Dün gittim ben heyete gireceğim diye, önce heyet kalemine çıktık ordan beni heyet psikiyatriye yönlendirdiler, neyse ben girdim heyet psikiyatri hekimine, bana "ben heyete girecektim hocam size gönderdiler dedim".
-" Kim gönderdi ? Neyin vardı?" Dedi. Bende heyete sevk eden doktorumun ismini söyledim. Anladım not düşmüştür o zaman dedi kontrol etti, ondan bir gün önce gittiğim, muayene olduğum heyete girmesi uygundur diyen hekimin sisteme girdiği şeyleri okuyup fotoğraflı sağlık kurulu fişimin üstüne bazı kodlar ve bir şey yazdı bunlardan biri F43.2 diğerlerini anlayamadım (B17 gibi bi kod daha gördüm gibi hatırlıyorum) yazıp imza ve kaşe basıp tamam gidebilirsin dedi.
Sonra tekrar heyet kalemine çıktık elimde zaten bi sevk kağıdı bi o doktorun imzalayıp kaşelediği kod yazan sağlık kurulu fişi, bir de ondan önceki gün gittiğim doktorun heyete girmesi uygundur yazan kağıt vardı. Heyet kalemi bunları aldı ve Çarşamba saat 14.00'da heyete gireceksin sonuç orda belli olacak dedi. Sonuç orda belli olacak derken olumsuz olma ihtimali de mi var ben anlamadım ? Sizin söylediklerinizden az çok bildiğim kadarıyla heyet formalite icabı orda sadece onay veriyor daha önceki karara? Karşı çıkma gibi bi durumları olur mu ? İlk muayene olduğum hekim beni heyete sevk etmişse ya hava değişimidir ya da muaftır değil mi ? 3.bir seçenek var mı ? Yanıtlarsanız çok memnun olurum.
Çünkü düşünmekten kafayı yiyeceğim, okb ve bipolar hastasıyım en ufak detaylara takılıyorum, sürekli kafamda kuruyorum hep en kötüsünü düşünüyorum. Burdayken çok yıprandım. Ya çıkamazsam.. Ya böyle olursa, ya şöyle olursa sürelşi böyleyim.
@OğuzHan112 @kara duman