Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2020 engelli aylıklarının ödenmesi!?

Bizi ne kamuya atıyorlar ne de paramızı veriyorlar. Neden sürekli aksilik yaşıyoruz ya?

Benimki 8inde iken az önce çektim. Benimki yatmış

Oglak265
Hocam ptt kartindanmi cektin gisedenmi benim 7 sinde ama ptt kartina gelen bir odeme yok

bu nasıl bi hikaye kimi çektim diyor kimi çekemedim kimi yarın herkez dio kimi ptt yedisinde dedi diyor kimi ptt 5 herkez alacak diyor bakanın ne dediği belli değil ptt mobilde gözüken bişey yok dk başı bakıp duruyoz hay sizin yapacağınız işe diycem ban yicem

Benimki 7 si şimdi mobil bankacılıktan baktım yatmamış acaba gişe sen verirlermi karta yatmamış karta yatmayıpta gişede çeken varsa yazsın

9 unda alacakdım bu gün aldım diyen var sekizinde alacakdım bu gün aldım diyen var buradada engelliler gen dede yorumlar var valla bu işden bişey anladımsa arap olam benim sekizinde ama yatmamış maaş yatmasındadamı torpil var hükümet üyelerine erken olmayanlara geçmi yatıor

Kartla çektim... normal günüm 8 iken yatmış ve çektim

Su ptt mobilde hesabiniza para gelince bildirim gelse 10 dk bir girip bakmayiz ne sacma uygulama varda benmi bulamiom her banka uygulamasinda var bunda yok

Kokont? Atm de çekerken fiş alma alışkanlığım yok

Bende her ayın 6 sinda aldigim maasi bugun biraz once gidip cektim

Dekont içerden çekersen olur ama atm fiş verir genelde de kalmadı der geçer. Yanlız benim de tuhafıma gitti şimdi herkese aynı anda yatırmıyorlar sanırım
EYVALLAH.

Eskiden bildirim geliyordu artık gelmiyor karmakarışık şu covid yüzünden

Kimlik numarası 0 ile bitenler bugün çekebildi mi acaba?

Arkadaş lar benim ayin 8 deydi. Biraz önceçektim maaşı. Elektrik yardimi e devlette gorunuyor ama yatmamis

Benim ödeme günüde ayın 5 acaba yatmışmı alan varmı

Benim ödeme ayın 5 di müsteri hizmetlerini aradım ptt yi para kartınızda cekebilirsnz dedi

Benim ödeme günüm ayın 5'i. Az önce çektim parayı.

1984 doğumlu %70 850 tl aldım bugün bankamatikden çektim

Bizim niye yatmamış ayrımcılık yapan kim bakanlıkmı ptt mi ?

Bugün hepsi yatacak diyor yoğunlukla ne alakası var o zaman herkesi gününde yatirsaydi 9 unda alan adam çekmiş doğum tarihi son rakam 0 bizimki yok daha adalet mi bu şimdi

dokuz sekizlerin bazıları aldım diyor sıfırların bazıları alamadım diyor 4 ordan gülümsüyor 2 bende yok diyor 5 muallakta 7 hani bana diyor lan nasıl terane bu seçmece karpuz gibi adammı seçionuz nereye şikayet ediliyor bu ptt cimere yazsam ptt yi şikayet kabul olurmu yada kimi şikayet edicez gerçi kendi adamlarıdır kesin çünkü torpilsiz kimse bir yere gelemiyor artık kpss sınava giren adam bile babamın bi arkadaşı var onla görüşüp kpss ye giricem torpilsiz dönmüyor abi diyor ne ülke olduk be el etek öpenler saraylarda öpmeyenler çöplerde ekmek arıyor hepsini ALLAH a havale ediyorum inş bizim yaşadıklarımızı yaşamadan ölmeyin bir lokma ekmeğe muhtaç kalın

Ben her ayın 7 sinde alıyordum ancak bu ay 4 ünde yatmış maaşım.

Bende normalde ayin 8 alıyordum ben öğlen saat 2 de Vakıf bank ATM'den cektim

Bende normalde ayin 8 alıyordum ben öğlen saat 2 de çektim maasi

Bende normalde ayin 8 alıyordum ben öğlen saat 2 de çektim maasi

İlk ben yazmıştım zaten erken maaşları vericekler diye formu takip edenler görmüştür

Benimde ayın 5 i ama bu saat oldu hala yatmadı

Varmı başka yatmayan arkadaşlar ona göre sydv yi aricam ama hafta sonu girdi yatmayanlarinkini kesildi diye düşünmeye başladım artık

arkadaslar simdi aldim 850 tl bakiyeye bakayi unuttum artik elektirk indirmleride parasi hesaba gececek diye biliyorum bugun maaslarini alamayanlar malesef pazartesi alacaklar buyuk tahminim bnm maaz gunum 8ldl

Üst Alt