Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

@ebrix,
Dörde kadar hakkın var, sevmek ve sevilmeyi doya doya yaşamak lazım.

Kadınları bilmem, erkekler için konuşayım: Çapkın değilseniz ve zengin değilseniz evlilik size göre. Sevmeyi, sevilmeyi yani yalnızlığı atlamış olursunuz. Ne kadar paranız olması gerektiği kişiye bağlı. Kimine servet yetmezken, kimi 2 odalı evim olsun yeterdir der. Açıkçası fakir büyümüş ve dini tabirle şükretmeyi bilen biri makuldur. Babasının evinden bir tık iyisini yapmaya gücünüz yeterse bence bu iş olur.

Bir de erkek erkek olacak, kadın da kadın olacak. Tamam hakkaniyet önemli ama herkesin kendi rolünde olması da önemlidir. Burada kızın babasının karakteri önemli... Annenin baskın, babanın pasif olduğu bir aile tercih edilmemeli bence. Bu tür ailelerin kızları sınır bilmez ve kocalarının gururunu vs de düşünmez. Bir erkek için iyi olması gereken evlilik kabus olmaya başlar.

Çok faktörlü, çok uzun konular aslında. Mutluluk hem size hem eşinize bağlı. Ne kadar doğru insansanız o kadar mutlu olursunuz.

4 hak diye bir şey yok. Evlilik dışı ilişkidir. Türk Kültüründe Türkler tek eşlidir. Diğerleri evlilik dışı ilişki olup ben zina olarak görürüm.

4 hak savaşta peygamberimiz zamanında çıkmış Müslüman kadınlara sahip cıkmak çoğaltmak için
Kuran da yazılanlar bir kısmı o günler için kalanı sonsuza dek gecerli

Evlenmek mutlu olmak paylaşmak kim, istemez acıyı tatlıyı sevinci hüznü yalnızlığı o doğru insanı bulabilmek önemli

36 yaşındayım hiç sevgilim olmadı böylesi daha iyi benim için artık hayali sevgili bile istemiyorum 😀

Pideciye gidip pide+ayran yesem 350-400 civarı ! Sevgiliye de ısmarlasam 750-800 civarı ! Yok kurtarmıyor.:unsure: Sevgili de kalsın . 😜

Sevgili olacak kişi ne parayı düşünür nede sonunu. Unutma sonunu düşünen kahraman olamaz

Sonunu düşünen kahraman olamazmışşş! Kurtlar vadisi repliği döktürme bize burada .😃

Bende evlenmedim kafam kaldırmıyor istekleri o kalabalığı ekonomik durum el versede
genelde evlenenler çocuk için evleniyor bende oda yok
ama babam kanser oldu tedavi Kemoterapide Alzeymer evde tutmak hastane tedavi getir götür o kadar zorduki alzeymer hastane yok kendi evi bizi yabancı görüp girmiyordu
onu görünce korktum yaşlılıkta çok zor perişanlık yalnızlık

Ben de evlenmek istiyorum işim de var kötü niyetim de yok ama bulamıyorum işte

Doğru şartlarda doğru kişiyle evlilik yaşamak istiyorum tabi hiç evlenmedim

40 yaşındayım. Eşimle evlilik öncesi 5 sene görüştük. 15 senedir de evliyiz. Bir kızımız var. Babam babannem amcam başkası ile evlenmemi istiyordu ama biz direndik.

Bizim şizofreni hastası akrabamız var evlendi eşini her gün dövmeye başladı sonra ayaklarına silahla sıkıp cezaevine girdi 1 ay oldu

Kadrosu, çalıştığım kurumda olan 2 tane erkek öğretmen var. Birisi Türk Dili edebiyatı, diğeri ise Bilgisayar öğretmeni Farklı okullarda görev yapıyorlar 40 yaş civarında kişiler. Dış görünüş, kariyer , maaş vs. her şeyleri muazzam. Sosyal çevreleri de geniş. Ama bu kişiler de evlilik yapmayı tercih etmiyor. Neden diye sorunca da "evlilik bana göre değil" diyorlar. Yorumu size bırakıyorum

@Descartes, özgür ruhludur , zaten çapkındır eşimi aldatmaktansa evlenmemeyi tercih ederim demiş olabilirler dürüstmüşler .😁
Belki de gerçekten evlilik onlara göre değildir sorumluluk almak istemezler sıkılırlar çocuk istemiyorlardır bir sürü sebep sayılabilir .:unsure:

Siyasetçi, sporcu bir dünya insan var hiç evlenmemiş bürokrat olsun konuyla be alakası var bunun

@sokr@t, :D Evet ; özgür ruhlu olabilirler. Ama bu tandığım öğretmenlerden birisi dindar bir kişidir. Çapkınlıkla falan pek işi olmaz. Tabi ki dindar olmayan herkes çapkınlık yapar anlamında yazmıyorum. Evliliğin sorumluluğu mu ağır gelir , yoksa çocuk falan mı istemiyorlar ? O kadarını bilemiyorum. Çocuksuz evlilik de yapılabilir. Senin de yazdığın gibi pek çok sebep sıralanabilir

@Descartes, cimrilikten bile evlenmeyenler var aman para gitmesin diyerekten parayı seven evlenemez de çocuğu da olmaz diyorlar .

@sokr@t, aynen. Öyle cimri tipleri ben de gördüm. Tabi ki parayı her şeyin önüne alan birisi evlenemez. Başka nedenler de olabilir. Anne ve babası küçük yaşta boşandığı için travma yaşamak ve bu yüzden evlenmemek gibi. Ya da cinsel sorunları olabilir. Daha çok şey yazılabilir. Burada bırakayım.

Üst Alt