Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

@Descartes, evlilikleri görüp korkmuşta olabilir nafaka ödemek istemiyor da olabilir kendi gibi maaşlı memur kız bulamamışta olabilir Olabilirleri say say bitmez. Benim bir memur arkadaşım vardı memur ve bakire olması şartı arıyordu bulabildi mi bilmem şansına artık.😁

Son düzenleme:
@sokr@t, 😁 Nafaka ödememek de ilginç bir örnek olmuş. O bahsettiğin memur arkadaşın (memur ve bakire) şartı için öncelikle mutlaka evinin olması lazım. Çalışan bir kadın kiralık eve çıkmak istemez. Ondan ziyade erkek eş adayının psikolojisi düzgün olmalı. Konuşkan ve sosyal birisi olmalı. Çalışan memur kızdan bahsediyorsan bunlara çok dikkat ederler ve oldukça seçici davranırlar. :D Bahsettiğin memur arkadaşının da hakkında hayırlısı olsun. Sanırım görüşmüyorsunuz..

@Descartes, evi var psikolojisi de düzgün senin arkadaşın gibi dindar bir tip içkisi sigarası yoktu ama paradan da ahlaktan da vazgeçmiyor ne hikmetse parayı severdi doğrusu pintiydi biraz hatta takılırdık ona bu konuda evet yıllardır görüşmüyorum onunla .
Nafaka örneği ilginç olmuş diyorsun da maaşı olmayan biriyle evlenip bir de boşandın mı süresiz nafakası da var işin Allah muhafaza !!

@sokr@t, (y) Tabi ki haklısın. Ev hanımıyla evlenip boşanınca ömür boyu nafaka ödemek de sıkıntılı iş. Bu yüzden 2. evliliğimi çalışmayan bir kadınla mı yapsam ? konusunda oldukça kararsızım. Sende evlilik durumu var mı ?

@Descartes, evlilik düşüncesi yok ! Şansıma kendim gibi emekli biri denk gelirse belli olmaz tabii nasip kısmet bu işler .

@Polmiks,
o senin görüşün

@Mustafa _10,
aynen kardeşim ikiside devam ediyor ikisindende çocuklarım var .çok şükür mutluyuz.ayrı ülkelerde yaşıyorlar sıkıntı yok.

yani iki evliliğim var.devam ediyor .dost hayatı sevgili hayatı değil normal biri resmi diğeri dini nikahlı eşim

Üst Alt