Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2020 engelli aylıklarının ödenmesi!?

Önumuzdeki hafta ici yansir buyuk ihtimal gelelde 25 oluyo

Evt guncelenmiste ta ayın 9 da alıcaz komedi gibi rakam 567 likra bir hafta anca yeter muhtaç değilsin diye bazı engellilerin maaşını kesiyorlar bari muhtaç olanların maaşlarını artirsinlar

zafer8484

Maalesef ki böyle bir durum söz konusu değil. Maaşlar 6 ayda bir enflasyon dikkate alınarak artıyor ama, arttığı da 40-50 TL işte. Yılbaşında %70 ve üzeri için 900 olursa herkes öpsün başına koysun. Ama işte naparsın, öğrenilmiş çaresizlik deneyinde gibi hissediyorum kendimi...

Pandemiden dolayi erken odeme olabilirmi acaba.pandemi zamani her ay genelde 4.5 gibi odenmisti

Merhaba arkadaşlar biz bugün PTT aradık maaşlar erken veriliyormus kardeşim normalde 9 da alıyordu ayın 5 ödeme günü dediler

Merhaba arkadaşlar maaşlar hakkında bilgisi olan varmi PTT erken ödenecek diyor

Murat053 yarın 4 ünde başlar. hafta sonuna denk geldiği için. ben 5 inde alıyorum. birazdan çıkıcam bakarımda. bu gün zor gibi..

Saol kardeşim bilgi için yarını bekliyelim o zaman

Maaslar gununden once odenecek diye bir duyum var dogruluk payı varmi

Valla derbeder kardeş dün PTT aradık benim kardeşim normalde ayın 9 maaş günü ama PTT görevlisi bize ayın 5 ödeme günü dedi

Ya benim ödemem gunum ayin 5 de fakat cmts denk gelenler 4 dunde aliyodu ptt matikten baktim para yok neden acaba yoksa gun icerisindemi gözukuyo

tekgoz123 sepep ne yatmamin cmts denk gelenler cuma aliyodu erkenmi vercekler acaba ayin 5 de heekesin vercikler diyorlar ama

Mrb Yunus45 birde halkbank ATM dene istersen bazen pttmatiklerde görünmüyor benim kardeşim normalde 9 alıyordu ödeme günü 5 dediler Pttyi 2 gün önce aradik

Murat053 hepsini gezdim yatmmas ptt musteri hizmetleri aradm herkes yarin alcakmiş tm

Merkezi yardım altında elektrik desteği eklenmiş sisteme sanırım elektrik desteğini artık nakit verecekler gibi geldi bana... bilgisi olan var mı bu konuda değişiklik mi oldu acaba?

Bakan biraz önce açıklama yaptı. Bugün engelli ve yaşlı maaşları hesaplara yatacak.

selamlar alan varmı arkadaslarr yatmımııı maaslarr..

Biraz önce hesaba baktım yatmamış daha yatınca haber vereceğim.

Mynet haberde; "hepsi bugün yatacak!" denmemiş… 4-9 Eylül arası yapılacağını (ki zaten normalde de bu tarihler arasında değil mi?) bugün başladığını ödemelerin,denmiş!...

Yatmamış dalga geçiyor bakam milletle yatmış diyor engelliyi boşuna yoruyor ahlaksızlar

Bugunde bin lira odeme destek odemeleri yapilmis onu ogrenmek icin pttyi aradim bize yatan birsey yok 2022 maasi ve elektrik destegi hesabiniza yatmis gunundemi alicaz one cekildimi diye sordum yatmis cekebilirsiniz bugun dedi hesaba baktim gelen giden yok her zamanki gibi yilan hikayesi yine

Üst Alt