Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, elektrik yardımı alanlar faturayı öderken elektrik yardımı hanede kimin üzerineyse o kişinin TC Kimlik Numarası ile kaç TL'lik yardım çıktıysa fatura tutarından düşülerek ödeme yapılır. Elektrik yardımının Nakit olarak teslim alınması söz konusu değildir.
Çok sağolun evet alıyorum ama hangi yazıya bakmam gerekiyor e devlette pek anlamıyorum çok baktım bulamadım sadece maaş gözüküyor..Birde ben esansıyel tremor hastasıyım yani parkinson gibi ve raporum 40 bunu yükseltme şansım varmı bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben hic bisey anlamadim gunu bugun olan alamamis 8 9 u olup alanlar var karmankarisik oldu bu ay odemeler ptt musteri hizmetlerini bugun aradigimda bugun cekebilirsiniz demisti para yatmadiki cekelim
Hocam hesabını bi kontrol benimki yatmiş seninki de yatmıştır tahminim
Sağolun ben mesajı yazarken yatmış gorduler herhalde isyanda olduğumuzu Neyse sanırım sırayla yatıyor yarın en geç gün içinde yatar herkesin ki inşallah
Ben normalde ayın 7 alıyordum bugün PTT atmesinden baktım yoktu yolum üzerinde Vakıfbank atmesi vardı bir bakım dedim maaş yatmış çektim normalde 7 ödeme günüm ben İstanbul Gaziosmanpaşa merkez den çektim yani 2022 maaşları yatmış
Belki ilere göre farklılık gosteriyordurr cekemeyenler var o yüzden bilgi amaçlı yazdım
İstorika
devam edıomu bılmıom.denızbanktan bile çekılıodu 2022 ler.sadece pttmatıkten degıl.
Perla81
virüs yüzünden günü gelenleri ertelemişler siznkı sürekli.bu aralar raporu kolayca alabilecegınzı sanmıom.genede telefonla randevu almaya çalısn.
raporun yükselme şansı oldugu kadar düşme ihtimalıde var.buna heyet karar verıo.siznkı tam % 40 imiş maaşınzın artması için en az %70 e çıkması lazım bunun olacagını pek sanmıom.bence heç bişi etmeyın azda olsa bu maaşı almaya devam edın .çünkü 40 olan raporun düşme durumuda var 39 a bile düşse maaşınız kesılır çünkü 2022 de maaş sınırı rapor oranı en az %40 olması gerekıo.riske gırer yada gırmezsınız karar sızn
Teşekkürler arkadaşlar Musty35 ve [USER=136030]zafer8484 -mka bende buyuzden aç gözlülük yapmış gibi olmak istemiyorum ama şuda varki 6 yıl önceki halim bugünkünden çok iyidi , biara sosyal hizmetlerden gelmişler oruç ayında ben uyuyordum, annem durumu izah edince gelsin sevk verelim fazla alır maaşını diye ben gitmedim , Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşALLAH Amin