slm.yeterartık arkadaşım öncelikle belirtmek istiyorum ki adın bence biraz isyan kokuyor bende inançlı bir insanım şükür bende yıllarca kendimi beğenmedim (bu arada polio sekeli hastasyım ve ortez kullanıyorum ),ama anladım ki ben kendimi beğenmezsem başkası nasıl beğensin ayrıca beğenmek veya beğenmemek yani kendi bedenimi, benim haddim değil diye düşünüyorum bize biçilen kaftan bu biz sipariş etmedikki beğenmeyelim bize bu sunuldu yaradan tarafından ..şu an her uyandığım günün sabahında iyiki ayağım böyle rahatsız diyorum yoksa diğer engelileri kıskanırdım içten içe..
bu büyük bir nimet belkide bir çok günahımıza kefaret olacak veya bir çok günahtan bizi şu an alıkoyuyor..ayrıca ben kendimle şu an çok barışığım geçen gün ortezim kırıldı herkese ayağım kırıldı diye gülüp geçtim hayata nasıl bakarsan o da sana öyle bakar lütfen daha farklı açılardan bakalım hayata şekilcilik çok eskilerde ve eski kafalı beyinlerde kaldı biz yenilere ve yeniliklere bakalım lütfen modern çağın gerekleri çok farklı işimize gücümüze ve ilerleyen teknolojiye bakalım öyle yerlere gelelim ki sağlıklı insanlara idol oluşturalım..
bu büyük bir nimet belkide bir çok günahımıza kefaret olacak veya bir çok günahtan bizi şu an alıkoyuyor..ayrıca ben kendimle şu an çok barışığım geçen gün ortezim kırıldı herkese ayağım kırıldı diye gülüp geçtim hayata nasıl bakarsan o da sana öyle bakar lütfen daha farklı açılardan bakalım hayata şekilcilik çok eskilerde ve eski kafalı beyinlerde kaldı biz yenilere ve yeniliklere bakalım lütfen modern çağın gerekleri çok farklı işimize gücümüze ve ilerleyen teknolojiye bakalım öyle yerlere gelelim ki sağlıklı insanlara idol oluşturalım..