Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlilik ile ilgili kaygılıyım, önerilerinize ihtiyacım var..?

_çalıkuşu_

hocam bence aşık tınız aşık olmayan bir kişi fedakarlık yapmaz olursa olur olmazsa olmaz derdi. çaba göstermez di belki farkında olmayabilir siniz beni de yanlış anlama yın rica ediyorum ama bence aşk yani bu.

Bu adada ben sosyal medya da kullanmıyorum, hepsi cevremden edindiğim gözlem onu da soyliym:)

_çalıkuşu_

hocam aşk zaten mantığı öldürür çünkü karşında kini kusursuz yapar oda senin gibi kusurlu olunca da dediğiniz gibi olur dengeli sevgi her zaman daha iyidir hocam aşk ta mantık sıfıra iner karşında ki eşsiz olur

şeker çocuk 34

Değildim.sadece yuvam olmasını çok istedim bir dönem.Sevmeye çalışıyordum bildiğin.Neyin kafasıysa artık.Aşık olsaydım eğer evli olurdum o kişiyle.vazgeçmezdim yani.

_çalıkuşu_
Peki hocam dediğiniz gibi olsun. ama buda benim görüşüm uygun şartlar olmadı mı insan aşktan da vazgeçer. sizin görüşünüze saygı duyuyorum hocam

kaderimsee çekerim.. yaşınız evlilik için ortalama bir yaş.

peki evlenecek aday varmı ? yoksa görücu usulü tanıdık akraba ile mi evleneceksiniz ?

sizin düşünceniz ne evliliğe yönelik.

evlilikten beklentileriniz ne içinizden geliyor mu ?

engellisiniz karşı taraf engelli mi engelsiz mi ? sizi seviyor mu sevmiyor mu? siz onu seviyor muusnuz ?

detay vermeden fikir veremem.

bende bekarım ama evlilik bana göre çok zor çünkü mutlu olamayacağımı hissettiğim bir işe asla adım atmayı düşünmem.

_çalıkuşu_

bacım uzatmak istemiyorum mecbur ediyorsun. madem sevmiyor dun niye o kadar fedakarlıkta bulundun ? tamam sırf yuva için olsun sevginin olmadığı o evlilik nereye kadar gidecekti hadi sevmediğini farz ediyorum hiçbir insan sevmediği insan için fedakarlık yapmaz aşk dediğin olayda geçici mantık bitiyor çünkü karşında ki eşsiz kusursuz en küçük bir hata da da başlar kavga belli süre sonra da buz gibi soğuk su içersin çünkü aşık oldu mu karşı tarafa hata yapma fırsatı vermiyor sun ama dengeli sevgi oldu mı en süper evlilikte o oluyor yoksa benim gibi aşık olduğun zaman yemek yediğim lokanta da hırka mı unutup ertesi gün hatırlayacak derecede aşk oldu mu üstüne buz gibi soğuk su ve üzüntü kalıyor

şeker çocuk 34 seninde benim gibi çenen düşük anlaşılan :))) sanki herkes aşık olduğunda mı yapıyor büyük fedakarlıkları.çok kafanı kurcaladıysa bir ara sana özel anlatayım.konuyu dağıtmaya gerek yok burada :)

_çalıkuşu_

Aynen bacım çene düşük :) ben aşk demedim orda sevdiğinde dedim :) olur bacım özel den yaz dinlerim ihtisas ı bu konuda yaptım zaten ;) neyse burda bırakalım özel den anlatmak isterseniz dinlerim hocam :)

ben de sevmiyordum demedim.aşık değildim dedim.Daha çok sevmeye çalışıyordum yani.Allahh Allaaah konu ben miyim şimdi :) sinir geldi:D

_çalıkuşu_

çalıkuşu merak ettim evlilikte inancın önemi nedir sende ? Ben Müslüman olmayan biri ile evlilik yapabilirim benim için önemli olan sevgi saygı ve hisler huyuna suyuna bakarım sen 5 vakit namaz kılan biri istiyorsun sanırım kafam karıştı

İron abi erkek müslüman oldu mu doğacak çocuklarında müslüman olma olasılığı çok yüksek onun için sizin müslüman olmayan birini almanızla bir bayanın müslüman olmayan birini alması çok farklı abi

İron evlilikte inancın önemi kişinin inanc seviyesine göre değişir.Siz inanç aramıyorsanız o sizin bileceğiniz iş.Erkek olduğunuz için müslüman olmayan biriyle putperest hariç zaten evlenebilirsiniz.Eğer müslüman değilseniz onun da bir önemi yoktur.Benim tercihlerimle sizin niye kafanız karıştı ben anlamadım :)

@_çalıkuşu_
hedef sen oldun kalpoçino filminde Şafak Sezer diyor ya hedef ben miyim diye:D

şeker çocuk 34
almak demeyelim kardeşim bu konuya bayanlar biz eşya veya mal değiliz neyi alıyorsunuz siz diye haklı olarak kızar sevmek diyelim karşılıklı olsun.

İron
filmi izlemediğim için espiriyi anlayamadım ama konuyu açan kişinin konusunu sabote etmiş gibi hissediyorum şuan :D

İron abicim Estağfurullah kadın bize Allah tan emanet siz dini yönden sordunuz bende cevabı verdim. _çalıkuşu_ hocamın dediği gibi daha fazla sabote etmeyelim ;) konuyu açan kardeşim bu vaziyette bence evlenme son karar senin cümleten iyi geceler :)

Ci-VSxQW0AASGab.jpg

Hedef sensin Çalıkuşu filmi izle

içimden ne geliyor tabi ki evlenmek. yalansız dolansız bir evlilik yapmak herkesin hayali gibi..bir yuva herkesin özlemidir ben gibi! ama valla cok korkuyorum ne yalan söyleyim. herkes her istedigini alamazmış o gruba dahilim...
Kader kısmet artik. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..

Toplumun ne istediğinden çok,senin ne istediğin önemli.Topluma kalacak olsan bir ton kriter isterler.Ama esas önemli olan senin ne istediğin.Karşındaki kişi anlayışlı olsun önemli olan bu.

kaderimsee çekerim.. Bu durumda kurtlar vadisi nde dedikleri gibi sonunu düşünen kahraman olamaz. Allah mesut etsin demek düşer bize madem bu kadar isteğin Varsa. deep_blue85 arkadaşım arkadaş fikir sordu bizde ona hayatın gerçeklerini söyledik son kararı kendine bıraktık. kendisi de istekli bize de düşen Allah mesut etsin demek olur

Kafana yatan, iyi huylu güvenebileceğin, anlayışlı birini bulursan evlen. Kötü birine denk gelirsen hayatın dahada zorlaşır .

Herşeyden önce vicdan sahibi biri olduğuna emin ol!! Vicdan yoksa herşey boştur .

Valla yalnızlık zor kardeşim evlen derim ben evliyim ellerinizden öper iki tane çocuğum var işim iyi şükür yuva yapana Allah yardım eder dostum şimdiyi düşünme yaşlandığın zamanı düşün eğer seviyorsan karşındaki de seni her halinle kabul ediyorsa tamam gerisi teferruat hal olunur

kaderimsee çekerim.. o zaman evliliğe bir veda selamı çak kardeşim. 1400 tl para ile kira mı vereceksin fatura mı vereceksin ev mi bakacaksın boşa hayatını alt üüst etme. ha başka bir yerden daha sürekli gelir var diyorsan o zaman bilemem.

Suret

çok doğru çok güzel anlatmışsınız. bunu kız arkadaşıma göndermek için kopyalayabilir miyim izninizle? :) sevgiler...

tılafsınlı

gönderin ama ben sadece kızlar için demedim kız arkadaşınız yanlış anlamasın, erkekler de gözlemlerim içinde benim :):)

farkındalık oluşturalım :)

Üst Alt