Systematic Chaos
http://www.youtube.com/watch?v=P1AkZShPgaA
İnsanları odama kilitleyip zor kullanarak dinlettiğim bilmem kaçıncı D T albümü.Pencereyi açıp 'beni kurtarıııııın!' diye
bas bas bağırtığımı da söyleyebilirim.Yan odaya derimi anlatabilmek için kıçımdan uydurduğum müzik terimlerini de hesaba katarsam
başka özel yanları var bu albümün..'Ooolum adam geciktirmeli aksatma yapmış!!!!'yok bööle bi şi...Modülü bozuk akorlarmış bunlar..
yok artık!Bunların kullandığı notaların kolları bacakları koparılmış.Sadist çocukların sinek yakalayıp kollarını bacaklarını koparması gibi müziğe can çekiştiriyor
bunlar bi de..YAzık yazık...yazzıklar olsun...
'Six degrees inner turbulance' albümünden bu yana beğendiğim D T albümü..İlgili olmyanlar için bi şey ifade etmiyo..Üzgünüm..
Yine şifrelemişler albümün içine bir takım olayları..Albümün dördüncü şarkısı 'Repetance' Train of thought albümünün ikinci şarkısı'This dying soul' ile aynı
sözcükler ve vokal partisyonuyla başlamış..Hikayede bir geriye dönüş var diye düşünüyoruz
ilgili kurul olarak..
Kokusu çıkar sonradan..Bakalım nası bi şey çıkmış ortaya..
'Octavarium'un üstüne bal kaymak...Hisli sololar da var bu sefer ne hikmetse..BIZ İnsanlar(!) dinlerken
'arpeggios learning' hissine kapılmıyoruz dinlerken ilk defa...ders vermekten öte 'müzik yapalım hadi'
düşüncesinin görülebildiği bir albüm.
Constant Motion çok gaz şarkı.Yalnız vokal James Hetfield'e benzemiş..Labrie yi göremedim ben..James ler karışmış birbirine sanki..
D t nin myspace sayfas1nda Constant Motion dinlenilebiliyormus bi de..