oturduğunuz yerden korkunç paralar kazanabilirsiniz diye. ama madem örnek almak istiyorsunuz google'da ilgilendiğiniz bir kategoriyi yazın ilk iki sayfa da çıkanlar tutmuştur onları örnek alabilirsiniz. ama internette para kazanmanın sırrı ortada olan ürünlere bakmak değil kendi yolunuzu çizmektir. r10.net sitesini takip edin deneyimlerden faydalanın, ilgili makaleleri okuyun.

Yelpaze, mum işi için kalıplar hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz?
Shiva, 12 blogunuz var. Günde 150TL kazanıyorsunuz. Allah daha çok versin.
12 bolgtan birini bile paylaşmamanız sizin doğruyu söylemediğinizi düşündürüyor.
Sır gibi saklanan ama çok para kazandıran bloglar...

Adsense olayı çok zor ben daha önce denedim blog youtube adsense reklamlarına tıklatma kodlarla zorla tıklatma vs. hiç 50 lira kazandığım olmadı.

gerçekten internetten para kazanıyorum diyen varmı?:) ama gerçekçi olarak:)

ben internet olayına girmiyorum çünkü bu dinen haram. diğer el işlerini daha önce yaptık ailece güzel bir gelir geldi sonra fabrika kapaldı iş bitti...

ama gerçekten nasıl olurki internetten para kazanılır?biraz enteresan geldi bana :)

shiva, blog işine girmeye karar verdim. r10.net sitesine baktım. Oradakilerle iletişim kurmak için davetiye gönderiyorlarmış. Öyle herkesi üye yapmıyorlarmış. Eğer oraya üye isen üye adını verir misin? Senin referansın olması davetiye gönderilme şansını artırabilir.

Engelli dostalarımızın yaptığı el işi urunlerı satabılecegı bı sayfa olsa,,,hem ürünler satılır hem Girişimci ruhlar açığa çıkar.

Ben engelliyim 15 yıllık bilgisayar tecrübem ve 2 yıllık muhasebe tecrübem var evde internet üzerinden yapabileceğim iş arıyorum yardimci olmanızı rica ederim

baktım internetten para kazanmak çok zor iddaya karar verdim :)

KKELEBEKK Ve ne diyoruz evde çalışmak isteyenlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

[SIZE=4]MAKALE YAZIN SATIN KAZANIN [/SIZE]:D
denenmiş ispatlı onaylı :D

operatör ve bankalar evde müşteri temsilciği yapacak elman arıyorlar internetten basvuru formu doldurabılıyorsun. bende 5 yıldır evde calısıyorum bı operatörun müşterı temsılcılıgını yapıyorum ve cok memnunum poly rosha

Avon da yapabilirsiniz.
Ben üyeyim satış yapabildiğiniz sürece geliri az da olsa kesin her ay 100-150 gibi miktar kazanıyorum
Ayrıca her ay hediyelerim var onları da satıyorum toplam karım bazen 200 hediyeleri satabilirsem 300
Satamazsam da illa ki sonraki ay satıyorum.
Derken kazanıyorum.
Satış yapmadığınız takdirde de bir problem olmuyor.
6 ay satış yapmazsanız üyeliğiniz iptal oluyor.

evde yapılacak en iyi iş 10 parmak yazabılıyorsan ankaradan bır yayınevıne dızgıcı olarak gır işe gıtmene gerek yoktur 10 parmak bılmıyorsan kursa gıt

banamı dıyon bızde yaptık bu ışı de cok para kazanılmıyor ornek verıyım ben ısveren degılım onparmak yazabılıyorsan dedım yazamıyorsan hıç bulaşma derım baba meslegı kıtap dergı brasur ogrencı tezı vs hazırlıyorsun alıyon parayı muşterı bulmakta bela sosyal bır adamsan yurutme ıhtımalı var yoksa karın doyurmaz 10 parmakta hızlı degılsen uzak dur bende dayanamadım bıraktım fıkır olsun dıye onerdım işi gelıştirmek sıze kalmış

ipek böceği besle google koza birlik yaz ücretsiz olarak veriyor ürettiğin iek kozasının kilosunu 45 ila 50 tl arası senden geri satın alıyor o sitede nasıl yetiştireceğinin eğitim videolarıda var 45 günde bir böcek koza örüyor 1,5 ay gibi bir sürede 3 ila 5 tl arası para kazanma şansı var

evden calisarak ne tür isler yapilir?

arkadaslar evde ne tur isler yapilarak dusuk miktarda para kazanilir? evde is yapan arkadaslar paylasabilirmisiniz?

Ben CashFiesta’ya üye olalı daha 1 ay olmadı yani daha çek isteme talebinde bulunmadım.
Şuan için 25.000 Puanım var ve istatistikler ay sonunda açıklanacağı için daha kaç dolarım olduğunu bilmiyorum.
Sponsor sitelere kayıt yaptırdım ama kaç sponsor üyeliğim olduğunu da ay sonu göreceğim,
En az 6 sponsor üyem olduğunu varsayarak yaklaşık 25 Dolarım vardır diye tahmin ediyorum,
Çeki isteyip elime ulaşmadan önce kimseyi üyem yapmak istemedim ve ya girişimde bulunmadım çünkü Eğer ben asılsız bir şeyle uğraşıyorsam, sizleride boşuna uğraştırmak istemem,
Bu yüzdendir ki sizleri üye yapabilmek adına bu konu hakkında çok iyi, süper gibi yorumlar yapamam, sizleri üye yapmak adına size vaadlerde bulunamam,
Ama şunu da belirtmemde yarar var; CashFiesta’yı çok araştırdım ama olumsuz bir şeyle karşılaşmadım diyebilirim,
Üyelik İşlemleri ve Üyelik Yardımı; Free money making opportunity
yukarıdaki referans linkine tıklayın ve Aşağıdaki adımları izleyerek kaydınızı tamamlayın;

DİKKAT: üyelik bilgilerinizi kesinlike türkçe karakter kullanmadan yapın. (ı,ğ,Ğ,Ü,ü,Ş,ş,İ,Ö,ö,Ç,ç) bu karakterleri kullanmamanız gerekmektedir.

Login: (kullanıcı adınız)
Password: (şifreniz)
Verify password: (şifre tekrar)

First, tell us where we can send your checks (Bu alandaki bilgiler önemli, doğru yazın. Gönderilecek çek bu bilgiler ile gelecek)

First name: (Adınız)
Last name: (Soyadınız)
Street address: (Adresiniz)
City: (Şehir)
Zip/Postal code: (Posta Kodunuz)
State: (Bu alan olduğu gibi kalsın)
Province: (Bu alan Boş kalsın)
Country: (Ülke)
E-mail address: (E-Mail Adresiniz)
Verify e-mail address: (E-Mail adresini tekrar yazın)
Old e-mail address: (Burası boş kalsın)

Now, please tell us more about yourself (kişisel Bilgilerin)

Year of birth: (Doğum Yılınız)
Education: (öğrenim Durumunuz)
Annual household income: (Yıllık Geliriniz)
Industry: (Çalıştığınız Dal)
Title: (İşyerindeki Ünvanınız)
Additional Information (fazladan Bilgi)
Please tell us about your interests. (İlgi alanlarınızı İşaretleyin, hepsini işaretlerseniz daha iyi olur)
Please tell us what you search for or buy online and our partners will send you third party offers targeted to your interests*. (İnternet üzerindeki ilgi alanlarınız Bunuda Çok İşaretleyin)
Earn cash by subscribing to receive special offers and announcements from our partners. Please read our Privacy Policy and be assured that your e-mail address will not be shared without your permission. (Bu Bölüm işaretli olsun)
Payment Information (Ödeme ile ilgili Ayarlar)
Preferred check size: (Çekinizi kaç dolar olduğu zaman isteyeceğiniz 50$ işareli olması yeter)
Referral Information

Referred by:
Sharing your opinion pays off! (Bu alan İşaretli olsun)
I have read and understand the Member Agreement. (Bu alan işaretli olsun )
Bu alanları doldurduktan sonra SUBMİT REGİSTRATİON Butonuna tıklayın Üyeliğinizi tamamlayın.
Üyeliğinizi tamamladıktan sonra Açılan sayfada download a tıklayarak programı bilgisayara indirerek çalıştırın. Formda belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi girerek Para kazanmaya başlayın.
CASHFİESTA İLE PARA KAZANMANINN İNCELİKLERİ:
Şirket puan sistemi ile çalışıyor.
Ay sonunda kazandığınız puanlar Dolara çevriliyor.
Potansiyel üyelerine her 1000 paun için 1,666 $ veriyor.
Siz ilk etapta belki biraz az kazanabilirsiniz buda size bağlı birşey. Sakın pes etmeyin. (Emek ve çaba göstermeden hiçbir şey kazanılmaz.)
Cash Fiesta, Bizlere kendi bünyesinde tam 7 çeşit para kazanma seçeneği sunuyor.
Bunlar;
1. Fiesta Bar : Reklam İzleme Yöntemi
2. Bonus Point : Extra Puanlar
3. Fast Money : Sponsonsor Şirketlere üye olarak (Önemli)
4. Referral Program : Üyelik Sistemi
5. Affilicate Program : Webmaster lar için hazırlanmış
6. Mail Okuyarak
7. Oyun Oynayarak : Bu sistem daha çok yeni ve deneme aşamasında
Konu ile ilgili püf noktaları ve önemli detayları öğrenmek için bana yazabilirsınız. Önemle cevaplanacatır.

Üst Alt