Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Merhaba şuanda askerim hava değişimine geldim benim daha önceden hiç bir şekilde piskolojik ve ruhsal problemlerim yoktu ta ki askere gidene kadar askerliğine baslayalı 1.5 ay oldu çok sıkıntılar çektim oluk olmadık gece 2-3 satlerinde çığlık sesleri halizilasyon uyku problemi çekmeye başladım durumum böyle bu şekil başladı gün geçtikçe ilerleme başladı bu durum dan açıkçası geri dönüşü olmayan bir hata yapicam diye korkuyordum rdm ye de başvurmak istemedim ileriki hayatımda önüme çıkar diye dayanamadım cunki kendime zarar vermeye kadar ilerledi bu durum intihar düşünceleri başladı artık kendi hayatımı beni bekleyen bir ailemi düşünmeden kendimi öldüreyim bitsin bu eziyet düşüncesine girmeye başladım sıkıntımı komutana anlatmaya gittim tüm herşeyi anlattım rdm ye sevk etti orada da herşeyi anlattım oda hastaneye sevk etti hastanede 30 gün hava değişimi uygun görüldü eve geldim bu sefer de sıkıntılarım devam etmeye başladı odama kitledim kendimi evde huzursuzluk çıkarmaya başladım babam hastaneye götürdü piskolaga gittik durumun ciddi ilaç tedavisi uygulamamız gerekmektedir dedi (citoles 5 mg ) + (tranko-buskas 10mg+10mg) + (redepra 15 mg ) ilaçlarıni yazdılar bunları kulaniyorum ama hiç bir faydası olmuyor sıkıntılarım gün geçtikçe ilerliyor 11.04.2024 tarihinde askerliğe teslim olmam gerekiyor ama daha duzelemedim bu sefer de gittiğim zaman sıkıntılarım daha çok artacağından korkuyorum cunki intahar dusuncelerimi halen daha çıkarmıyorum kafamdan hayattan yasmaktan zevk alamıyorum eskisi gibi mutlu olmayı çok deniyorum oluk olmadık yerde durup dururken üzüntü başlıyor askere gittiğim zaman bu sefer ruhsal sağlığımı hiç toparliyamiyicam korkusu var içimde böyle bu şekilde de yaşamak istemiyorum bana destek olmanızı bana bu konuda yol gostermenizi istiyorum ailemde bu durumdan benim bu durmumdan dolayı uzgunler cuki askere gitmeden hiç bir şeyim yoktu mutluydum huzurluydum ailemin üzülmesine dayanamıyorum bana yol gostermenize bana yardımcı olmanızı çok istiyorum askerlik şubesinden tekrardan sevk istedim yarın hastaneye gidicem bu olanları anlatirsam ne olabilir sizce