Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evt guncelenmiste ta ayın 9 da alıcaz komedi gibi rakam 567 likra bir hafta anca yeter muhtaç değilsin diye bazı engellilerin maaşını kesiyorlar bari muhtaç olanların maaşlarını artirsinlar
Maalesef ki böyle bir durum söz konusu değil. Maaşlar 6 ayda bir enflasyon dikkate alınarak artıyor ama, arttığı da 40-50 TL işte. Yılbaşında %70 ve üzeri için 900 olursa herkes öpsün başına koysun. Ama işte naparsın, öğrenilmiş çaresizlik deneyinde gibi hissediyorum kendimi...
Merkezi yardım altında elektrik desteği eklenmiş sisteme sanırım elektrik desteğini artık nakit verecekler gibi geldi bana... bilgisi olan var mı bu konuda değişiklik mi oldu acaba?
Mynet haberde; "hepsi bugün yatacak!" denmemiş… 4-9 Eylül arası yapılacağını (ki zaten normalde de bu tarihler arasında değil mi?) bugün başladığını ödemelerin,denmiş!...
Bugunde bin lira odeme destek odemeleri yapilmis onu ogrenmek icin pttyi aradim bize yatan birsey yok 2022 maasi ve elektrik destegi hesabiniza yatmis gunundemi alicaz one cekildimi diye sordum yatmis cekebilirsiniz bugun dedi hesaba baktim gelen giden yok her zamanki gibi yilan hikayesi yine