Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evli bir engelli olmanın zorlukları ve yarattığı psikolojik sorunlar..?

evet haklısın ama bir şey var o aile çocuğun ününde gavga ederse bağıyorlasa ne olur o çocuğun hali söylerin eşini düven baba var dayak yiyen bir ana var

nasıl olur hemen söyleyeyim laracım agresif bi çocuk olur ailesinden ne gördüyse ona yönelir söylermisiniz hangimiz böyle bi ortamda çocuğumuzu büyütmek ister ki?

söylim benim ailem büyütü ama artık öyle değiler ben onlarra karşı iyi deilim ama yinede anlarım kardeşlerimde öyle arkadaşım ben öyle büyüdüm

bende küçüklüğümde ailemde tartışmalar cıkıyodu hergece ayrı bir tartışma hergece ayrı bir olay ama annem hep hazmetti sustu ama olan ona oldu.Düşünseniz ya akşam okuldan eve geliyosunuz babanız geliyo bahansi hazır annenizi dövüyo hergece eliniz kolunuz bağlı bişey yapamamak kadar kötü bişi yok be laracım bende bunları cok yaşadım

yamuradam82;
ilahi yağmur adam sanal evlilikte olurmuymuş hiç lara sadece sanalda tanıştığım birinden teklif aldını söledi .:D

evlilik teklifi netten olunca aklıma ilk sanal evlilik geldi sims city deki gibi :D

:D Neriman27;

yok fazla internette dolaşıyorum ve sanal evliliklerde oluyor internet alemimde ve oyunlarda

Oooo desene biz baya bi geride kalmısız nette arada sende dünyaya dön ::d

Neriman27;
ben iklisini bir arada sürdürebiliyorum işin şakası sosyal hayat her zaman tercihimdir ama işte malum engelli sorunları falan filan

becerikliyim diyosun yani e oda süper ikisinide bi arada yürütmek zor yaf nete bi daldımı tamamdır :D

gerekli zamanda noktayı koymayı bildimi sorun çıkmıyor fevkalade bir şekilde zaman çarkı dönüyor işte :D

Üst Alt